Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...a doktori cim ne znaju sta je, virus...najlaksa dijagnoza...:evil:

Ма, јесте вирус, Афро.

У четвртак протрчао онај са високом температуром, у петак већ ништа. Нема грлобоље, нема слинављења, кашља, ничега...

Јуче поподне пролив, јутрос кад је требало да крене у школу повраћање.

Сад спава, видећемо кад се пробуди, миш мали :sad2:

Ма, јесте вирус, Афро.

У четвртак протрчао онај са високом температуром, у петак већ ништа. Нема грлобоље, нема слинављења, кашља, ничега...

Јуче поподне пролив, јутрос кад је требало да крене у школу повраћање.

Сад спава, видећемо кад се пробуди, миш мали :sad2:

...dusa mala:(
...puno puta me je to iznerviralo, virus, bez ikakvih analiza, onako odokativno zato sam rekla..

Odlazi mi najbolja drugarica u inostranstvo, ne zna se na koliko dugo, bar na godinu dana :rida:

Idemo danas na pivo, ne planiram da se vraćam kući trezna.

Ова, бре, Летрика :evil:

Ја те разумем, одлази ти сродна душа, напићеш се из крајње себичних разлога, као што бих и ја урадила :sad2:

Зашто ти да се напијеш? Одлази слободном вољом, не отимају је.

Zato što volim pivo, to je bar jasno :)))))

Ne otimaju je, ide slobodnom voljom, i treba da ide odavde.
Osoba koja je završila studije sa prosekom preko 9, nije uspela da nađe valjan posao u struci ni posle 5 godina.
I treba da ide tamo gde će se njen talenat i znanje ceniti.
Meni je teško što odlazi ali mi je neizmerno drago zbog nje same.

Како скајпу да ставиш главу на раме :eek:

Како са скајпом да попијеш пиво :eek:

Не разумем вам се ја у те модерне измишљотине, али некако све више волим да делим уживо.

...aaaaaa.......nece ti ovo proci srce moje, nece vala zapamtices me i secaces me se svakodnevno, kunem ti se svim na svetu sto imam, neces
znati odakle ti duva...samo me gledaj kako cu ti jebbati milu majku, al ciljano dokle god ne dodjes da se izvinjavas za sva sranja koja pravis olosu
zenski pokvareni.....aaaa pa zalices sto si se rodila gade jedan pokvareni...cekaj, cekaj samo da vidis kako ja znam da pricam:heart: zaboravila
si onu narodnu ko se zadnji smeje najsladje se smeje...e tako:azdaja::besna::evil:

...molim bez kometara ova rupa bas za ovo sluzi :hvala:

Како скајпу да ставиш главу на раме :eek:

Како са скајпом да попијеш пиво :eek:

Не разумем вам се ја у те модерне измишљотине, али некако све више волим да делим уживо.

Sta ce skajpu glava, ima drugarica glavu.
Ja sam mojom lepo funkcionisem preko skajpa

Osecam se ko iscedjena krpa, a tek je 3 :(
Jedan doso nakostresen od ranog jutra, drugi nakostresen od kad se rodio.
Jel znate vi da muskarci sa kojima ja radim imaju pms

12345-4.jpg

Sta vec preko 5 dina? :confused:
preko pet godina zivimo na razlicitim mestima.

missim nisu svi ljudi isti. nekima je problem da odrzavaju kontakt, drugima nije. super smo drugarice bile i pre toga, nalazile smo se na x mesta da se druzimo i uzivo i tako...delimo neke od najlepsih memorija, najtuznijih itd...sa nekima ne uspes da odrzis kontakt jer jednostavno nisu ti koji ce da se druze i cuju na daljinu, a drugima to sasvim polazi za rukom.

Ajme, alo, lebe mekani....ona vise ne zivi u Srbiji, jel li tako ili nije? Potvrdi ono sto mi je jasno svakako. Poenta: ne bi se vi vise druzile da je ona jos uvek u Srbiji. To ti pricam....

Ajme, alo, lebe mekani....ona vise ne zivi u Srbiji, jel li tako ili nije? Potvrdi ono sto mi je jasno svakako. Poenta: ne bi se vi vise druzile da je ona jos uvek u Srbiji. To ti pricam....
pola tog vremena je zivela, drugi deo nije, sad opet da...sta os da ti kazem, nije odgovor ni da ni ne :lol: sto si tolko iskljuciv ybt :lol:
missim odakle ti pretpostavka da to sto neko zivi u srbiji ne moze vise da se druzi sa nekim?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back