Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
)(/%%# ti word blue editon! Nece da mi ispise slovo Ž na jednom mestu. Pokusala sa simbolom, kopiranjem, brisanjem, tastatura je ok, takodje podesavanja u wordu. A hitno mi treba slovo ŽŽŽŽŽ!!!!

%$###$#% vas takav template!

10347169_726988154062000_8358730174895343918_n.jpg

Otisla mi brava na ulaznim vratima! :evil:
Ovo mi se nikad u zivotu nije desilo. Jutros da otvorim ulazna i da izvedem kuce, kad ono nece kljuc ni makac.
Sva sreca da je stanodavac spavao u stanu, pa je razvalio vrata, inace ne znam sta bi bilo. A razvaljivao ih sat vremena.
Naravno, komsije nisu reagovale. Ni da izadju da vide kakva je to buka u sedam ujutru.
Zato nam sve tako i ide. Nikoga nije briga ni za koga. Samo gledaju sebe.
Ja bih se nekako i snasla da izadjem (avanturista po prirodi - vezivanje carsava i ostalih krevetskih andrmolja), ali kuce mi je bilo problem i njene fizio potrebe, jer to ona nece da radi u stanu.
Sad ko ce da snosi troskove za novu bravu i unistena vrata? Ja, najverovatnije. E koji sam baksuz. Nema veceg baksuza od mene na kugli zemaljskoj.
Posto sam fatalista, sta li me jos danas ceka?

Pa ja sam sinoc zadnja zakljucala vrata kad sam dosla u stan posle setnje.
Ovo mi se nikad u zivotu nije desilo. Sta ce me jos snaci u ovom bednom stanu???
Majke mi, zapalicu ga!

:lol:

Moja najbolja drugarica je rodila dvoje do svoje osamnaeste. Fenomenalna je i supruga i majka. :heart:

Pa ja sam sinoc zadnja zakljucala vrata kad sam dosla u stan posle setnje.
Ovo mi se nikad u zivotu nije desilo. Sta ce me jos snaci u ovom bednom stanu???
Majke mi, zapalicu ga!

Nema to nikakve veze ko je zadnji zaključao. Reci mu da to popravi, aman.

Meni je jedan lik (dok sam bila podstanar) hteo naplatiti popravku neke peći na gas koja nas je umalo pogušila.

Sam je nešto budžio, očigledno nije znao šta i kako treba. Umalo ga ubila nisam. :vudu:

Od kad sam dosla...kliknula sam 15 puta, prodiskutovala sa kolegom 5 min kako dalje
Ovaj ponedeljak definitivno nije za mene
Jos plus celo vreme razmisljam sta cu da jedem a vec je deset sati

Nisam vec zapadna nekih 25 god i vise mozda
Ali izvini ako te CELO potreslo, trudicu se da se ovakve greske vise ne dogadjaju
Evo sutra cu da uzmem neku knjigu na nasem jeziku i procitam da obnovim gradivo

Nisam vec zapadna nekih 25 god i vise mozda
Ali izvini ako te CELO potreslo, trudicu se da se ovakve greske vise ne dogadjaju
Evo sutra cu da uzmem neku knjigu na nasem jeziku i procitam da obnovim gradivo
:cmok:
Сви су говорили тако раније док се неко није сетио да треба да се говори СВЕ ВРЕМЕ.
pa jbg logicno da je celo parce a ne neizmerljivo vreme:idea:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back