- Poruka
- 121.794
Školski drug mog mlađeg sina (1997. godište) je juče slavio rođendan svom sinu.Sunce mu žarko, pa koliko godina je imao kada je napravio bebče?
cek to ima 17?
a pa matoro to bre, sad ce deda jos malo da bude

suncetijjebemludoglisveta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Školski drug mog mlađeg sina (1997. godište) je juče slavio rođendan svom sinu.Sunce mu žarko, pa koliko godina je imao kada je napravio bebče?

Prvi po redu. I ako tebi nije čudno, meni jeste, jer u kući imam 17 - ogodišnjaka koji nije kadar da bude otac.

Koliko komada?)(/%%# ti word blue editon! Nece da mi ispise slovo Ž na jednom mestu. Pokusala sa simbolom, kopiranjem, brisanjem, tastatura je ok, takodje podesavanja u wordu. A hitno mi treba slovo ŽŽŽŽŽ!!!!
%$###$#% vas takav template!

Koliko komada?![]()
![]()

Gori od mene.Gori od mene.

Pa ja sam sinoc zadnja zakljucala vrata kad sam dosla u stan posle setnje.
Ovo mi se nikad u zivotu nije desilo. Sta ce me jos snaci u ovom bednom stanu???
Majke mi, zapalicu ga!

jesi i ti juzna prugaOd kad sam dosla...kliknula sam 15 puta, prodiskutovala sa kolegom 5 min kako dalje
Ovaj ponedeljak definitivno nije za mene
Jos plus celo vreme razmisljam sta cu da jedem a vec je deset sati
ma mene to poceca tako na tupane nepismene odande
- - - - - - - - - -
Nisam vec zapadna nekih 25 god i vise mozda
Ali izvini ako te CELO potreslo, trudicu se da se ovakve greske vise ne dogadjaju
Evo sutra cu da uzmem neku knjigu na nasem jeziku i procitam da obnovim gradivo

pa jbg logicno da je celo parce a ne neizmerljivo vremeСви су говорили тако раније док се неко није сетио да треба да се говори СВЕ ВРЕМЕ.

pa jbg logicno da je celo parce a ne neizmerljivo vreme![]()