Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не могу ОДМАХ јбт, сутра ћемо. Има онај МТС на Теразијама који ради и недељом, на сву срећу.

Ok, ja samo kazem sta treba da uradite jer je tesko posle objasniti ovima iz MTS-a da sin nije napravio racun od 20k, vec da mu je telefon ukraden.
Ako je skuplji telefon (preko 150 eur mislim) mozda panduri i hoce da se cimaju.
Ispod toga ne traze.
Mozda se zaista neko i javi, mada sumnjam posto ga je odmah ugasio.

Ok, ja samo kazem sta treba da uradite jer je tesko posle objasniti ovima iz MTS-a da sin nije napravio racun od 20k, vec da mu je telefon ukraden.
Ako je skuplji telefon (preko 150 eur mislim) mozda panduri i hoce da se cimaju.
Ispod toga ne traze.
Mozda se zaista neko i javi, mada sumnjam posto ga je odmah ugasio.

Ма није нешто скуп телефон - 8к кошта али ту су му сви контакти, фотографије... Будала!

Ма није нешто скуп телефон - 8к кошта али ту су му сви контакти, фотографије... Будала!
Moj muz je pre godinu dana izgubio telefon; setio se gde je mogao da mu ispadne, stao na benzinskoj, kasno, zivi covek nema, vratio se za kratko i naravno da zaposljeni "nista nisu nasli".
Odose svi konakti u nepovrat. :roll:

- - - - - - - - - -

Биће једно време без телефона, шта да му радим. Свака школа се плаћа.
Meni zao deteta sto ce da brine. :(

Није дете, има двадесет година.

Nije klinac ali dete jeste.
To svakome moze da se desi,neka bude srecan sto je ziv i zdrav.
---------------------------------------------------

"POPOVIĆ POBESNEO NA TAKMIČARA: Zar je važnije 200 evra od takmičenja" Kurir

Hoce li neko ovog coveka da zaustavi?

Mozda je taj momak sa tih 200 evra izdrzavao porodicu,roditelje,to mu je hleb,zarada a matori tako?
Robovlasnicki.Jad i beda.

cena je u kunama,muz mi je izracunao.89 kuna?
ovo je klinik,tu je sve preskupo
mislim ,niko mi nije kupio,uz njihov ruz se na poklon dobija ta cetka i korektor.e osoba koja je kupila taj preskupi ruz mi je to poklonila
a dobila je i neki mali reklamni parfemcic.mirise na stare predratne bogate babe:roll:

89 kuna ti je oko 1400 din
nadam se da muz ima dobrog knjigovodju

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back