Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imas opciju da gurnes nesto duboko u grlo...kasika kais prst...da izbacis i ne mucis stomak...al to je mucenje...bolje kisela...nema veze dal ne volis...jednu casu sveze gaziane suni izdrzi hebi ga pomaze....i ustani setaj po kuci sedenjem grcis zeludac....pa da podrignes i pokrenes varenje

Катастрофа како ми је врућина!

И мука ми је, огавно се осећам.

mnogo je lose, ne znam sad gore kako je, al u kg uzas, kukah vec na sta radite
meni se bas slosilo napolju
rashladi se nekako sad da ti se ne slosi

a sto ne uzmete klimu pogotovo sto si na visokom spratu tu je toplije nego nize
mislim ok ako je zbog para, nije moja stvar, nego pitam ako nije zbog para nego nesto drugo sto se mucite

mnogo je lose, ne znam sad gore kako je, al u kg uzas, kukah vec na sta radite
meni se bas slosilo napolju
rashladi se nekako sad da ti se ne slosi

a sto ne uzmete klimu pogotovo sto si na visokom spratu tu je toplije nego nize
mislim ok ako je zbog para, nije moja stvar, nego pitam ako nije zbog para nego nesto drugo sto se mucite

Зато што смо пушачи и зато што су стално отворени прозори.

nije to frka filtrira se, cistis filter i resen problem
a i da nisi pusac svakako i sa klimom mora da se luftira
kod nas se ne pusi u sobi pa opet ja na oko 2h luftiram sobu, taman posla da mi vrti stalno isti vazduh

Више би ми одговарао вентилатор али ја сам лења да купим и то, све мислим шта ћу с њим ван сезоне.

Више би ми одговарао вентилатор али ја сам лења да купим и то, све мислим шта ћу с њим ван сезоне.

I ja cu morati jedan da nabavim cim se vratim ako potraju vrucine, mada bi bila zadovoljnija ako mi to cudo ne bude trebalo. Klima mi je prwskyoa, a i tu struju treba placati, radje ne..

nemoj da se zezas, mucis organizam, opasne su ove kombinacije visoka vlaga i visoka temp
uzmi ventilator ako ti je lepse tako
uzmi onaj stoni, glava mu je ista ko i onom sto stoji, a krace noge, pa se lakse i cusne negde zimi

I ja cu morati jedan da nabavim cim se vratim ako potraju vrucine, mada bi bila zadovoljnija ako mi to cudo ne bude trebalo. Klima mi je prwskyoa, a i tu struju treba placati, radje ne..

nije strasno 1,2 kw pije
ne radi 24h, kad si kuci putis malo rashladis pa gasis kad neces vise, nije nam napravilo neku veliku razliku u racunu
ne znam ovi sto pustaju non stop i sto putsaju na 20 stepeni razlike kolika je njima razlika u racunima, al ja je ne bih pustila non stop sile nema, nije zdravo prvo to bitnije i od racuna

dobro oko kupovine pare to stoji, to ok, tu se ne mesam, nego za struju samo da kazem da nije strasna

nije strasno 1,2 kw pije
ne radi 24h, kad si kuci putis malo rashladis pa gasis kad neces vise, nije nam napravilo neku veliku razliku u racunu
ne znam ovi sto pustaju non stop i sto putsaju na 20 stepeni razlike kolika je njima razlika u racunima, al ja je ne bih pustila non stop sile nema, nije zdravo prvo to bitnije i od racuna

dobro oko kupovine pare to stoji, to ok, tu se ne mesam, nego za struju samo da kazem da nije strasna

Aha, pa dobri nuje lose znati. Deca imaju u stanu dve i stalno jedna radi cini mi se, ili ja to tako vidim jer me nervura zbof struje, a i nije pametni spavati pid klumom. Razumem da im je vruce, al opet, zao mi.
Pojma neman posto je sad jedna takva, moj stan je mali, al znam da mi je to uvek nesto bilo nedostizno. Vakjda ako ikad nadjem pisao i uspem da je kupim.

Sada sam drugaricinu mamu vodila u hitnu, pritisak 220 sa nešto nem pojma koliko, tri inekcije dobila i jedva se smirila. Gledala žena vesti i ostale gluposti koje prikazuju i pozlilo joj.... pa brate i meni bi pritisak tolki bio da sam gledala te nebuloze. E istraumirala me skroz, umal se nije ukočila, jedva je pričala. Sad drugarici treba da javim šta je bilo, msm sutra ću rano kod njih je noć, verovatno spavaju... :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back