- Poruka
- 121.740
Aha, pa dobri nuje lose znati. Deca imaju u stanu dve i stalno jedna radi cini mi se, ili ja to tako vidim jer me nervura zbof struje, a i nije pametni spavati pid klumom. Razumem da im je vruce, al opet, zao mi.
Pojma neman posto je sad jedna takva, moj stan je mali, al znam da mi je to uvek nesto bilo nedostizno. Vakjda ako ikad nadjem pisao i uspem da je kupim.
12 je do 60m2 a 9 do 35m2
obe trose isto, sto me zacudilo, al tako pise na deklaraciji kod obe, i vidim da obe ne prave cirkus u racunima znaci tacna je deklaracija
25 000 najjeftinije ako placas kesom, i obe jacine kostaju isto, paradoks al je tako...ima nekih akcija u sezoni sad pa moze da se ulovi za 23,4
e kad grejes je grm u zecu, cepa na 3,5kw/h to ti ko TA pa nema poente, ne treba ni da te sekira ne bi to ni palila
a spavanje sa klimom opasna zezancija, uspori se metabolizam nocu lakse se ohladi i lako moze da se nazebe
ja to samo preko dana ako sam kuci kad udari onaj spica od podneva pa do predvece, malo pustim malo gasim, luftiram, motam se tu oko 27-29C kad je napolju ono pakleno 40 (koje zvanicno vole da zovu 36

e sad kontam ako opizdis da duva na 20C ceo dan i noc ima vala fini racuni da postanu

- - - - - - - - - -
Nisi ne brini, jos si ti mlad, a i kod muskih se drugacije manifestyje
mogo bi da ga opizdi...zezanje....idemo na ibicu, zurke, plaze, fotomodeli (citaj visoka kategorija kurrvi) jahta....uzmemo bembaru picimo 200 na sat

svakako taj muski klimaks bolje zvuci od zenskog

ja sam resila da kad dodje vreme primenim taj muski, od zenskog selameta nema