Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, pa dobri nuje lose znati. Deca imaju u stanu dve i stalno jedna radi cini mi se, ili ja to tako vidim jer me nervura zbof struje, a i nije pametni spavati pid klumom. Razumem da im je vruce, al opet, zao mi.
Pojma neman posto je sad jedna takva, moj stan je mali, al znam da mi je to uvek nesto bilo nedostizno. Vakjda ako ikad nadjem pisao i uspem da je kupim.

12 je do 60m2 a 9 do 35m2
obe trose isto, sto me zacudilo, al tako pise na deklaraciji kod obe, i vidim da obe ne prave cirkus u racunima znaci tacna je deklaracija
25 000 najjeftinije ako placas kesom, i obe jacine kostaju isto, paradoks al je tako...ima nekih akcija u sezoni sad pa moze da se ulovi za 23,4

e kad grejes je grm u zecu, cepa na 3,5kw/h to ti ko TA pa nema poente, ne treba ni da te sekira ne bi to ni palila

a spavanje sa klimom opasna zezancija, uspori se metabolizam nocu lakse se ohladi i lako moze da se nazebe
ja to samo preko dana ako sam kuci kad udari onaj spica od podneva pa do predvece, malo pustim malo gasim, luftiram, motam se tu oko 27-29C kad je napolju ono pakleno 40 (koje zvanicno vole da zovu 36 :lol:) ali nikad ne idem ispod 25 nema potrebe

e sad kontam ako opizdis da duva na 20C ceo dan i noc ima vala fini racuni da postanu :lol:

- - - - - - - - - -

Nisi ne brini, jos si ti mlad, a i kod muskih se drugacije manifestyje

mogo bi da ga opizdi...zezanje....idemo na ibicu, zurke, plaze, fotomodeli (citaj visoka kategorija kurrvi) jahta....uzmemo bembaru picimo 200 na sat :cool:
:lol:
svakako taj muski klimaks bolje zvuci od zenskog :aha:
ja sam resila da kad dodje vreme primenim taj muski, od zenskog selameta nema

Sada sam drugaricinu mamu vodila u hitnu, pritisak 220 sa nešto nem pojma koliko, tri inekcije dobila i jedva se smirila. Gledala žena vesti i ostale gluposti koje prikazuju i pozlilo joj.... pa brate i meni bi pritisak tolki bio da sam gledala te nebuloze. E istraumirala me skroz, umal se nije ukočila, jedva je pričala. Sad drugarici treba da javim šta je bilo, msm sutra ću rano kod njih je noć, verovatno spavaju... :/

ukocila? auuu to je onda napad panike, tj anksiozni napad
nesto ju je zesce potreslo, pritisak je tu samo siptom nije izazivac onda
pa bre sta gleda te gluposti

ukocila? auuu to je onda napad panike, tj anksiozni napad
nesto ju je zesce potreslo, pritisak je tu samo siptom nije izazivac onda
pa bre sta gleda te gluposti

Ma i pritisak i panika i tuga i svašta nešto, plus je sama kući, to je keva od ove moje sa Tajlanda...

Mnogo je volim stvarno super žena, al rekla sam joj da je blesava šta to gleda koji vrag kad zna da su ludi svi jbt

Strašno.

Eno ode da spava sada i sve se bojim da joj opet ne pozli... msm ima moj broj, al opet bolje bi bilo da je neko kraj nje...

... за шаку сребрњака.

Добар коментар са Индекса.хр

Arsene, Arsenije Dediću, drži se čovječe. Sretan sam što si preživio ovo, i što ćeš moći pogledati proslavu Oluje. One Oluje Arsene koja je protjerala sav tvoj narod. Onaj narod, Arsene, kojega kolektivno nazivaju zločinačkim i genocidnim. Onaj narod Arsene kojemu i ti rođenjem pripadaš, ali si ga se odrekao. Sakrio si se Arsene, a jedna tvoja riječ bi bacila drugu sliku na tvoj narod. Živ bio još sto godina.

Ma i pritisak i panika i tuga i svašta nešto, plus je sama kući, to je keva od ove moje sa Tajlanda...

Mnogo je volim stvarno super žena, al rekla sam joj da je blesava šta to gleda koji vrag kad zna da su ludi svi jbt

Strašno.

Eno ode da spava sada i sve se bojim da joj opet ne pozli... msm ima moj broj, al opet bolje bi bilo da je neko kraj nje...

nece, nakljukali su je lekovima i za smirenje i za pritisak, gadan koktel, zanesvesti ima da hrce do sutra

inace nije to strasno (izuzev porasta pritiska), vise se ljudi uplase pa panice pa dodaju na svu tu paniku onoga ko ima napad...znaci ti moras da budes mirna ako pomazes
ako joj se ponovo desi samo polako, mazi je, masiraj vrat, nemoj da panicis i ti, grce se misici pa moze da se utripuje da ima srcku ali nije
zapricavaj da joj skrenes paznju, da razmislja o necemu lepom, da se opusti pa ce i misici krenuti da se opustaju...i secer i voda obavezno, da ne padne u tremor
najvaznije je da onaj ko ima napad shvati da ima napad i da pocne sam sebi da skrece misli i dise ravnomerno da opusti misice, al problem je sto malo ko to prepozna, vecina ne zna sta im se desava, prvo im srcka padne na pamet, pa pritisak, i onda samo upadnu u vrzino kolo panike
porast pritiska tu jeste opasan, zato mora da se smiri sto pre

i mora da prekine da gleda gowna, samo nesto lagano

Poslednja izmena:
nece, nakljukali su je lekovima i za smirenje i za pritisak, gadan koktel, zanesvesti ima da hrce do sutra

inace nije to strasno (izuzev porasta pritiska), vise se ljudi uplase pa panice pa dodaju na svu tu paniku onoga ko ima napad...znaci ti moras da budes mirna ako pomazes
ako joj se ponovo desi samo polako, mazi je, masiraj vrat, nemoj da panicis i ti, grce se misici pa moze da se utripuje da ima srcku ali nije
zapricavaj da joj skrenes paznju, da razmislja o necemu lepom, da se opusti pa ce i misici krenuti da se opustaju
najvaznije je da onaj ko ima napad shvati da ima napad i da pocne sam sebi da skrece misli i dise ravnomerno da opusti misice, al problem je sto malo ko to prepozna, vecina ne zna sta im se desava prvo im srcka padne na pamet pa pritisak i onda samo upadnu u vrzino kolo panike
porast pritiska tu jeste opasan, zato mora da se smiri sto pre

i mora da prekine da gleda gowna, samo nesto lagano

Znam, znam nisam paničila bila sam okej skroz, već su me istrenirali za takve situacije, nije mi prvi put :lol:

A nije ni njoj inače ima terapiju za pritisak, osetila je da joj se muti pa je odmah otišla s posla i zvala me da dođem.

Kada je počela o toj temi zbog koje je i reagovala tako jel, samo sam prebacila na nešto šesto, pričale smo dva sata puna u čekaonici, smejala se i opustila dok je čekala novo merenje pritiska. Msm lepo je pričala, povezano i sve to super, nego onako malo kroz zube, ipak je skoro bila pokočena, zato sam se iscimala.

Rekoše na kraju da je 145/90 i da ide da legne.

Sreća da sam imala kola danas, vrućina je ipak ne bi mogla peške, tačno bi pala negde, uf...

Znam, znam nisam paničila bila sam okej skroz, već su me istrenirali za takve situacije, nije mi prvi put :lol:

A nije ni njoj inače ima terapiju za pritisak, osetila je da joj se muti pa je odmah otišla s posla i zvala me da dođem.

Kada je počela o toj temi zbog koje je i reagovala tako jel, samo sam prebacila na nešto šesto, pričale smo dva sata puna u čekaonici, smejala se i opustila dok je čekala novo merenje pritiska. Msm lepo je pričala, povezano i sve to super, nego onako malo kroz zube, ipak je skoro bila pokočena, zato sam se iscimala.

Rekoše na kraju da je 145/90 i da ide da legne.

Sreća da sam imala kola danas, vrućina je ipak ne bi mogla peške, tačno bi pala negde, uf...

da da oce vilica skroz da se ukoci da ne mozes da pricas
e dobro ako znas, onda jos bolje
hebi ga desava se, samo je bitno da se zna da je to i onda krene smirivanje
najgori su ovi sto ne znaju sta im je qq i lele njih smiriti

da da oce vilica skroz da se ukoci da ne mozes da pricas
e dobro ako znas, onda jos bolje
hebi ga desava se, samo je bitno da se zna da je to i onda krene smirivanje
najgori su ovi sto ne znaju sta im je qq i lele njih smiriti

Joj znam i to, videla već.... paranoja da će se šlogne, krivi se vilica, nema pojma šta priča i tako...

Msm i meni to bude stres i sve, al sredim nekako i smirim ih...

Samo jednom sam imala posla sa ortakinjom tvrdoglavom, kaže neće kod lekara, msm ja mirna al opet joj govorim da idemo, ona jok

Samo se smejala kao manita jbt, a ruka joj se bila zgrčila leva, desnom držala levu i cela ruka poplavela maltene

Kad sam videla da neće da ide i da glumi da joj nije ništa, rekla sam joj da me ne zove kad bude stani pani, ona kao super

Iznervirala me, dođem kući, ugasim fon, aupič

Ona zove na fiksni, prpa odma

Odvela je, grickala tamo neke tablete, blejale tako isto sat vremena, posle inekciju dobila i ok

Ima ih raznih...

Alo alo malo mi je muka, malo više u stvari, ajde da još o tome pričamo pa da vam se i ja ovde ispred kompa iskrivim i da me cepne visok pritisak, ajte molim vas da se pokočim i ja možda to nešto promeni

xela idi na temu o ljubimcima gledaj fotke kucica da se smiris, guglaj neke lepe slicice, klipove smesnih macaka na tubu

velebit mani se, ima tema o tome na drugim pdfovima, nema potrebe ovde da se ljudima gadi zivot

Alo alo malo mi je muka, malo više u stvari, ajde da još o tome pričamo pa da vam se i ja ovde ispred kompa iskrivim i da me cepne visok pritisak, ajte molim vas da se pokočim i ja možda to nešto promeni

Ovo mene ovih dana zasmejava samo tako,stalno je neko kaci.Totalni hit.

giphy.gif

Poslednja izmena:
joj nesto ju je uplasilo, nije smesno :(
sto volim sove
u sred kise skoro sam na drvetu u obliznjoj ulici videla dve sa onim "usima" prelepe su, ali bas je pocelo da pada nisam mogla da fotnem bas mi krivo, retko se srecu te
vidjam one male svako vece al one nemaju te "usike" i bas su male tesko se uoce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back