Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je bilo daleko uređenije tada.
Sećam se posle da su me zezale sestre da će me dati Grunfu, da idem da mu pomažem.
Grunf je bio jedini čovek u to vreme koji je prebirao po kontejnerima i to je tragao samo za starim hlebom, za svinje mu je trebalo valjda.
Ličio je pomalo na Grunfa iz Alan Forda, pa mu je sestra dala nadimak.
Plakala sam kao kiša, mislim da je to bila delotvornija pedagoška metoda od svih onih batina :)))))))

Poslali su mi inspektorku is head office, mnogo je iskusan housekeeping manager- otvara i ulazi u zauzete sobe:mrgreen: pa sam isla da je pitam jel joj treba pomoc da procita tu listu sto sam joj dala, a ona kao nije ulazila nego su bila otvorena vrata. laze:per:

pa štrokaviji smo bili u socijalizmu kolko se sećam...misim dobro vi gore novosađani neznam za vas, vi ste gospoda... al ovde tuga

Ne preteruj ..:aha:

i ovu su kafu uspeli da pokvare...sad skroz liči na grand kafu, znači bljak

Koju Don?

...osip se prosirio, al manje svrbi..uspele da je ubedimo da ne cese:heart:

Sto, neki osip?
Kakvo je vreme?

ZA RUPU: bole me noge , kicma, svi zglobovi+glava svaki, svaki dan i strasno..

Ne preteruj ..:aha:

Koju Don?

Sto, neki osip?
Kakvo je vreme?

ZA RUPU: bole me noge , kicma, svi zglobovi+glava svaki, svaki dan i strasno..

..od nekog virusa, izasao osip po dlanovima i stopalima pa se prosirio svud po telu,
i svrbi jako...izgleda ako nekakvi plihici...prolazi,al je bas neprijatno..svrbi puno...

..smrljavo..red oblaka,red sunca, red kise...

E a sto ponese lap top na odmor, treba da odmoris od ovoga i svega??

..pa ja nisam dosla na odmor, dosla sam kod svoje dece, skoro pa kuci...i sta bih radila uvece kad one odu u grad
a Cupka mi spava...ne mogu da gledam tv-e ne volim, bar ne stalno...ne idem bas nesto cesto uvece napolje, jer
mi za to realno treba parica..ipak cu ja ovde biti skoro puna 3 meseca...a i ne znam od cega toga svega da odmaram
kad ne radim tu, i svi su mi dani onako bzvz kad sve saberem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back