- Poruka
- 121.840
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pa ok onda ipak pije nesto malo
ja reko ako je bas nista onda mora boc boc
imas onaj fizioloski rastvor u kesici pa se razmuti u vodi i to srce po malo ceo dan....na silu nema voli ne voli...slatko slan ukus ima (logicno) to spasava
brze stize do krvi i efikasnije je od supe

vidi sankeNadjoh sliku ko stvorenu za ovu temu
![]()

)))i to subotomJa se godinama ne kupam na Štrandu, tj. u Dunavu, baš godinama, možda i čitavih deset il više, jer mi je svako leto preselo.
A ni na bazenu nisam bila u skorije vreme.
Poslednji put kad sam išla, pre dve godine il malo jače sam pokupila gnojnu anginu, sa sve temperaturom od 40, tako da sam se smorila i od toga
U Srbiji više ne idem ni na jedno javno kupalište.
Kupam se u moru i u Mađarskoj, za sad.
Ok, i u kadi ponekad)))

Da li je to realno, da komsije celu noc sede u dvoristu i da se toliko deru da niko ne moze da spava od njih, pritom su besposlicari i ceo dan spavaju, a to sto ja trebam da idem na posao ujutru i da radim ceo dan neispavana to nema veze.Celo jutro sam jako uznemirena. Veceras zovem policiju.
tako je meni komsinica na moru oko izvadila kad sam u pola tri nocu izasla i rekla alo bre,il udji unutra il budi tisa
Uspavala sam se i onda krenula da perem zube sa balzamom za kosu

pa iskreno,ona se meni izdrala,ja sam se uvredila.posle par dana mi je rekla pa necemo valjda da se ljutimo jedna na drugu.I kako ste na kraju resili problem ?
Ja ne znam sta da radim, pritom to su mladje osobe koje su batalile srednju skolu, nisu razumni i ne znaju da komuniciraju, ne znam kako da im pristupim, kako da im objasnim, kad njih ionako bas briga.
Da li je to realno, da komsije celu noc sede u dvoristu i da se toliko deru da niko ne moze da spava od njih, pritom su besposlicari i ceo dan spavaju, a to sto ja trebam da idem na posao ujutru i da radim ceo dan neispavana to nema veze.Celo jutro sam jako uznemirena. Veceras zovem policiju.
Ne znam gde zivis, ali ako zivis u Srbiji ovde se sve moze. Treba da zoves policiju.
Nisu mi jasni sta rade celu noc, verovatno su se namazali nekim repelentima protiv insekata, jer ko bi pametan sedeo nocu u dvoristu.
Ja poginuh ove godine od komaraca. Kupila sam onu narukvicu, poblesave od nje komarci pa se samo zalecu... nisu je dobro nasmaracili, treba da beze od nje, a ne da ih privlaci.
i da zivim u Srbiji, nazalost.Ja se godinama ne kupam na Štrandu, tj. u Dunavu, baš godinama, možda i čitavih deset il više, jer mi je svako leto preselo.
A ni na bazenu nisam bila u skorije vreme.
Poslednji put kad sam išla, pre dve godine il malo jače sam pokupila gnojnu anginu, sa sve temperaturom od 40, tako da sam se smorila i od toga
U Srbiji više ne idem ni na jedno javno kupalište.
Kupam se u moru i u Mađarskoj, za sad.
Ok, i u kadi ponekad)))
i to subotom
i ja bih volela da sam zenstvena kao vi,pa da se i ja razbolim kad udjem u mutno dunavo...al meni nista![]()

Daleko sam ja od ženstvenosti, rekla bih da je to ipak kilavost.
Od malih nogu se zlopatim sa gnojnim anginama a taj poslednji put je bio najgori iako sam već matora za to.
Dok sam bila u osnovnoj svako leto angina, svaki februar grip![]()

I nikad nisam smela da jedem sladoled
Pa sam negde sa 4-5 godina krišom ispred Centroslavije lizala poklopce od korneta
A onda me je sestra našla i posle sam imala informativni 'razgovor' sa mojima.
Na smenu))))