Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a pa ok onda ipak pije nesto malo :)
ja reko ako je bas nista onda mora boc boc :(

imas onaj fizioloski rastvor u kesici pa se razmuti u vodi i to srce po malo ceo dan....na silu nema voli ne voli...slatko slan ukus ima (logicno) to spasava
brze stize do krvi i efikasnije je od supe

a pa ok onda ipak pije nesto malo :)
ja reko ako je bas nista onda mora boc boc :(

imas onaj fizioloski rastvor u kesici pa se razmuti u vodi i to srce po malo ceo dan....na silu nema voli ne voli...slatko slan ukus ima (logicno) to spasava
brze stize do krvi i efikasnije je od supe

..da znam za to jos od kad su moje cure bile male....ma bice ona dobro nadam se vec sutra, ovo danas je treci dan...
..samo da se ta cuda iz usta povuku...jede ona kao zmaj, pravo babino unuce:)

• Podržavam
Reactions: Em.
Nadjoh sliku ko stvorenu za ovu temu :lol:

worry.png

Ja se godinama ne kupam na Štrandu, tj. u Dunavu, baš godinama, možda i čitavih deset il više, jer mi je svako leto preselo.
A ni na bazenu nisam bila u skorije vreme.
Poslednji put kad sam išla, pre dve godine il malo jače sam pokupila gnojnu anginu, sa sve temperaturom od 40, tako da sam se smorila i od toga :neutral:
U Srbiji više ne idem ni na jedno javno kupalište.
Kupam se u moru i u Mađarskoj, za sad.
Ok, i u kadi ponekad :))))

Da li je to realno, da komsije celu noc sede u dvoristu i da se toliko deru da niko ne moze da spava od njih, pritom su besposlicari i ceo dan spavaju, a to sto ja trebam da idem na posao ujutru i da radim ceo dan neispavana to nema veze.Celo jutro sam jako uznemirena. Veceras zovem policiju.

Ja se godinama ne kupam na Štrandu, tj. u Dunavu, baš godinama, možda i čitavih deset il više, jer mi je svako leto preselo.
Poslednji put kad sam išla, pre dve godine il malo jače sam pokupila gnojnu anginu, sa sve temperaturom od 40, tako da sam se smorila i od toga :neutral:
i to subotom :)
i ja bih volela da sam zenstvena kao vi,pa da se i ja razbolim kad udjem u mutno dunavo...al meni nista :(

- - - - - - - - - -

Da li je to realno, da komsije celu noc sede u dvoristu i da se toliko deru da niko ne moze da spava od njih, pritom su besposlicari i ceo dan spavaju, a to sto ja trebam da idem na posao ujutru i da radim ceo dan neispavana to nema veze.Celo jutro sam jako uznemirena. Veceras zovem policiju.

tako je meni komsinica na moru oko izvadila kad sam u pola tri nocu izasla i rekla alo bre,il udji unutra il budi tisa

tako je meni komsinica na moru oko izvadila kad sam u pola tri nocu izasla i rekla alo bre,il udji unutra il budi tisa

I kako ste na kraju resili problem ?

Ja ne znam sta da radim, pritom to su mladje osobe koje su batalile srednju skolu, nisu razumni i ne znaju da komuniciraju, ne znam kako da im pristupim, kako da im objasnim, kad njih ionako bas briga.

I kako ste na kraju resili problem ?

Ja ne znam sta da radim, pritom to su mladje osobe koje su batalile srednju skolu, nisu razumni i ne znaju da komuniciraju, ne znam kako da im pristupim, kako da im objasnim, kad njih ionako bas briga.
pa iskreno,ona se meni izdrala,ja sam se uvredila.posle par dana mi je rekla pa necemo valjda da se ljutimo jedna na drugu.
necemo al evo par godina joj se javljam ako bas moram i to bez osmeha
meni kad neko pokaze da je prostak...taj je zavrsio sa mnom.fino,al vise nisam srdacna

Ne znam gde zivis, ali ako zivis u Srbiji ovde se sve moze. Treba da zoves policiju.
Nisu mi jasni sta rade celu noc, verovatno su se namazali nekim repelentima protiv insekata, jer ko bi pametan sedeo nocu u dvoristu.
Ja poginuh ove godine od komaraca. Kupila sam onu narukvicu, poblesave od nje komarci pa se samo zalecu... nisu je dobro nasmaracili, treba da beze od nje, a ne da ih privlaci.

Ne znam gde zivis, ali ako zivis u Srbiji ovde se sve moze. Treba da zoves policiju.
Nisu mi jasni sta rade celu noc, verovatno su se namazali nekim repelentima protiv insekata, jer ko bi pametan sedeo nocu u dvoristu.
Ja poginuh ove godine od komaraca. Kupila sam onu narukvicu, poblesave od nje komarci pa se samo zalecu... nisu je dobro nasmaracili, treba da beze od nje, a ne da ih privlaci.

Bas sam o tome nocas razmisljala, kako je moguce da mene napadnu komarci kad izadjem na dva minuta u dvoriste, a oni sede celu noc i nista. Sedeli su i pricali,vristali pa opet pricali i tako svaki dan vec nedelju dana. :sad2: i da zivim u Srbiji, nazalost.

Ja sam ista kao ti.
Uvek mi presedne odlazak na bazen.
Imam svetao ten iako sam prirodna crnka, pa koristim visoku zastitu protiv sunca, ali nista ne vredi.
Uvek nadrljam i posle moram da se lecim od crvenila, a i nije mi vise prijatno kada vidim tu masu telesa po bazenu.
Iskrena sam uvek bila, pa moram to da napisem.
More je ipak rulz, ko moze da ga sebi priusti. Ja ne mogu, na moju zalost.

Koliko sam osetljiva, bila kod zubara i zakacila herpes na usni! Strasno.

i to subotom :)
i ja bih volela da sam zenstvena kao vi,pa da se i ja razbolim kad udjem u mutno dunavo...al meni nista :(

Daleko sam ja od ženstvenosti, rekla bih da je to ipak kilavost.
Od malih nogu se zlopatim sa gnojnim anginama a taj poslednji put je bio najgori iako sam već matora za to.
Dok sam bila u osnovnoj svako leto angina, svaki februar grip :neutral:

Daleko sam ja od ženstvenosti, rekla bih da je to ipak kilavost.
Od malih nogu se zlopatim sa gnojnim anginama a taj poslednji put je bio najgori iako sam već matora za to.
Dok sam bila u osnovnoj svako leto angina, svaki februar grip :neutral:

tako sam isto ja dok nisam tamo negde oko 25 izvadila krajnike
mada ja mislim da sam zdrava jer puno visim napolju sa bobijem
mada moj komsija kaze da je za dobro zdravlje najvaznije zlo isterati,a dobro uterati:mrgreen:

I nikad nisam smela da jedem sladoled :rida:
Pa sam negde sa 4-5 godina krišom ispred Centroslavije lizala poklopce od korneta :mrgreen:
A onda me je sestra našla i posle sam imala informativni 'razgovor' sa mojima.
Na smenu :)))))

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back