Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дакле, дошли смо до тога да градови морају сами да брину о својим грађанима.

Зашто онда плаћамо онолике паре за здравство и шта уопште ради Министарство???

И зашто онда стално смањују трансфере градовима, ако се све више обавеза товари њима на врат?

И свака част овом градоначелнику.[/QUOTE]

tuga za ovaj mladi zivot!
rfzo se pretvorio u boga i odredjuje kome treba dati sansu da zivi i dalje, a koga pustiti da se ugasi
nista bolja situacija nije ni za one koji zive u beogradu
birokratiju koja je zaboravila da oni postoje zbog onih koji im fond pune, a ne obrnuto treba satrti
ne znam kako bi se osecao onaj ko je doneo resenje i glasao sa ne, da neko njegovo dete na takav nacin osudjuje na smrt?
da je barem fond prazan, pa da kazu nema ni dinara, a ovako ponosno glasno izjaviti da su napravili ustedu, a toliko male dece je u bezizlaznoj situaciji zbog njih i toliko njih je izgubilo zivot a mozda je moglo da im se pomogne da su na vreme leceni tamo gde leka ima za njih
van pameti!

e ovo mene boli
ja nisam nikakav lokal patriota, ali ovo što beograd godinama radi je bezobrazluk

...Potpuno si u pravu, ali centralizacija nije problem Beograda kao grada ili njegovih zitelja na koje se najcesce usmerava opravdani gnev, vec vlasti cije je sediste uvek u prestonici, odnosno odluka onih koji najcesce nisu iz te prestonice, vec su u nju stigli iz krajeva koje unistavaju svojom politikom...

kud ne promenih kanal :rida:
jjebem ti ljude
otrovali kucu jednom coveku u surcinu, labradorce, sumnja da je komsija sa kojim je blizak jer ima snimak kamerom kako ga hrani, otrovale se i maca i 4 kokoske
pu jjebem ti coveka, to samo sacmaru u glavu :evil:

46830_10151938726033590_1245905552_n.jpg

Pogledam fotografije pristigle na temu Nebo, oduševim se i primim ko mlad majmun pa rangiram fotografije po lepoti, a kad pošaljem poruku vidim da je tema zaključana, a glasanje završeno.
Eeee, živote, gorak li si.:zlud:

Volim zivotinje i borac sam za njihova prava.
Ali mislim da se sa ovim trovacem preteralo.
Treba da bude najstroze kaznjen ali opet svi tako lako sudite
svi bi ste da budete Vendeta ali niko od vas nece sam da prlja ruke
nego ako ikako mozete preko neke druge, trece, pete osobe.
Drugo ako vam je toliko stalo do necijeg zivota idite na Crazy Shit da vidite sta ljudi rade jedni drugima da vidite kako se narusavaju prava jednog ljudskog bica.
Ako nakon toga budete i dalje stajali samo iza prava zivotinja onda se slobodno smatrajte najvecim jebenim licemerima koji postoje na svetu.
Jer ne kazem da je zivot zivotinje manje vazan od ljudskog zivota isto je svetinja kao i nas.
Ali previse svetla se okrece ka zivotinjama dok mala deca umiru svakodnevno.
I naravno uvek cujem komentare imaju nadlezne sluzbe za to.
To je dragi moji opravdanje jer znate da za zivot jednog kera treba mnogo manje borbe nego za zivot jednog deteta. A vama se bas i ne izdvaja toliko para, paznje i vremena.
Dajte da idemo linijom lakseg otpora. Spasim jedno kuce, a **** mi se sto tamo neko dete kamenuju do smrti ili ga pale zivog na kolcu.

Doberman se ne pusta da trci po dvoristu u kome je ograda tako niska .

Ljudi se osecaju ugrozeno kad prodju ulicom,nemoj da te cudi ako sutra nesto bude jer sam videla kako laje,rezi i da nije vezan u boksu ko zna sta bi bilo.Iz boksa moze da iskoci za sekundu ako nije vezan u istom.

Nemas adekvatnu ogradu za drzanje tog krvolocnog psa u dvoristu.

Ako ces da ti trci kraj niske ograde,zasto mu ne stavis korpu?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back