- Poruka
- 121.947
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znaci komeNdija
scena na slateru u posti, onaj deo sa telefonima
stranac zavrsio razgovor izlazi iz kabine prilazi nadleznoj salterusi i pita: how much?
salterusa gleda u komp i kaze: 280.... na srpskom
stranac je pogleda zbunjeno pa pita opet: excuse me, how much?
ona ga osinu pogledom prevrnu ocima i prodra se: 280!!!.... na srpskom
meni vec pala vilica
stranac u zbunu, opet kaze: excuse me, how much?
ona frkce
meni vilica jos uvek na podu, taman je skupljam da spasim coveka belaja i kazem mu cifru kad kucka demonstrativno uzdise hvata papir i olovku i uz tresak mu baca papiric na kome pise 280
on placa i izlazi
ja izlazim i pocinjem da se smejem od muke od ne znam ni ja cega, jad beda cemer crnila u koloru "drzave"
treba javno isibati za primer i da postane trajno nezaposlena
kolika "ledja" ima sunce ti kad sme tako da se ponasa![]()

znaci komeNdija
scena na slateru u posti, onaj deo sa telefonima
stranac zavrsio razgovor izlazi iz kabine prilazi nadleznoj salterusi i pita: how much?
salterusa gleda u komp i kaze: 280.... na srpskom
stranac je pogleda zbunjeno pa pita opet: excuse me, how much?
ona ga osinu pogledom prevrnu ocima i prodra se: 280!!!.... na srpskom
meni vec pala vilica
stranac u zbunu, opet kaze: excuse me, how much?
ona frkce
meni vilica jos uvek na podu, taman je skupljam da spasim coveka belaja i kazem mu cifru kad kucka demonstrativno uzdise hvata papir i olovku i uz tresak mu baca papiric na kome pise 280
on placa i izlazi
ja izlazim i pocinjem da se smejem od muke od ne znam ni ja cega, jad beda cemer crnila u koloru "drzave"
treba javno isibati za primer i da postane trajno nezaposlena
kolika "ledja" ima sunce ti kad sme tako da se ponasa![]()
sto se ovoga konkretno tice, ebe ti se znase a ja kad to kazem, na mene skacu

sve je to plašenje naroda samo da ćuti, da se ne buni pred nemaštinom i merama koje tek nameravaju da uvedu veruj mie kad bace tako neke senzacionalisticke vesti tacno bi im nabila mikrofon/olovku u dupe
veze s vezom nemaju bre propagiraju i lupetaju samo da popune termin/stranu
sad je nedelja raka grlica materice i udri bombarduj, al ostalih 360 dana vracaj zene s pregleda jer nije overila potvrdu o uputu
foliranti

ne zaboravi dok čitaš ovo da je Srbija zemlja nepismenihpa dilajt...to znamo da ce biti jos gore, ovo su novi momenti. jer jedno bez drugog ne ide. msm, ja ne mogu da zamislim da iko ocekuje da ce srbiji ikada da svane.