Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci komeNdija
scena na slateru u posti, onaj deo sa telefonima

stranac zavrsio razgovor izlazi iz kabine prilazi nadleznoj salterusi i pita: how much?
salterusa gleda u komp i kaze: 280.... na srpskom
stranac je pogleda zbunjeno pa pita opet: excuse me, how much?
ona ga osinu pogledom prevrnu ocima i prodra se: 280!!!.... na srpskom
meni vec pala vilica
stranac u zbunu, opet kaze: excuse me, how much?
ona frkce
meni vilica jos uvek na podu, taman je skupljam da spasim coveka belaja i kazem mu cifru kad kucka demonstrativno uzdise hvata papir i olovku i uz tresak mu baca papiric na kome pise 280
on placa i izlazi
ja izlazim i pocinjem da se smejem od muke od ne znam ni ja cega, jad beda cemer crnila u koloru "drzave"

treba javno isibati za primer i da postane trajno nezaposlena
kolika "ledja" ima sunce ti kad sme tako da se ponasa :dash:

znaci komeNdija

stranac zavrsio razgovor izlazi iz kabine prilazi nadleznoj salterusi i pita: how much?
meni vec pala vilica
ona frkce
meni vilica jos uvek na podu, taman je skupljam da spasim coveka belaja i kazem mu cifru kad kucka demonstrativno uzdise hvata papir i olovku i uz tresak mu baca papiric na kome pise 280
on placa i izlazi
ja izlazim i pocinjem da se smejem od muke od ne znam ni ja cega, jad beda cemer crnila u koloru "drzave"

Kakva seljanka, prosula bih po njoj masnu supu i izgurala je takvu na minus ... :evil:

@ tema:
Multitasking u punom jeku, oce komp da mi rikne ...:sad2:
nemoj duso,meni se od tebe ne rastajeeeeee :rida:

znaci komeNdija

meni vec pala vilica
ona frkce
on placa i izlazi

e a ja kad to kazem, na mene skacu
trajno i crveni pecat uradnoj - nikad vise niko nigde da je ne zaposli
pa da vidimo onda kako se radi posao, da li je onaj ko je zaposlen na javnom mestu tu zbog onih kojima treba usluga ili obrnuto
znaci strasno!
od utiska koji ostavljamo kao da smo banana drzava do vojske ljudi koji bi da rade posao, a ne mogu zbog takvim gmazova koji imaju zaledjnu..najcesce politicku
sad posle prvenstva, napravljen je fotoalbum i snimak i sve je stalo na 3 cd-a
slale smo svuda po evropi, bliskom istoku, australiji i n.zelandu
bez problema
i onda naletimo na kokosku koja kaze - ne moze 3 cd-a na 3 adrese zbog autorskih prava
koja autorska prava, kad smo mi autori
ne moze i ne moze, moras da ides u savsku
ok,odem u drugu postu sluzbenica najnormalnije uzme, sama zapakuje sd-ove, isplati novac sa racuna, zavrsi papitrologiju oko placanja jednog racuna..i to sve za 5 min
znaci, ako necete da radite ono za sta ste placene ili ne znate propise, sklonite se dok ne naucite..ima ko hoce i ko svoju pamet hoce da koristi na radnom mestu..a ne samo da seta manikir na noktima..

nema mora neke drakulovske metode ne vredi, ovaj narod je toliko otiso u tri lepe, uzas
toliko nezaposlenih, umesto da ljubi onu stolicu i salter ona se usudjuje da se onako ponasa...ko veli doso si u srbiju pricaj srpski, nema veze sto ja nemam kvalifikacije za ovaj posao....
da mi je da se docepam vlasti samo par dana, da vis kako bi i kod nas zlatni pehar na trgu stajao netaknut....mamicu im ebem naslo pa zaslo
kopala bi ta krompir kod svojih na selo onim sarenim noktima, pa bi pitala ima li jos
posao za tebe lutko ne postoji, zigosana za vjek i vjekova
mora cistka da se napravi, u vagone i nazad, pa nece krompir vise biti 150din i nece biti nezaposlenosti

juce tako ceo dan, znaci skotovi, pauza na svakom cosku, onda kompjuteri puni virusa, umalo svoj nisam ubila kad sam ga zarazila, jer gospoda iz bibilioteke imaju programera za odrzavanje ali sedi u kancalariji nece da radi (citiram reci bibliotekarke kad se pravdala sto ne radi kako valja sistem)
pauza non stop?
neces da radis posao za koji si dosao i primas platu od mojih para?
ne moras brajko ima ko oce, a ti ces na deponiju da slazes kocke

za tri dana drugu bi pesmu pevali

e kad bace tako neke senzacionalisticke vesti tacno bi im nabila mikrofon/olovku u dupe :roll:
veze s vezom nemaju bre propagiraju i lupetaju samo da popune termin/stranu
sad je nedelja raka grlica materice i udri bombarduj, al ostalih 360 dana vracaj zene s pregleda jer nije overila potvrdu o uputu :roll:
foliranti

e kad bace tako neke senzacionalisticke vesti tacno bi im nabila mikrofon/olovku u dupe :roll:
veze s vezom nemaju bre propagiraju i lupetaju samo da popune termin/stranu
sad je nedelja raka grlica materice i udri bombarduj, al ostalih 360 dana vracaj zene s pregleda jer nije overila potvrdu o uputu :roll:
foliranti
sve je to plašenje naroda samo da ćuti, da se ne buni pred nemaštinom i merama koje tek nameravaju da uvedu veruj mi :ok:

ma znam, nego me iritira uloga "brizne dojke" sad se kao strasno nasekirao pisac
tako i za ostale stvari, dan side taj dan delimo po kondom, al ostalih dana kondom kosta ko da jedes u restoranu....logka, pucamo od logike
a ko slag na tortu je to sto je razlog takvog pisanja upravo to sto si naveo
sve foliranje....al mi se posebno gadi foliranje preko zdravlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back