Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
лол ово директ из моје куће :))

Прво, планирали смо, па ми не каже да не идемо, не каже ми јуче, нешто као "искрсло", па сад идемо.
Е, па људи моји, нисам ја на навијање.

E jbmmumater, kako me uhvatilo nesto... neka tuga... neka zelja za mojim stanom u SR....
mojom sobom, za kafom ujutru uz jutarnji program, budjenjem uz sunce koje mi pici u prozor
za terasom sa najlepsim pogledom u gradu.....
ma za svime sto je tamo.... :rida:

ne smej se,ne znas ti sta znaci imati cerku tinejdzerku:lol:
ovo je vise za osmeh dana,juce sam se setila kako smo kad sam imala 16 godina isli kod tetke u nis
i moj momak koji je imao 19 i lepe debele brkove seo u autobus i putovao 300km da me vidi.nismo bili 2 minuta na ulici,kad izleti moja mama,mene utera unutra,a njega potera ko neko kuce niz ulicu
ja juce kazem,pa sta ti bi zeno,kaze bojala sam se da ne pobegnes sa njim,bila si grozna tinejdzerka:dash:
i jos me je pitala posramljeno,jel imas zikin br,sad bih da ga zovem da se izvinim:zcepanje:

- - - - - - - - - -

13 :rumenko:
Ona péti a on sedmi razred :sad2:
MM. Kaze da je to ok

mislim da treba da obavis jedan ozbiljan razgovor sa njim :telefon:
:zag:

ne smej se,ne znas ti sta znaci imati cerku tinejdzerku:lol:
ovo je vise za osmeh dana,juce sam se setila kako smo kad sam imala 16 godina isli kod tetke u nis
i moj momak koji je imao 19 i lepe debele brkove seo u autobus i putovao 300km da me vidi.nismo bili 2 minuta na ulici,kad izleti moja mama,mene utera unutra,a njega potera ko neko kuce niz ulicu
ja juce kazem,pa sta ti bi zeno,kaze bojala sam se da ne pobegnes sa njim,bila si grozna tinejdzerka:dash:
i jos me je pitala posramljeno,jel imas zikin br,sad bih da ga zovem da se izvinim:zcepanje:

- - - - - - - - - -

mislim da treba da obavis jedan ozbiljan razgovor sa njim :telefon:
:zag:
:lol: da ga pitam koje namere ima?
za sad samo skajpuju o zeldi,ali mm kaze da se totalno opustila,provaljuje glupe fazone,i pravi glupave zvuke :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back