gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinoc sam se, kanda malo usinula... probode me ispod leve plecke na ledjima, pa se bol prenese napred
btw, sta je s minonom?
pa trcim, kako ne trcim... do prodavnice, do poste, do banke...poremecaj psihe i some nista strasshno trcis svaki dan kaoa forest gamp i za mesec danaa ko nova
nije toliko strasno... boli samo kad se smejem...a da odes do lekara, m?

ispred pijace kod pekare me zaustavi covek srednjih godina,urednog izgleda.pita,dal bi ste mi kupili jedan hleb,molim vas
kupim hleb i kad sam mu pruzala,osetim se tako postidjeno i neprijatno
kakvi su to dani dosli

Nije zahvalno za komentarisanje, ali žickaroša pun grad....
pa trcim, kako ne trcim... do prodavnice, do poste, do banke...
nije toliko strasno... boli samo kad se smejem![]()

Danas me je najviše iznervirao dečko. Osim što se poslednjih dana ponaša kao da želi da me iznervira do te mere da bih ga ostavila, danas polako pucam po šavovima.
Elem danas mu je rođendan. On je prva a ja druga smena. Čekam par dana da vidim hoće li da me pozove danas na rođendan ili za vikend. I jutros me gospodin zove i kaže: ,,Sačekaj me danas posle posla, pa da odemo kod mene".
Kao da ne zna da sam druga smena.![]()
ma jokako ti neces, ima koja hoce
mislim, ne stajem ti na muku, samo otvaram oci

ako ti neces, ima koja hoce
mislim, ne stajem ti na muku, samo otvaram oci
...e samo mi je to falilo....ahaaaaaa...ok picu lekove, a kako da nadjem vezu za pregled da ne cekam
do 2023 da me neko pregleda...
...zvacu ja da zakazem, samo vec unapred znam kako to ide bez veze
- - - - - - - - - -
...i bas sad je to moralo da me snadje, bas sad..
...ajd pravicu se da mi nije nista, mozda i nije, mozda me samo lujka isprepadala...
Kako misliš ,,ima koja hoće"
moju sestru ujeo zarazeni komarac i izoluju joj virus zapadnog nila
simptomi - protresla je groznica dan, dva..nista strasno..posle par dana se osula kao da je dobila alergiju na nesto, po celom telu..i to se povuklo za sva tri dana, a onda su joj grozdasto izasle zlezde na vratu sa obe strane..
odradisve preglede, sve ok..malo da primiri sa dinamikom, ali bez problema ide radi, obavlja sve kucne obaveze..
i kazu joj da treba da snimi stitnu za svaki slucaj..uradi uz, nadju joj cvoric i kazu - treba punkcija i konsultacija endokrinologa
preporuce vma
nadje vezu na vma i tamo joj med sestra kaze da moze da joj zakaze za februar
kaze moja sestra, znaci ne pomaze urgencija/
a med sestra odgovara - pomaze, kako ne pomaze..bez urgencije imamo prvi termin za septembar
toliko.

...pre jedno tri nedelje osetila sam da me prosto pece sa unutrasnje strane lista na desnoj nozi, opipam
i osetim lepo pod rukom nesto velicine oraha.....stavljala malo obloge racunam ajde i onako imam probleme
s' venama...to je kod mene genetika, imao tata....ali i dalje pece, kad hocu da se obujem u sta god stavim
nogu ta me zulja, leva nista...znaci i oteceno je malo....
..danas odem za uput kod moje dr u DZ, pipa i kao moze da bude tromboza, moze da bude upala vena,
moze svasta nesto..a mozda je samo masno tkivo...evo antibiotik, kupite andol 100 i hladne obloge..i evo
uput za KBC Dedinje pa vidite sa njima..
...e tako lekove sam uzela, popila, oblogu stavila....sad samo da cekam jutro pa da zovem i da zakazem,
jedino sto mi tu moze pomoci sto se jedan od lekara u toj bransi koja meni treba preziva isto kao ja, ako
me to ne izvuce u celo prici nece nista...cekacu ko zna do kad, ako i docekam....jer ako jeste tromb
ima da lezem i ustajem u strahu, sta ako se otkaci, sta ako ovo i sta ako ono![]()