Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radovi, kao i zurke- na papir pa se zalepi na oglasnu tablu ili lift. Ozbiljno, zar to ne rade svi?

Kako vreme brzo prolazi. :( Kada bih mogla da ga zaustavim, samo na kratko, da sve stignem...

Za ovih tridesetak i vise godina niko to nije praktikovao, jedino najnovija komsinica, sisata plavusa zubarka koja se doselila pre nekih pola godine, znaci decenijama je trebalo cekati na takav istorijski iskorak, ostali i dalje rade sta pozele, evo bas u nedelju je lik do mene postavljao nova vrata, nije ispostovao ni "svetu nedelju" kad se ljudi odmaraju.

a pleh muziku je doveo komsa koji je u stanu ispod tebe
i ako tus kabina bude jos jedom poplavila, dovesce i trubace :lol:

koji vam je bre djavo, salim se
covek je kulturno najavio radove, kome se svidja ok, kome se ne svidja - isto ok, mora da trpi..

:(
tus kabina ne curi vise
(sad samo voda ne ide u vodokotlic)
tesko mi je sto se rastajem od rupe
za sta cu ja od danas plakati? :cry:

Postavila sam obaveštenje sada kada smo radili kupatilo (uvek u stvari stavim obaveštenje na ulaz).

Ovaj put su pocepali tu ceduljicu za nepuna dva sata. :roll:

Nije mi bilo teško da napišem i drugu i da zamolim komšije za malo tolerancije, s tim što sam boldovala "posebno onog komšiju koji je prethodno obaveštenje pocepao <3"

Da, i srculence sam umetnula. :lol:

Stajalo je to tako par dana, ali sam posle (fazon, osmi dan radova :lol:) na vratima stana našla obaveštenje da se radovi po zakonu počinju u 09 ujutru (ovi su dolazili u 8).

Nije mi bilo teško da ispišem i treću ceduljicu na kojoj obaveštavam stoku da mi ne lepi više poruke po vratima ili ću mu ruku odseći.

I ne pišem više nikakve cedulje ni obaveštenja, nema potrebe. :manikir:

Kućni red je od 22 do 06, radovi mogu da krenu, po zakonu, i u 6.01... al se moraju prijaviti nadležnim i platiti neke takse :D... to što si ih obavestila na ulazu ne znači ništa ako ti neki dokoni drkadžija pošalje komunalnu...

na vratima stana našla obaveštenje da se radovi po zakonu počinju u 09 ujutru.......
Po kom to zakonu? Taj koji je to zalepio, može slobodno da odlepi i iskoristi kad mu ponestane toalet papira.

"Službeni list grada Beograda", br. 12/96, 14/96 - ispr., 6/99 i 11/2005 - član 22: "U vremenu od 13.00 do 17.00 časova i od 22.00 do 6.00 časova stanari se moraju ponašati na način koji obezbeđuje potpuni mir i tišinu u zgradi (vreme odmora)."

Znači ako si dovoljno zla, možeš opušteno da počneš u 6:01...

Great minds think alike... :lol:

- - - - - - - - - -

Doduše, ovaj deo od 13-17h niko i ne poštuje, radni narod koji je umoran od posla će se u najboljem slučaju odmarati tek od 17h... svima više odgovara tišina od 16-18h... a do tada je štemovanje gotovo. :D

Pa ti propisi su valjda iz vremena kad se po OOUR-ima radilo od 7 do 15h i od 6-14h ko je radio u tri smene...

Eh.... bilo je to posebno vreme...

pionirka.jpg

klinicki ludak najavio da je prodao stan i da se seli, e sad dal da se radujem, il da sumnjam u istinitost iskaza :think:
nesto se plasim da ako poverujem, a on zaboravio lekove pa umislio, ispascu ludja od njega :zcepanje:

Prijavljujem da je počela da me boli glava i da mi je neko ukrao :eek: kafu iz teglice, moje lične :evil: teglice za kafu (svako ima svoju kafu), i teglicu, naravno :lol:, i sad sam pozajmila dve kašičice kafe. I sad ću da popijem Diklofenak.
Najt dušo, boli Ticu glava, kad si me već pitala , prijavljujem ....
Valjda je petak kriv za sve...

- - - - - - - - - -

ja radim u ouru :))))))

:hahaha: Skrnelj, tek onda si nahebo :rotf: Ovo me nasmeja do suza, nemam repku ..cc

nikakva sam danas... sve mi nesto fali i sve me nesto boli i cupava sam ko zmaj... jos me ona dijabola opet probudila jutros... nisam se javila jer znam da ce da mi uvali nesto, makni mi se, imam ja i svojih muka... stvarno nisam za medju ljude danas :neutral:

tooo metlo care da te nema treba te izmisliti :dash:
sve ja sam ja lepo isplanirala, aha, jos kad bi to bilo ostvarivo, bravo metlooo :hej:
bole me pluca, sad merim 37 C, znaci nije trip stvarno nesto stize, bravooooooo :dash:
ici ces, aha, al malo morgen :besna::besna:

tooo metlo care da te nema treba te izmisliti :dash:
sve ja sam ja lepo isplanirala, aha, jos kad bi to bilo ostvarivo, bravo metlooo :hej:
bole me pluca, sad merim 37 C, znaci nije trip stvarno nesto stize, bravooooooo :dash:
ici ces, aha, al malo morgen :besna::besna:

nadrijeshi se alkohola, neke zeste, na silu. dobro bi bilo i kad bi se naduvala. il ces pregoriti to (sto je vjerovatnije), ili ces se ono bas bas sjebati. i ne zaboravi uzeti vitamina c, to je najbitnije!

ma ne idem da diram sise preko majice, odo da kupim neki nakit za sestru, i naravno da se necu lickati, evo i sad sam bradat :)))

- - - - - - - - - -

al fina je vako, zgodna, mlada i tako to. ali mnogo je munjena juce sam joj nakon 5 minuta reko da se nahalishe mlohavinja :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back