-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Radovi, kao i zurke- na papir pa se zalepi na oglasnu tablu ili lift. Ozbiljno, zar to ne rade svi?
ne... kod nas se lepe obaveštenja svih ostalih vrsta
jedan dan ću zateći oglase lične prirode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radovi, kao i zurke- na papir pa se zalepi na oglasnu tablu ili lift. Ozbiljno, zar to ne rade svi?
Kako vreme brzo prolazi.Kada bih mogla da ga zaustavim, samo na kratko, da sve stignem...
a pleh muziku je doveo komsa koji je u stanu ispod tebe
i ako tus kabina bude jos jedom poplavila, dovesce i trubace
koji vam je bre djavo, salim se
covek je kulturno najavio radove, kome se svidja ok, kome se ne svidja - isto ok, mora da trpi..

tus kabina ne curi vise
(sad samo voda ne ide u vodokotlic)
tesko mi je sto se rastajem od rupe
za sta cu ja od danas plakati?![]()
Postavila sam obaveštenje sada kada smo radili kupatilo (uvek u stvari stavim obaveštenje na ulaz).
Ovaj put su pocepali tu ceduljicu za nepuna dva sata.
Nije mi bilo teško da napišem i drugu i da zamolim komšije za malo tolerancije, s tim što sam boldovala "posebno onog komšiju koji je prethodno obaveštenje pocepao <3"
Da, i srculence sam umetnula.
Stajalo je to tako par dana, ali sam posle (fazon, osmi dan radova) na vratima stana našla obaveštenje da se radovi po zakonu počinju u 09 ujutru (ovi su dolazili u 8).
Nije mi bilo teško da ispišem i treću ceduljicu na kojoj obaveštavam stoku da mi ne lepi više poruke po vratima ili ću mu ruku odseći.
I ne pišem više nikakve cedulje ni obaveštenja, nema potrebe.![]()
Po kom to zakonu? Taj koji je to zalepio, može slobodno da odlepi i iskoristi kad mu ponestane toalet papira.na vratima stana našla obaveštenje da se radovi po zakonu počinju u 09 ujutru.......
kafu iz teglice, moje lične
teglice za kafu (svako ima svoju kafu), i teglicu, naravno
, i sad sam pozajmila dve kašičice kafe. I sad ću da popijem Diklofenak.ja radim u ouru)))))
Skrnelj, tek onda si nahebo
Ovo me nasmeja do suza, nemam repku ..ccPa ti propisi su valjda iz vremena kad se po OOUR-ima radilo od 7 do 15h i od 6-14h ko je radio u tri smene...
Eh.... bilo je to posebno vreme...
tooo metlo care da te nema treba te izmisliti
sve ja sam ja lepo isplanirala, aha, jos kad bi to bilo ostvarivo, bravo metlooo
bole me pluca, sad merim 37 C, znaci nije trip stvarno nesto stize, bravooooooo
ici ces, aha, al malo morgen![]()
nadrijeshi se alkohola, neke zeste, na silu. dobro bi bilo i kad bi se naduvala. il ces pregoriti to (sto je vjerovatnije), ili ces se ono bas bas sjebati. i ne zaboravi uzeti vitamina c, to je najbitnije!

Posle svega iznad navedenog vitamin C ima da je povadi iz problema![]()
))))
)))zdravlje na prvom mjestu!))))
- - - - - - - - - -
bogami, ja cu poslije posla, odo sa nekom slikarkom da se nadjem, kontam da duva i pije, valjda je normalna)))
ma ne idem da diram sise preko majice, odo da kupim neki nakit za sestru, i naravno da se necu lickati, evo i sad sam bradat))
- - - - - - - - - -
al fina je vako, zgodna, mlada i tako to. ali mnogo je munjena juce sam joj nakon 5 minuta reko da se nahalishe mlohavinja![]()
Ovaj bold ne razumem.
A da, zbog sestre ideš, nesporazum,![]()
))))