gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja imam jedne jedine i to muške patike, još su mi broj veće, ali nosim ih godinama i super su mi. Pre nekog vremena prvo ćerka počela da me proziva kako mogu da nosim tako grozne patika, pa joj se pridružili i ostali: Stvarno su ti bezveze. Sad nosim neke stare ćerkine, one su kao bolje. Ne treba se osvrtati na druge i šta oni pričaju. Možda su ljubomorni.

Znam da mi niko neće verovati, ali danas ću se posvađati sa svojim mužem, prvi put za 21 godinu braka.![]()

a sto bre crna drugo?
ono kad si pisala o svekru i svekrvi, puno mi bilo srce.![]()
) On je zabrljao, debelo...
na nezaposlenostiPa moram.
A svekar i svekrva su i dalje ok, (mada ne znam ni šta ni gde sam pisala) On je zabrljao, debelo...
![]()

Pa moram.
A svekar i svekrva su i dalje ok, (mada ne znam ni šta ni gde sam pisala) On je zabrljao, debelo...
![]()

Smrzoh se ko pizdunčica![]()

Znam da mi niko neće verovati, ali danas ću se posvađati sa svojim mužem, prvi put za 21 godinu braka.![]()
I vreme je, mada nije fazon, 21 godina bez svađe 

ako ti za 21 godinu nije pruzio pravi razlog za svadju,ja bih na ovo sad na oba oka zazmurila.sto god da je u pitanju
nemoj samo da ga bijesZnam da mi niko neće verovati, ali danas ću se posvađati sa svojim mužem, prvi put za 21 godinu braka.![]()

ako ti za 21 godinu nije pruzio pravi razlog za svadju,ja bih na ovo sad na oba oka zazmurila.sto god da je u pitanju

Ili ne, nisam se postidela u pravom smislu reči, bilo mi je teško i tužno i ... pa stid me bilo, jeste.

drzi vodu dok majstori odu
majstor otisao u 5,rekao vi pre spavanja prospite ako ima malo vode u kofi ispod radijatora(tj cevi iz zida,radijator je skinut)
u sest potopljeno kupatilo,siba kao iz slavine,cement potopljen,busilica ili sta je to vec ogromno potopljeno,voda otisla pod tus kabinu koja je pola uradjena
dok sam skupljala vodu,voda iz cevi prestala da tece
ja se vratila sa livade,opet potopljeno kupatilo![]()