Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne zjebavam,ja fino zovem a oni kako hoce.ovih dana sff,bas zivo u gradu.

Samo se ti zezaj, ti si na sasvim drugu stranu, a ja sinoc vozio na 15-0, pa za neki dan natrag, a onda za jos nesto dana na sasvim 16-u stranu.

Mada ima u Bgd-u nesto sto zovu sar. burek - te cu se setiti ove prepiske u trenutku prozderavanja istoga...

sad bih i ja nesto rekla al ne smem
al posto je rupa probacu :rumenko:
ja kad bih isla na neke orgije ili sex turizam ne bih ni u belgiju,ni na ibicu nego u banja luku
kakve sam price cula iz tog grada,znaci to sve perverznjaci bez balkanskog laznog morala :malav:

Ovi sa burekom neka sačekaju, a neka uđu ovi s pečenje.
(Šta se čudite, to je iz vica)

Ne mogu da doručkujem dok mi dete ne sedne u autobus i ne pođe kući.
Mnogo sam u stresu jer je kasnila sa pakovanjem stvari, a autobus treba da pođe.
A ako je zivkam na mobilni, samo ću da je zadržavam.
Ona kasni, ona kasni, ona kasni... to nam je u krvi...

Ua svaki inernet

- - - - - - - - - -

Mda, tako su kod nas, kad su počeli da dolaze u većoj meri pa se osilili (mislim, sad je već gotovo - okupirali su nas :))) ), moje kolege iz BiH smarali neku devojku iz pekare u blizini doma, i stalno kako je burek u Bosni samo s mesom, sve ostalo su pite, dok nije odlepila, odbila da ih usluži i rekla im da odu malo tamo da ga jedu.
Eh, davna, srećna vremena :))))

Ti si u BiH?

sad bih i ja nesto rekla al ne smem
al posto je rupa probacu :rumenko:
ja kad bih isla na neke orgije ili sex turizam ne bih ni u belgiju,ni na ibicu nego u banja luku
kakve sam price cula iz tog grada,znaci to sve perverznjaci bez balkanskog laznog morala :malav:

eee svi kazu za tu banjaluku, al kontam da lazu, ovde zivi poshten, miran i povuchen svijet!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back