Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Cickava sva si uz qratz...da nisi trudna mozda?![]()
Uh bre mirko da znas kako sam teska... ubijaju me.hormoni...
ni sama ne znam sta hocu...
A tek ljudi oko mene...
Nije ni njima lako samnom ni meni sa njima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cickava sva si uz qratz...da nisi trudna mozda?![]()
Uh bre mirko da znas kako sam teska... ubijaju me.hormoni...
ni sama ne znam sta hocu...
A tek ljudi oko mene...
Nije ni njima lako samnom ni meni sa njima...

ebote koja navala bezobrazluka, drskosti i negativne energije od jutra
koji je đavo ljudima
![]()

ebote koja navala bezobrazluka, drskosti i negativne energije od jutra
koji je đavo ljudima
![]()

Cestitam! Fin je to staz...
Ja konacno pregrmih virus. Dolaze nam prijatelji redovno sa malim detetom, koje je svaki drugi put nesto bolestan. Kao blizu smo, nije problem da se na brzinu vrate do stana, ako iskrsne neki problem. I poslednji put kad je bio prenese nam stomacni virus.
Zovu juce i mrtvi ozbiljnio kazu da su hteli da svrate, ali da ipak nece jer smo virusni.![]()

Za sedamnaest godina braka, prvi put sam se setila da se to dogodilo na današnji dan. Uvek se setimo nekolko dana ranije, ili kasnije. A da ironija bude veća, on danas radi kao drakstor. Izgleda da ću samu sebe da izvedem na piće.![]()

E ja isto, bas vodim racuna. I razumem da oni koji imaju dete izgube osecaj jer su deca stalno podlozna svakom mogucem virusu. Aj i to sto znaju da planiramo trudnocu, moze da se desi ovog meseca, a moze i za par godina, ili da se uopste ne desi, ko ce o tome sad voditi racuna.Ја ту патологију људи никада нећу разумети.
Ако си болестан, мајку му, седи код куће, не разноси вирусе!
И ја седим код куће кад сам болесна, и моје дете кад је болесно ...
И кад се људи најаве, кажем ми смо у карантину, болесни смо, али ако желите - дођите.
Обично не дођу![]()

Nesto sam nerovozan, postoji mogucnost da imam neke probleme sa drzavom. A nece valjda majcica Srbija mene.
i sve ok 
E ja isto, bas vodim racuna. I razumem da oni koji imaju dete izgube osecaj jer su deca stalno podlozna svakom mogucem virusu. Aj i to sto znaju da planiramo trudnocu, moze da se desi ovog meseca, a moze i za par godina, ili da se uopste ne desi, ko ce o tome sad voditi racuna.
Ali bar da nisu rekli to sto su rekli, a nisu rekli meni. Da su rekli meni pitala bih ih sta misle ko mi je preneo taj virus, koji mi je uzgred budi receno poremetio par planova.![]()
Cestitam! Fin je to staz...
Ja konacno pregrmih virus. Dolaze nam prijatelji redovno sa malim detetom, koje je svaki drugi put nesto bolestan. Kao blizu smo, nije problem da se na brzinu vrate do stana, ako iskrsne neki problem. I poslednji put kad je bio prenese nam stomacni virus.
Zovu juce i mrtvi ozbiljnio kazu da su hteli da svrate, ali da ipak nece jer smo virusni.![]()