Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Написала допис, он га потписао и сад ме пита "Како ја о томе не знам ништа?"

:dash::dash::dash:

Па ако већ не радиш ништа него само потписујеш, бар запамти шта си потписао!

Za sedamnaest godina braka, prvi put sam se setila da se to dogodilo na današnji dan. Uvek se setimo nekolko dana ranije, ili kasnije. A da ironija bude veća, on danas radi kao drakstor. Izgleda da ću samu sebe da izvedem na piće.:roll:

Cestitam! Fin je to staz... :)

Ja konacno pregrmih virus. Dolaze nam prijatelji redovno sa malim detetom, koje je svaki drugi put nesto bolestan. Kao blizu smo, nije problem da se na brzinu vrate do stana, ako iskrsne neki problem. I poslednji put kad je bio prenese nam stomacni virus.
Zovu juce i mrtvi ozbiljnio kazu da su hteli da svrate, ali da ipak nece jer smo virusni. :confused:

Ja konacno pregrmih virus. Dolaze nam prijatelji redovno sa malim detetom, koje je svaki drugi put nesto bolestan. Kao blizu smo, nije problem da se na brzinu vrate do stana, ako iskrsne neki problem. I poslednji put kad je bio prenese nam stomacni virus.
Zovu juce i mrtvi ozbiljnio kazu da su hteli da svrate, ali da ipak nece jer smo virusni. :confused:

Ја ту патологију људи никада нећу разумети.

Ако си болестан, мајку му, седи код куће, не разноси вирусе!

И ја седим код куће кад сам болесна, и моје дете кад је болесно ...

И кад се људи најаве, кажем ми смо у карантину, болесни смо, али ако желите - дођите.

Обично не дођу :mrgreen:

Za sedamnaest godina braka, prvi put sam se setila da se to dogodilo na današnji dan. Uvek se setimo nekolko dana ranije, ili kasnije. A da ironija bude veća, on danas radi kao drakstor. Izgleda da ću samu sebe da izvedem na piće.:roll:

Честитам!

По питању годишњице исто смо, не могу да верујем :eek:

Али, ја имам пријатељицу која ме на сваку годишњицу зове да ми честита и да ме подсети :rumenko:

То је већ постала и интерна шала.

Ја ту патологију људи никада нећу разумети.

Ако си болестан, мајку му, седи код куће, не разноси вирусе!

И ја седим код куће кад сам болесна, и моје дете кад је болесно ...

И кад се људи најаве, кажем ми смо у карантину, болесни смо, али ако желите - дођите.

Обично не дођу :mrgreen:
E ja isto, bas vodim racuna. I razumem da oni koji imaju dete izgube osecaj jer su deca stalno podlozna svakom mogucem virusu. Aj i to sto znaju da planiramo trudnocu, moze da se desi ovog meseca, a moze i za par godina, ili da se uopste ne desi, ko ce o tome sad voditi racuna.
Ali bar da nisu rekli to sto su rekli, a nisu rekli meni. Da su rekli meni pitala bih ih sta misle ko mi je preneo taj virus, koji mi je uzgred budi receno poremetio par planova. :batina:

E ja isto, bas vodim racuna. I razumem da oni koji imaju dete izgube osecaj jer su deca stalno podlozna svakom mogucem virusu. Aj i to sto znaju da planiramo trudnocu, moze da se desi ovog meseca, a moze i za par godina, ili da se uopste ne desi, ko ce o tome sad voditi racuna.
Ali bar da nisu rekli to sto su rekli, a nisu rekli meni. Da su rekli meni pitala bih ih sta misle ko mi je preneo taj virus, koji mi je uzgred budi receno poremetio par planova. :batina:

Тај осећај се не може изгубити.

Или га имаш или га немаш.

А они га, очигледно немају,

А пошто планирате дете, следећи пут им слободно реците да више не долазе са вирусом из тог и тог разлога.

Нека се и наљуте, јер ако се наљуте нису вам прави пријатељи.

Ma ne samo ljudi sa decom i ljudi bez dece nemaju osecaj da ne dolaze ako su bolesni.

Ja bre kad sam bolestan ne idem nigde sto iz postovanja prema drugima sto jer mi nije nidocega

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back