LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
pa sta cekate,hajte ovamo na burek,![]()
jes da me nisi zvala,ali kako bih ja dosla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U Turskoj kad sam bio burek su zvali samo onaj sa mesom, u Sarajevu bio nisam![]()
...nisam ni ja ali imam dobru prijateljicu iz Sarajeva..i ona mi je objasnila kako stoje stvari oko bureka i pite, a kazu da je
isto i kod nas u N.Pazaru...
jes da me nisi zvala,ali kako bih ja dosla![]()

Ne zjbavati ljude koji vole burek, gladni su, a ne mogu da dodju!!!
Ne zjbavati ljude koji vole burek, gladni su, a ne mogu da dodju!!!

tako je
nisam gladna ali do sarajeva cu ogladneti![]()

ne zjebavam,ja fino zovem a oni kako hoce.ovih dana sff,bas zivo u gradu.
Ja bih u Sarajevo, ali ne zbog bureka. Dogovaram se sa drugaricama sigurno dve godine i nikako da resimo...![]()

mislim da je sarajevo jos malo "turistickije" po tom pitanjusad bih i ja nesto rekla al ne smem
al posto je rupa probacu
ja kad bih isla na neke orgije ili sex turizam ne bih ni u belgiju,ni na ibicu nego u banja luku
kakve sam price cula iz tog grada,znaci to sve perverznjaci bez balkanskog laznog morala![]()
Zanimljivo...sad bih i ja nesto rekla al ne smem
al posto je rupa probacu
ja kad bih isla na neke orgije ili sex turizam ne bih ni u belgiju,ni na ibicu nego u banja luku
kakve sam price cula iz tog grada,znaci to sve perverznjaci bez balkanskog laznog morala![]()
ako se dogovorite dok sam jos u sa javi se,nije mi zakljucan pp![]()

mislim da je sarajevo jos malo "turistickije" po tom pitanju![]()

a ne hvalite se![]()

Vi još o bureku a ja klopam ovsene pahuljice, jel to pravedno da vas ja lepo pitam?

Mda, tako su kod nas, kad su počeli da dolaze u većoj meri pa se osilili (mislim, sad je već gotovo - okupirali su nas)) ), moje kolege iz BiH smarali neku devojku iz pekare u blizini doma, i stalno kako je burek u Bosni samo s mesom, sve ostalo su pite, dok nije odlepila, odbila da ih usluži i rekla im da odu malo tamo da ga jedu.
Eh, davna, srećna vremena)))
Kod mene samo domaca kita prolazi, ostalo nista...
Sta fali pahuljicama, sa rendanom jabukom, cimetom i medom![]()
sad bih i ja nesto rekla al ne smem
al posto je rupa probacu
eee svi kazu za tu banjaluku, al kontam da lazu, ovde zivi poshten, miran i povuchen svijet!