- Poruka
- 21.848
ne verujem da sam ja...
nisam upadljiva, ne verujem da bi me neko na ulici skontao![]()
ja uvijek sve prepoznam odma, a mene niko
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne verujem da sam ja...
nisam upadljiva, ne verujem da bi me neko na ulici skontao![]()
))dva komaračka ujeda i to baš na glavi...pojavili se...
nisu mogli dupe, il negde drugde, nego baš glavu gde mi je najmanja prokrvljenost...

Bate ako zelis da te brze prodje samo vise razmisljaj, napregni se. Izaberi bilo sta, samo misli![]()
kažem ti slaba prokrvljenost...meni najgore kad me noću uje za taban...pa se kroz san češaš i nikako da se počeaš ko čovek i nikako da provališ tačno mesto gde te ujeo...pa onako mučno svrbi...
i dešavalo mi se da ustanem usred spavanja pa ga tražim narednih dva sata...misim sve dok ga ne pronađem...to mi neka manija...
- - - - - - - - - -
probo ne ide...kažem ti slaba prokrvljenost...
Jutros kao da se na sluzbeni autu ussrala ogromna roda koja pati od dijareje
Veceras me printer naprskao mastilom i to kroz pantalone
I na kraju, prospem punu ciniju tek napravljene salate

Ne znam, al stvarno više ne znam gde da nađem valjanu haljinu, za kinesku krpu pljuni 3000 za tursku 7000.
A za nešto, nedajbože, malo lepše il unikatnije pljuni 15000, samo ako uspeš i da nađeš uopšte![]()

mozes da joj ti sasisjes kao sto si meni,ono kad smo se dogovarali za masinupa što ne sašiješ?
msm ne sad baš ti da sedneš za mašinu![]()

mozes da joj ti sasisjes kao sto si meni,ono kad smo se dogovarali za masinu![]()

pa što ne sašiješ?
msm ne sad baš ti da sedneš za mašinu![]()

)))a kad te neko na fb prepozna po kometarima?je l, se to vazi?ja uvijek sve prepoznam odma, a mene niko))

haljinu?prelijepa je,vidjela sam slicnu u gradu![]()

Onda idem odmah da se roknem!![]()