Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros kao da se na sluzbeni autu ussrala ogromna roda koja pati od dijareje
Veceras me printer naprskao mastilom i to kroz pantalone
I na kraju, prospem punu ciniju tek napravljene salate

meni najgore kad me noću uje za taban...pa se kroz san češaš i nikako da se počeaš ko čovek i nikako da provališ tačno mesto gde te ujeo...pa onako mučno svrbi...
i dešavalo mi se da ustanem usred spavanja pa ga tražim narednih dva sata...misim sve dok ga ne pronađem...to mi neka manija...

- - - - - - - - - -

Bate ako zelis da te brze prodje samo vise razmisljaj, napregni se. Izaberi bilo sta, samo misli :)

probo ne ide...:( kažem ti slaba prokrvljenost...

meni najgore kad me noću uje za taban...pa se kroz san češaš i nikako da se počeaš ko čovek i nikako da provališ tačno mesto gde te ujeo...pa onako mučno svrbi...
i dešavalo mi se da ustanem usred spavanja pa ga tražim narednih dva sata...misim sve dok ga ne pronađem...to mi neka manija...

- - - - - - - - - -

probo ne ide...:( kažem ti slaba prokrvljenost...

I ja ih ne podnosim, ni muhe, naci nema spavanja dok ih ne resim

Ne znam, al stvarno više ne znam gde da nađem valjanu haljinu, za kinesku krpu pljuni 3000 za tursku 7000.
A za nešto, nedajbože, malo lepše il unikatnije pljuni 15000, samo ako uspeš i da nađeš uopšte :neutral:

pa što ne sašiješ?
msm ne sad baš ti da sedneš za mašinu:lol:

Pa ja i ne mogu, definitivno, uzimajući u obzir moju manuelnu spretnost :lol:

A to sam i rešila, još ću dati sebi rok do kraja maja, najkasnije, da prođe ovo sra.njce sa maturama i apsolv. večerima, i ako do tada ne nađem, onda kređem u pomahnitalu potragu za dobrom krojačicom :))))

haljinu?prelijepa je,vidjela sam slicnu u gradu :lol:

E to je najgore od svega, što sam i ja mislila da sam ih videla gomilu sličnih.
Al kad sam krenula i počela zapravo da gledam - nisu ni nalik :lol:

Majče, ja se nadam da će se posle sezone matura izbor haljina vratiti na malo zreliji, negrandovski, ako je to ikako moguće.
Ako ne - šiću je, nema mi druge.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back