Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva je to zena koje te pita takve gluposti?
Da li je volis, da li si je prevario, da li ces je ozeniti???
Jbt koji je njoj K...pa ako si samnom vise od 2 godine i planiras neku buducnost valjda se podrazumevaju neke stvari!
Glupane jedan!
Iznervirao si me jakooo i jos ja sam vestica sto sam planula na njena glupa pitanja?????

I sad kao mi kazes bolje da mi nisi ni rekao a jos njen muz hoce da te vodi na qrve jer se njemu ne hebe vise njegova zena!
Pa bas ti je lepo stvarno...kakvi su to ljudi - MUSKARCINE gade mi se takvi!!! Ortaci prijatelji - FUJ!!!!

Leu je mnoooogo loše. :rida:

Mislim da je dehidrirao... :sad2:

Bio je kod moje mlađe sestre (13 godina ima), išli su u šetnju u podne :eek: po najvećoj vrućini :rida:

Kuvala sam mu pirinčanu vodu, neće ništa da jede, samo leži, ne može ni da gleda.... :rida:

Uklučila sam klimu na 18 stepeni, dajem mu tu pirinčanu vodu i molim Boga da mu bude bolje. :sad2: :mazipsa:

Leu je mnoooogo loše. :mazipsa:

Bio je kod moje mlađe sestre (13 godina ima), išli su u šetnju u podne :eek: po najvećoj vrućini :rida:

Kuvala sam mu pirinčanu vodu, neće ništa da jede, samo leži, ne može ni da gleda.... :rida:

Uklučila sam klimu na 18 stepeni, dajem mu tu pirinčanu vodu i molim Boga da mu bude bolje. :sad2:

:((((((
tako se moja pticica ugasila, evo opet mi suze krenule, bila nedelja, nije radila apoteka, reko odo u ponedeljak da kupim, i nije docekao ponedeljka :(
valjda ce tvoj cuko prezivjeti, nisam ni znao kolko covjek moze da voli zivotinju :(

Leu je mnoooogo loše. :rida:

Uklučila sam klimu na 18 stepeni, dajem mu tu pirinčanu vodu i molim Boga da mu bude bolje. :sad2: :mazipsa:

Okupaj ga mlakom/hladnom vodom, ako sumnjaš na toplotni udar!
Nemoj čekati da ga klima ohladi jer neće to dovoljno brzo uspeti, on ima izuzetno gusto krzno.
Izmeri mu temperaturu, rektalno obavezno, ne bi smela biti viša od 39 stepeni.

Dokle god se temperatura (pogotovo ako je preko 40)ne spusti naizmenično ga kupaj, pa ga pusti da se ocedi, pa ga opet zali hladnom vodom.

Tako nekoliko sati, veruj, trebaće.

:((((((
tako se moja pticica ugasila, evo opet mi suze krenule, bila nedelja, nije radila apoteka, reko odo u ponedeljak da kupim, i nije docekao ponedeljka :(
valjda ce tvoj cuko prezivjeti, nisam ni znao kolko covjek moze da voli zivotinju :(

Ni na Uskrs ništa ne radi, pa sam iskukala broj od jednog veterinara u kraju. Nazvali ga, odveli Lea, proveli tamo dva sata držeći psa. Primio je terapiju. Ujeo ga je zaraženi krpelj. Dobio je i infuziju. Sada je malo bolje, ali čekam jutro da se opustim. Sada spava, odmara. :mazipsa:

Okupaj ga mlakom/hladnom vodom, ako sumnjaš na toplotni udar!
Nemoj čekati da ga klima ohladi jer neće to dovoljno brzo uspeti, on ima izuzetno gusto krzno.
Izmeri mu temperaturu, rektalno obavezno, ne bi smela biti viša od 39 stepeni.

Dokle god se temperatura (pogotovo ako je preko 40)ne spusti naizmenično ga kupaj, pa ga pusti da se ocedi, pa ga opet zali hladnom vodom.

Tako nekoliko sati, veruj, trebaće.

Hvala Lúnasa. Nije toplotni, ali je zato krpelj :dash:

Nadam se da će biti ok.

Ipak, hvala na savetu. :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back