Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

po najvećoj vrućini 

Leu je mnoooogo loše.
Mislim da je dehidrirao...
Bio je kod moje mlađe sestre (13 godina ima), išli su u šetnju u podnepo najvećoj vrućini
Kuvala sam mu pirinčanu vodu, neće ništa da jede, samo leži, ne može ni da gleda....
Uklučila sam klimu na 18 stepeni, dajem mu tu pirinčanu vodu i molim Boga da mu bude bolje.![]()
(((((

Leu je mnoooogo loše.
Mislim da je dehidrirao...
Bio je kod moje mlađe sestre (13 godina ima), išli su u šetnju u podnepo najvećoj vrućini
Kuvala sam mu pirinčanu vodu, neće ništa da jede, samo leži, ne može ni da gleda....
Uklučila sam klimu na 18 stepeni, dajem mu tu pirinčanu vodu i molim Boga da mu bude bolje.![]()
![]()
...tako je to kad se jede pasulj,sram da me bilo,da me bilo![]()

...laka artiljerija se pretvorila u teshku...svaki put kad otvorim stranu vidim ovaj post i pitam se sta se desilo
![]()

...laka artiljerija se pretvorila u teshku...![]()

iju...tacno sam znala
je l nije u nekim orgijama?![]()

(((((
tako se moja pticica ugasila, evo opet mi suze krenule, bila nedelja, nije radila apoteka, reko odo u ponedeljak da kupim, i nije docekao ponedeljka
valjda ce tvoj cuko prezivjeti, nisam ni znao kolko covjek moze da voli zivotinju![]()

Okupaj ga mlakom/hladnom vodom, ako sumnjaš na toplotni udar!
Nemoj čekati da ga klima ohladi jer neće to dovoljno brzo uspeti, on ima izuzetno gusto krzno.
Izmeri mu temperaturu, rektalno obavezno, ne bi smela biti viša od 39 stepeni.
Dokle god se temperatura (pogotovo ako je preko 40)ne spusti naizmenično ga kupaj, pa ga pusti da se ocedi, pa ga opet zali hladnom vodom.
Tako nekoliko sati, veruj, trebaće.