Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То Радо као у било ком послу. Ко то све вријеме даје апсолутни максимум и никада му се не прелије чаша.
Жена можда преуморна, има бебу код куће, пукла и извикала се на ову...
Ето и ова пацијенткиња, чим је они не изоловаше, она са богињама право међу остале пацијенте, није баш поменула да се љубазно одмакла од масе.

Zatajili su mnogi, rekla bih... Ali, ja nisam primetila izolaciju u mom domu zdravlja, osim na dečijem...

Yeb se malo ti sto si trazio kredit, pa ti je trebala moja profaktura samo da dobijes pare, a sad se pravis lud...
I koji vam ****** banka trazi profakture, kad su one takodje ****** od ovce
Ako vec hoce neku sigurnost, neka trazi potpisane ugovore

Yeb se malo ti sto si trazio kredit, pa ti je trebala moja profaktura samo da dobijes pare, a sad se pravis lud...
I koji vam ****** banka trazi profakture, kad su one takodje ****** od ovce
Ako vec hoce neku sigurnost, neka trazi potpisane ugovore

meni traze da im tako dam ne profakture, nego fakture da bi dobili neku donaciju iz budzeta
i sve sa obecanjem, molim te posle cemo da realizujemo posao
izasla sam par puta u susret, a onda cujem da su posao realizovali na drugoj strani
sledeci put sam samo rekla da ne mogu vise zbog knjigovodstva
svaka faktura mora ima uplatu na racunu..aupm..nek ti fakturu da onaj kog koga ces da kupis posle..
mislim, dao bi ti kad ne bi kupovao svercovanu robu
e sad za predracun..malo je zenuto.ne mozes da im ne das..

uradila sam nesto mnogo ruzno jutros..
posvadjala sam se sa sestogodisnjakom i ostavila ga u uverenju da sam svima u vrticu rekla da je uradio to sto je uradio
i sad se on sigurno citav dan sekira da li drugari i vaspitacica znaju to, ili ne
a, ne treba da igram takve psiholoske igre sa detetom :(
nije fer prosto...
i meni je sad citav dan grozan
i ne mogu da docekam da odem po njega...

U Bgd.postoje tvrdjave...ako imash srece,udjesh u prizemlje a tamo te ispituju...kako zashto, bla bla..a ispitivach se tek ispilio,msm da mu lupim shamar pao bi:evil:zaboravih da kazem da nije u pitanju strana ambasada,nego suverena srBska teritorija a ja sam srpkinja:rtfm:

ipak imam petni trn :sad2:
dobila sam uz i ef
kaze, ne prolazi to tek tako
u cekaonici me startuje tip i kaze - cuo sam kroz vrata o cemu se radi, dzaba ides na terapiju..ne pomaze..ja sam se s tim zezao vise od pola godine, isao sam i na privatnu kliniku na terapiju i na kraju sam im trazio da mi vrate pare..
pa sta da radim? :rida:
nista, ocisti se od kalcijuma
pa ja pravim kamencice ko luda :sad2:

dobila sam uz i ef
u cekaonici me startuje tip i kaze - cuo sam kroz vrata o cemu se radi, dzaba ides na terapiju..ne pomaze..ja sam se s tim zezao vise od pola godine, isao sam i na privatnu kliniku na terapiju i na kraju sam im trazio da mi vrate pare..

...ne bih da te plasim, ali....moja majka je to "dobila" sa 48 godina i velike muke je videla sa tim, receno joj je
da sem operacije nema drugog resenja trajnog..i ona pravi kamencice kao da je sljunkara..i zuc i bubrezi i taj trn na obe pete....

...moguce da je sad nauka napredovala po tom pitanju raspitaj se, ali tad je tako bilo, receno joj je da mora da nosi obucu koja
ce biti sto meksa i udobnija...i takve neke price....nista konkretno nikad nije uradjeno....i sad je nekad boli....

...ne bih da te plasim, ali....moja majka je to "dobila" sa 48 godina i velike muke je videla sa tim, receno joj je
da sem operacije nema drugog resenja trajnog..i ona pravi kamencice kao da je sljunkara..i zuc i bubrezi i taj trn na obe pete....

...moguce da je sad nauka napredovala po tom pitanju raspitaj se, ali tad je tako bilo, receno joj je da mora da nosi obucu koja
ce biti sto meksa i udobnija...i takve neke price....nista konkretno nikad nije uradjeno....i sad je nekad boli....

meni je ova dr dala fizikalnu, al vidim u startu da od toga vajde nema
a tip iz cekaonice mi rekao da sem silikonskog uloska moram da izbacim sve sto sadrzi kalcijum da bi se sa retrikcijom unosa razgradio ovaj natalozeni
kakva sam bre to
postacu kamena zena
mada, moze i to da ima nekih prednosti :per:

dobila sam uz i ef

...e fala bogu jednom i da me poslušaš...:(
...ne prolazi tek tako ali prolazi... ultra zvukom ne može skroz da se razbije ali dovoljno je da se vrh zaobli i da ne iritira okolno tkivo, mišiće, u tvom slučaju tetivu...

...e fala bogu jednom i da me poslušaš...:(
...ne prolazi tek tako ali prolazi... ultra zvukom ne može skroz da se razbije ali dovoljno je da se vrh zaobli i da ne iritira okolno tkivo, mišiće, u tvom slučaju tetivu...

koliko terapija bi mi trebalo?
da znam cemu da se nadam :sad2:
mozda se jednom i ja udam..mozda za mene ima sanse :rida:
vidi :eek: kamencic i u mozgu :malav:

meni je ova dr dala fizikalnu, al vidim u startu da od toga vajde nema
a tip iz cekaonice mi rekao da sem silikonskog uloska moram da izbacim sve sto sadrzi kalcijum da bi se sa retrikcijom unosa razgradio ovaj natalozeni
kakva sam bre to
postacu kamena zena
mada, moze i to da ima nekih prednosti :per:

...nažalost tebi neće pomoći silikonski ulošci...:(
...jer nije onaj trn koji se formira ispod pete, tebi je sa gornje strane... čim ti se upalila ahilova...
...znači ishrana i terapija...:(

- - - - - - - - - -

koliko terapija bi mi trebalo?
da znam cemu da se nadam :sad2:
mozda se jednom i ja udam..mozda za mene ima sanse :rida:
vidi :eek: kamencic i u mozgu :malav:

...uvek ide deset, pa mala pauza i onda još jedna tura...

dobila sam uz i ef

o drugarice,sapatnice :(
ja santam vec vise od 2 meseca zbog toga.meni je dr rekao da dodjem na fizikalnu,al ja sam cula za sok vejv i da se tako razbija,ali on nece da cuje za to,kaze da se to radi u krajnjem slucaju.pomaze mi ulozak,mada sam se tako sazivela sa sepanjem,da je na kraju ispalo da samo mesam dok hodam:zper:

o drugarice,sapatnice :(
ja santam vec vise od 2 meseca zbog toga.meni je dr rekao da dodjem na fizikalnu,al ja sam cula za sok vejv i da se tako razbija,ali on nece da cuje za to,kaze da se to radi u krajnjem slucaju.pomaze mi ulozak,mada sam se tako sazivela sa sepanjem,da je na kraju ispalo da samo mesam dok hodam:zper:

ja sest mesci
me bih ni sada otisla, da minona nisam zivog smorila sa - a sta mislis, mozda je ipak ovo, a nije trn..
morala sam jer sam zbog prebacivanja opterecenja preopteretila nepotrebno druge ligamente..napravila sam cak i lordozu bog kompenzatornog polozaja..i isla po 7-8km..
od danas nista mlecno..
videcu, odradicu par uz pa ti javljam kako je..minon kaze da pomaze..
a za to razbijanje, isao je ovaj tip koji me startovao u cekaonici..
kaze danjemu nije pomoglo, a dr mi rekla da ti radio talasi malo razhebu krvnu sliku
ja sam mazga koja je navikla da trpi..necu radio talase..

joooooj evo je na b92 novinarka sa onom esarpom o kojoj pisem ceo dan..
grozna je bre :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back