Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li jos neko ima 470 slobodnih sati koje ne moze da iskoristi:dash:
kad bi se ti sati placali ili mogli da iskoriste svi bi se bili za njoh
ovako
magare se tovari dok je u blatu......

Apropo price od neki dan..."Nije moj tata ubica" :dash:
Tata ti je monstrum i da ste ga na vreme prijavljivali pola sela bi bilo zivo
”Ljubiša je nedavno čuo da se Branko viđa sa jednom djevojkom iz obližnjeg sela. Za nju su pričali da je prije veze sa Brankom bila sa mnogim muškarcima. Kada je čuo za to Ljubiša je pobjesnio . Svađao se sa sinom, pokušavao je na sve načine da ga odvrati od te žene. Htio je da mu sin u kuću dovede poštenu djevojku koja ga neće obrukati”, otkrivaju rođaci i komšije moguću pozadinu porodične drame koja je čitavo selo zavila u crno.

Kako kažu Branko se nije obaziorao na očeve kritike i nastavio je da se viđa sa djevojkom, a Ljubiša je zbog sinovljeve veze bio bijesan na čitavo selo.

”U posljednje vrijeme je bio ljut skoro na čitavo selo jer je mislio da svi oni podržavaju i nagovaraju Branka da se oženi tom djevojkom koju je nazivao pogrdnim imenima”, kažu za “Informer” rođaci koji su željeli da budu anonimni.

Živomir Starčević , Ljubišin šurak kaže da i kada je ostao bez posla Ljubiša nije pretjerano patio zbog sebe, već više zbog Branka koji je takođe izgubio posao.

”Ljubiša je uzeo otpremninu, Branko nije. Smatrao je da putem suda može da naplati staž u firmi. A, eto, ni za život nije mogao da se izbori”, kaže Starčević za “Novosti.”

Ljubišin šurak kaže da je on bio prijek prema svojoj porodici.

"Tukao je moju sestru Javorku, udarao joj šamare, tukao je mokrim konopcem, a saznao sam da ju je jednom prilikom išibao lancem za vezivanje pasa. To mi, međutim, nikad nije priznala. Čuvala je svoje probleme u sebi", kaže Starčević.

Da je Ljubiša bio prijek potvrdila je poslije ranjavanja i Javorka, a juče je policiji rekla da je njen muža od oca naslijedio ludačku narav.

Nesrećna žena je rekla da ju je muž često tukao i da je bjesnio na sina, ali da je ona to godinama krila od porodice i komšiluka.

Zbog teškog zdravstvenog stanja Javorka još nije saslušana oko svih detalja, ali je ipak opisala kobno jutro.

”Tog jutra bio je sav zelen u licu. Došao je od stoke kod mene I rekao mi :”Ženo, nema nam više života.” Potom mi je bez ikakvog objašnjenja pucao u obraz I izašao. Najedvite jade uspjela sam nekako da dopužem do kupatila. Kada se vratio sa čuđenjem me je pitao: ”Šta, zar si ti još živa?”. Onda mi je pucao u vrat, poslije čega se ničega ne sjećam”, s mukom je ispričala istražiteljima Javorka.

meni je za rupu komentar naseg strucnjaka kako smo kreirali nenormalan, nepostojeci svet
primer mu je bila lutkica nekog transformersa koja valjda treba upropastiti neznu deciju psihu,
hajtek u spavacim sobama

a meni se cini da ubica nije znao da ukljuci komp

meni je za rupu komentar naseg strucnjaka kako smo kreirali nenormalan, nepostojeci svet
primer mu je bila lutkica nekog transformersa koja valjda treba upropastiti neznu deciju psihu,
hajtek u spavacim sobama

a meni se cini da ubica nije znao da ukljuci komp

pa retard živi u nekom svom imaginarnom svetu :lol:

....prijatelji bi trebali biti i u dobru i u zlu.....al' na zalost nije tako
iako se vecina kune u svoje prijatelje.. kad tad shvate da..ako
ih u muci ostane bar dvoje....srecni su....

...e da nemojte mi se kleti u prijateljsvo, praznih prica mi je dosta,
blago jezicima kosti nemaju:evil:

Što naša administracija može da bude stupidna, pa to zaista nema nigde!
Zamisli, jednoj mojoj prijateljici prošlog meseca zaračunali 14 odsustva s posla, a žena je realno odsustvovala samo 11 puta :ljutko:

:(
znas da zbog nenormalne ljubomore ne mogu da slusam o tvojim prijateljicama, makar se radilo i o obicnim zakidacicama sa posla
fuj!

Nemaš razloga da budeš ljubomorna, dušo, od svih tih silnih zakašnjenja i odsustvovanja, možda samo jedno dva-tri otpadaju na mene.
Plus sam bio pijan, dakle nesvestan svojih poluerektivnih radnji!

P. S. http://forum.krstarica.com/showthread.php/613822-ljubav?p=24953170#post24953170 :kiss:

ne zovi me duso, nisam ja jedna od tvojih sisatih verenica!
ja sam bre cica-maca:mace:

- - - - - - - - - -

Vidim :(
Na pravu temu si se upisala.
A taman je vasa ljubav i strast pocela da izbija i bukti na ...skoro svim temama :aha:

tako ti je to kod nas
nemamo meru
zato smo se i rastali
pre nego smo se i sastali
:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back