Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kokishka, djecchaci :sad2:
postala sam postena zenska, samo za crncija, tako da nista od decaka, a i kokiska mi nesto nije po ukusu, al sam zato od petka do nedelje litre alkohola unela u sebe, a skoro da nisam spawawa :sad2: ove nedelje zdrav zivot, salate, proteini, vezbice i u krevet u deset, ko svaki pristojan penzioner :heart:

postala sam postena zenska, samo za crncija, tako da nista od decaka, a i kokiska mi nesto nije po ukusu, al sam zato od petka do nedelje litre alkohola unela u sebe, a skoro da nisam spawawa :sad2: ove nedelje zdrav zivot, salate, proteini, vezbice i u krevet u deset, ko svaki pristojan penzioner :heart:

opaaa, pa to je nesto novo :per: a bila si kul tip :sad2:
mada, crnci je crnci, valja se malo suprostaviti divljoj prirodi i razuzdanosti :heart:

kolko mrzim mobilne telefone :neutral: to sto oni znace da neko moze da te kontaktira po potrebi ne znaci jebenu dostupnost bilo kada i bilo gde. na kraju bre ljudi nije meni slucajno ugasen zvuk na mobilnom :lol:

Radim godinama sa ljudima ...znam da vremenske promene utiču mnogo na psihičko stanje ljudi
Ali ne mogu da verujem koliko je žena postalo nervozno, bezobrazno i neljubazno
Aman žene , žene ste ...mržnja vam izlazi iz očiju, usta vam se krive dok pokušavate da budete grube i glumite muškarce spremne za tuču
Nadam se da nikad neću postati takva

Radim godinama sa ljudima ...znam da vremenske promene utiču mnogo na psihičko stanje ljudi
Ali ne mogu da verujem koliko je žena postalo nervozno, bezobrazno i neljubazno
Aman žene , žene ste ...mržnja vam izlazi iz očiju, usta vam se krive dok pokušavate da budete grube i glumite muškarce spremne za tuču
Nadam se da nikad neću postati takva

brate ako ti smeta izadji napolje
da se objasnimo :mrgreen:

:zag:

brate ako ti smeta izadji napolje
da se objasnimo :mrgreen:

:zag:

sine, ajd sačekaj samo da se završi radno vreme
ipak sam profesionalac na poslu :manikir:
---------------------------------------------------------------------------

verujem da ih ima i kod tebe ...i to kod tebe njihovi napadi valunga dolaze do izražaja
............................................................................................................................
počeću da ih snimam i izbacujem klipove
......................................................................................
kako je sve to nevaspitano , kućno ponašanje ispoljavaju u javnim ustanovama
a očekujemo da deca budu vaspitana i poštuju svoje nastavnike ili profesore
...................................................................................................................
napunih rupu ...ko Saul kadu ....bolje da idem sad

Poslednja izmena:
sine, ajd sačekaj samo da se završi radno vreme
ipak sam profesionalac na poslu :manikir:
---------------------------------------------------------------------------

verujem da ih ima i kod tebe ...i to kod tebe njihovi napadi valunga dolaze do izražaja
............................................................................................................................
počeću da ih snimam i izbacujem klipove
......................................................................................
kako je sve to nevaspitano , kućno ponašanje ispoljavaju u javnim ustanovama
a očekujemo da deca budu vaspitana i poštuju svoje nastavnike ili profesore
...................................................................................................................
napunih rupu ...ko Saul kadu ....bolje da idem sad

:rotf:
ima svakakvih,srecom vidim ih n kratko
menjaju uloske u kabini i tako to :roll:
trebalo je da sakrijem ovo,ako neko doruckuje :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back