Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti krvolocnog psa pustas da seta po dvoristu slobodno kraj ograde koju moze da preskoci kad mu se cefne.

Sad mu pravis boks-to je doberman covece preskocice lako ako pozeli nije dovoljno visoka zica za njega.

Hoce li u Srbiji ikada da zazivi zakon ko sme da drzi krvolocne pse i koje su kazne za ne stavljanju korpe i setanje bez povodca?

Dokle vise kukanje svaku put "krsimo vasa prava" kad god se spomene stavljanje povodca i korpe pre izlaska iz dvorista krvolocnim rasama tipa dobermani,rotvajleri,pitbulovi?

Mrzim kad mi vlasnici takvih rasa pasa kazu-ma necee,mica mala.Ne zelim da razmisljam hoce li ili nece,korpa,povodac i onda u setnju a ne da se prema njima ponasate kao da su bezopasne pudlice :koto: :mafijas: .

Poslednja izmena:
Krvolocni su vlasnici koji setaju te pse.
Meni je zelja da nabavim dobermana i jednog dana cu ga i imati.
Tacka na tu temu.

@ rupa: jesu lepe slike i sve to, i bravo ja
al majkumu koliko sam sad umorna, kako me bole oci, kako me boli glava :rida:

Alo bre ljudi, pa je l' ste vi blesavi ili se samo pravite? :besna:
Da li je moguce da ceo dan ima ebavanja sa vama oko glupe dopune za mob???
Da li je moguce da iako vam je receno sta da uradite, vi uradite nesto po vasoj zelji???
Za sta vi mene smatrate? Ebem vam uslugu da vam ebem (nabi.jem vam je u du.pe, ako cemo onako po srpski)
:besna: :evil: :vudu:
stoko nesposobna :roll:

izmišljaš rekoh. sad tišina

Hajde sad meni kazi da izmisljam - Pred NG tata pere auto na omv pumpi prema Mirijevu. Ja izasla iz auta, odmakla se i cekam. Vidim neko kuce trci prema meni ...kad se primakao shvatim da je pit bul.... u momentu sam se sledila a onda pobesnela... gledam u kuce koje kruzi oko mene i u sebi ponavljam - samo me takni i mrtav si, ja tebe mogu da prezivim ali ti mene sigurno neces....razmisljam sta da radim kad se pojavljuje gazda, debeli odvratni lik sa cigaretom u ustima gega se prema nama bez reci...pitam - je li ovo kuce vase a on ni da odgovori, samo ga je pozvao i produzili su, valjda da popusi tu cigaretu. Usput se osvrtao i gledao me, sigurno mu nije bilo jasno zasto se nisam uplasila, cak mislim da ga je napujdao na mene. Mislim da mu gazda radi na pumpi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back