RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Buducnost-Hipo 26:25
U prvo poluvrijeme slaba igra Buducnosti, ona Koerejka Ohh nijie dala mira, u prvih 10 minuta i nekako je rezultat bio u egalu ali onda pad, i u jednom trenutku su gubile i 6 golova razlike. Ipak na poluvremeni se otislo sa 'samo' 4...
U drugo poluvrijeme pocetak preokreta, Milena Knezevic pocinje da igra flaster na Ohh i to vec donosi rezultate , Hipo pocinje da smanjuje realizaciju u napadu... Buducnost stize rezultat i preokrece rezultat...
U 55min vidimo i dva razlike ali ipak Hipo uspijeva da izjednaci na 25:25 .... Minut ipo je bio ostao do kraja i Buducnost u napadu nazalost gubi loptu... U dvorani buka postaje nepodnosljiva i Hipo nije uspio da realizuje napad, tacnije nas golman nekako brani...
Minut do kraja Buducnost ide u poslednji napad, niko nema resena a onda bukvalno 4 sekunde prije kraja Kaca Bulatovic krece u solo prodor kroz odbranu Hipa i uz zvuk sirene postize pobjedonosni gol.
U Moraci atmosfera odlicna,kao u doba Dunafera,Herca i ostalih ,iza ograde i po 3-4 reda navijaca koji stoje...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Buducnost-Hipo 26:25
U prvo poluvrijeme slaba igra Buducnosti, ona Koerejka Ohh nijie dala mira, u prvih 10 minuta i nekako je rezultat bio u egalu ali onda pad, i u jednom trenutku su gubile i 6 golova razlike. Ipak na poluvremeni se otislo sa 'samo' 4...
U drugo poluvrijeme pocetak preokreta, Milena Knezevic pocinje da igra flaster na Ohh i to vec donosi rezultate , Hipo pocinje da smanjuje realizaciju u napadu... Buducnost stize rezultat i preokrece rezultat...
U 55min vidimo i dva razlike ali ipak Hipo uspijeva da izjednaci na 25:25 .... Minut ipo je bio ostao do kraja i Buducnost u napadu nazalost gubi loptu... U dvorani buka postaje nepodnosljiva i Hipo nije uspio da realizuje napad, tacnije nas golman nekako brani...
Minut do kraja Buducnost ide u poslednji napad, niko nema resena a onda bukvalno 4 sekunde prije kraja Kaca Bulatovic krece u solo prodor kroz odbranu Hipa i uz zvuk sirene postize pobjedonosni gol.
U Moraci atmosfera odlicna,kao u doba Dunafera,Herca i ostalih ,iza ograde i po 3-4 reda navijaca koji stoje...

Ovi "blagi dani" (svinjetina, jagnjetina, rakija, vino) su me poremetili z:dm4: Jeli ovo bila regionalna liga ili Kup sampiona?

CarZG. Nocas Spanci igraju prijateljsku utakmicu sa Norvezanima tako da ces sjutra imati informacije IZ PRVE RUKE o trenutnoj formi spanskih igraca. Pozdrav (bok).

Hvala druže. Iz iskustva mogu reći da smo Španjolce uvijek tukli kad smo bili pravi, njihove pobjede uglavnom su bile plod naše loše igre (bolji su bili samo u Tunisu 2005). Ali šta jes jes, to nam je ključna tekma za plasman u polufinale.

Hvala druže. Iz iskustva mogu reći da smo Španjolce uvijek tukli kad smo bili pravi, njihove pobjede uglavnom su bile plod naše loše igre (bolji su bili samo u Tunisu 2005). Ali šta jes jes, to nam je ključna tekma za plasman u polufinale.

Spanija - Norveska 26:26. Komentator rece da su Norvezani igrali bez 2/3 igraca. Iduceg vikenda se igra turnir valjda u Madridu pa cemo imati prilike da vidimo Spance i protiv nekih drugih selekcija. Spanci!! Igrace oni mnogo brz i explozivan rukomet ali u toj jurnjavi ima mnogo mnogo gresaka. Ovi novi mladi igraci igraju onako kao u svojim klubovima i u tu je veliki problem. Oni ne biraju momenat i poziciju kad ce sutnuti a sutiraju iz svih pozicija i svih orudja i oruzja, ocu reci da nije problem samo u neiskustvu vec u nacinu individualne igre i shvatanja rukometa a znam da Valero (selektor) ne voli tako divlju igru. Znas, vecina spanskih trenera gaji rukomet TRCI - SKACI - SUTIRAJ.
Od iskusnijih igraca na vanjskim pozicijama su ostala samo 2/3 i tesko da oni mogu odigrati dobro u kontinuitetu cijelo prvenstvo, jer ce umor biti evidentan. Na golu su najjaci. Ako ih golmani ne spase onda nece niko. Zbog ovakvog shvatanja rukometne igre mislim da nece daleko dogurati i milim da ne mogu nista promijeniti a ni vremena nemaju na pretek.Imace Valero muke da POKUSA promijeniti nesto. Dacu ti primjer: ako uporedim igru ona 2 vasa momka sto igraju u Léon sa igrom 2 mlada spanska igraca, sticem utisak da vasi igraju rukomet godinama a ovi su pocetnici. Pazi, mislim na smisao, nacin i shvatanje igre. Zapamti ime Karlos Ruesga. Samo na njegove prodane lopte protivnik dobija utakmicu ali ih ima jos nekoliko. Dugo pratim rukomet ali jos nijesam vidio igraca koji igra tako divlje. Kao pas kad ga pustis sa lanca. Znas, oni vole da budu "pichichi" a to ti je u prevodu golgeter. Onaj ko da najvise golova taj je najbolji a to nema veze sa kolektivnom igrom. Kako rekoh, vidjet cemo ih sledeceg vikenda.
Eto, zavrsavam elaborat heheheheheheh. Zaboljeli su me ova 2 kaziprsta jer samo sa njima tipkam. Pozdrav.

Poslednja izmena:
Spanija - Norveska 26:26. Komentator rece da su Norvezani igrali bez 2/3 igraca. Iduceg vikenda se igra turnir valjda u Madridu pa cemo imati prilike da vidimo Spance i protiv nekih drugih selekcija. Spanci!! Igrace oni mnogo brz i explozivan rukomet ali u toj jurnjavi ima mnogo mnogo gresaka. Ovi novi mladi igraci igraju onako kao u svojim klubovima i u tu je veliki problem. Oni ne biraju momenat i poziciju kad ce sutnuti a sutiraju iz svih pozicija i svih orudja i oruzja, ocu reci da nije problem samo u neiskustvu vec u nacinu individualne igre i shvatanja rukometa a znam da Valero (selektor) ne voli tako divlju igru. Znas, vecina spanskih trenera gaji rukomet TRCI - SKACI - SUTIRAJ.
Od iskusnijih igraca na vanjskim pozicijama su ostala samo 2/3 i tesko da oni mogu odigrati dobro u kontinuitetu cijelo prvenstvo, jer ce umor biti evidentan. Na golu su najjaci. Ako ih golmani ne spase onda nece niko. Zbog ovakvog shvatanja rukometne igre mislim da nece daleko dogurati i milim da ne mogu nista promijeniti a ni vremena nemaju na pretek.Imace Valero muke da POKUSA promijeniti nesto. Dacu ti primjer: ako uporedim igru ona 2 vasa momka sto igraju u Léon sa igrom 2 mlada spanska igraca, sticem utisak da vasi igraju rukomet godinama a ovi su pocetnici. Pazi, mislim na smisao, nacin i shvatanje igre. Zapamti ime Karlos Ruesga. Samo na njegove prodane lopte protivnik dobija utakmicu ali ih ima jos nekoliko. Dugo pratim rukomet ali jos nijesam vidio igraca koji igra tako divlje. Kao pas kad ga pustis sa lanca. Znas, oni vole da budu "pichichi" a to ti je u prevodu golgeter. Onaj ko da najvise golova taj je najbolji a to nema veze sa kolektivnom igrom. Kako rekoh, vidjet cemo ih sledeceg vikenda.
Eto, zavrsavam elaborat heheheheheheh. Zaboljeli su me ova 2 kaziprsta jer samo sa njima tipkam. Pozdrav.

E vidiš, a Bičanića je Lino odma u startu odyebo i prije nego što je mogao utvrditi stvarno Lackovićevo stanje poslije operacije z:((...isto vrijedi za odyeb Vukovića i Balićeve probleme....

Čak ni drugi naš iz Leona, Buntić nije ziher, jer Lino i društvo oće Kopljara utopiti u neki europski klub...

Nego lijepa vijest je da je 4000 ljudi bilo na treningu repke u Splitu z:dm4:

Poslednja izmena:
Dobili smo Slovence 2 razlike uz pomoć sudaca. Golmani standardno loši, u obrani dosta kilavo i lijeno (prodali nam bar 8 puta brzi napad :zima:), Vori nema zamjenu na pivotu tak da će crknut obranu i napad i lijevo krilo je mali problem...al ovi smrdljivi Slovenci da s kadetima dođu bi nas namučili...

Pozitivno je da će Balić bit spreman z:dm:...odigro je solidnih 15-ak minuta za početak

Dobili smo Slovence 2 razlike uz pomoć sudaca. Golmani standardno loši, u obrani dosta kilavo i lijeno (prodali nam bar 8 puta brzi napad :zima:), Vori nema zamjenu na pivotu tak da će crknut obranu i napad i lijevo krilo je mali problem...al ovi smrdljivi Slovenci da s kadetima dođu bi nas namučili...

Pozitivno je da će Balić bit spreman z:dm:...odigro je solidnih 15-ak minuta za početak

Sinoc, Spanija - Argentina 37:18. Argentinci nemau pojma. Bolje da su Spanci igrali izmedju sebe. Toliko je bilo zanimljivo da nijesam ni gledao zadnjih 20 minuta utakmice. Nocas igraju sa Portugalcima a sjutra vece cemo ih vidjeti sa Njemcima.

Sinoc, Spanija - Argentina 37:18. Argentinci nemau pojma. Bolje da su Spanci igrali izmedju sebe. Toliko je bilo zanimljivo da nijesam ni gledao zadnjih 20 minuta utakmice. Nocas igraju sa Portugalcima a sjutra vece cemo ih vidjeti sa Njemcima.

Mi ćemo imat ozbiljnih problema u obrani. Srednji half Dominiković (i u 5-1 i u 3-2-1) ozlijeđen, 2 čvrsta halfa Sulić i Kaleb se oprostili, a druga 2 Vukovića i Vukića odyebo je Lino u startu...nema baš nekih alternativa, samo Špoljarić na srednjem i Pero na desnom halfu i Vori sam samcat na prednjem...zabrinjavajuće

Go,go,go Serbia :)
Evo navijacu za Srbiju i Njemacku :D

A Buducnost dijeli samo bod od nokaut faze Lige Sampiona:

Predvođene raspoloženom Barjaktarović na golu, rukometašice Budućnosti su u gostima savladale špansku Eldu Prestihio i sada zauzimaju drugo mjesto u grupi B. Da bi prošle među osam najboljih ekipa Evrope, potreban im je samo još bod u duelu sa FCK-om, naredne subote u "Morači".

za @Car ZG

ne bi ja rekao da Lino pokušava utopiti igrače poput Kopljara. i meni ima nerazumnih poteza ali ja to vidim kako neke njegove mušice i tvrdoglavost.
Pa vidiš li ga. Iz Istre je a pravi je domoljub dok su većina oko njega Jugosloveni. Drukčiji je od početka tako da je drukčiji i kao trener.
i meni nije jasno njegovo forsiranje nekih igrača kao recimo Metličića u utakmicama u kojima ih ne ide...ili recimo golmana. ja sam konkretno za Buntića a ne za Kopljara jer smatram da je ovaj bolji ako ništa onda za iskustvo.

Spanci su preksinoc razbili Portugalce ali Portugalci su isti kao i Argentinci, ocu reci nemaju pojma. Uostalom, vidjet ce te Argentince na djelu. Sinoc su Spanci pobijedili Njemce 28:17 ali to nije pravo stanje kvaliteta Njemaca. Samo 10-tak minuta su igrali Henz, Jansen i jos 2/3 igraca tako da je dao sansu novim i mladim igracima. Njemci uvijek tempiraju formu za zavrsnicu i uvijek igraju lagano na turnirima cak i prvim utakmicama u grupi. Da se razumijemo, nije to ONA Njemacka svjetski sampion ali mislim da ce daleko dogurati. Bilo je tu sakrivanja karata od strane njemaca. Spanci ne mogu bolje a Njemci siguran sam, mogu mnogo mnogo bolje. Ovim pobjedama su se "moji" Spanci popalili kao mali majmuni tako da ih sve moze kostati. Svjestan je Valero moci ove selekcije ali javnost nije narocito od kad su kako rekose, podcijenili svetskog sampiona fantasticnom igrom??!! I dalje mislim da Spanci nece dalje od polufinala. Eto @Car Zg, iscrpni izvjestaji o spancima heheheheheee, ali Lino ima puno hrvatskih igraca ovdje koji ce mu prenijeti kvalitet ove ekipe. Ej, posto si ti vidim "veliki Linov prijatelj" (heheheheheee) kazi mu da i ja imam udjela u pobjedi nad Spancima.
Srecno Hrvatima i neka odigraju finale sa Srbima. z:dm5:

Poslednja izmena:
Go,go,go Serbia :)
Evo navijacu za Srbiju i Njemacku :D

A Buducnost dijeli samo bod od nokaut faze Lige Sampiona:

Predvođene raspoloženom Barjaktarović na golu, rukometašice Budućnosti su u gostima savladale špansku Eldu Prestihio i sada zauzimaju drugo mjesto u grupi B. Da bi prošle među osam najboljih ekipa Evrope, potreban im je samo još bod u duelu sa FCK-om, naredne subote u "Morači".

Bravo im ga. Svaka cast. Obestinile su se moje prognoze jer mi je mnpgo drago sto su tresnule Eldu u Alicante (prc prc heheheheheee). Gledao sam Dankinje sa Austrijankama i mislim da se mogu pobijediti.

I SP pocinjeeeee. Odlicno za nas ljubitelje rukometa. Srecno Srbima, Hrvatima i Makedoncima. Daj Boze da sve 3 selekcije dodju do pobjednickog postolja.

Dakle Linek je izabro. Sve očekivano, nad Balićem visi upitnik koliko zapravo može u visokom ritmu, a nad Perom u kakvoj je formi. Odlučit će obrana, mora neko novo rješenje pozitivno iznenadit...valjda bu i golmani nekaj obranili ovaj putz:dm:...ključni dvoboj sa Španjolcima...z:dm5:

Prognoza: polufinale - Hrv, Fra, Dan, Njem
5. Špa, 6. Srb....

Prognoza: polufinale - Hrv, Fra, Dan, Njem
5. Špa, 6. Srb....

:roll:

mmm-da :hahaha:

i za Evropsko prvenstvo u nogometu smo govorili minimum 3. mesto i onda nas polupani Truci razbucali :hahaha:

inaće je sramota da će utakmice prenositi RTL televizija a ne HRT :eek:

al u neku ruku mi je i drago jer se nadam da neće komentatori biti toliko puni ponosa u komentiranju i navijanju lijepeći etikete i hvalospjeve našima.....jer mi to ide dobrano na živce... mada stvarno neznam koliko su ovi erteelovci spremni za taj zalogaj:think:

samo da nas ne obrukaju javno celu naciju pre svijetom... kao što već godinama se obrukavaju pred hrvatskom javnosti sa informativnim emisijama koje su im KATASTROFA

e balkane balkane...:mrgreen:

toliko za sada

držim fige našima večeras :bye:

Back