RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Tacno, ali mi to razgovaramo "u poluvremenu" dok treneri razradjuju taktiku :dash:
:ok:
Rukometa na Univerzijadi nece biti!! Strasno. Organizator Beograd i bez rukometa! Ne mogu da vjerujem. S T R A S N O!

Iskreno ja sam se načudio da smo uopšte i dobili Univerzijadu...ljudi izgleda nisu bili svesni koliko je to jedan veliki projekat,a navodno su hteli čak i da obore rekord po broju učesnika - više takmičara nego na zadnjim OI u Pekingu :eek: ...što je mnogo,mnogo je,precenili su svoje mogućnosti i sada su napravili još jedan sraman "poduhvat" izbacivanjem iz programa takmičenja rukomet...ovako nešto može samo bolestan mozak da smisli :dash:

:ok:

Iskreno ja sam se načudio da smo uopšte i dobili Univerzijadu...ljudi izgleda nisu bili svesni koliko je to jedan veliki projekat,a navodno su hteli čak i da obore rekord po broju učesnika - više takmičara nego na zadnjim OI u Pekingu :eek: ...što je mnogo,mnogo je,precenili su svoje mogućnosti i sada su napravili još jedan sraman "poduhvat" izbacivanjem iz programa takmičenja rukomet...ovako nešto može samo bolestan mozak da smisli :dash:

Ma, dje bas rukomet!?

Da li je itko gledao Zagreba ove godine? Kako vam se sviđaju? I Balić je tu.

Jos nijesam imao prilike ali vidim da guraju dobro u LS. Sigurno da ce daleko dogurati jer pored Balica ima jos starih vukova a svi mladi igraci su jako dobri. Drago mi je i sto je Carcar i dalje na klupi. Neznam ove godine ali kad stasaju mladici eto Zagreba sampin narednih nekoliko sezona. Svaka cast Upravi.

Uopste mi se ne svidjaju i ne znam kako oni uopste nekom mogu da se svidjaju.
E da nema tog Balica ja ne znam kako bi mogao da spavam.

Zasto se nebi "nekome" svidjalo kako igra Zagreb, na primjer meni. Pricamo li o rukometu ili "necemu drugom", delija. I zasto da ne budu sampioni? Necu valjda navijati za Barcelonu na primjer, ili mozda Ciudad Real, Wesprem, Seged itd!? Molim te, oces li mi pojasniti ovo na dnu sto si ubacio o Crnogorcima. Nijesam razumio. Kakve veze imaju Crnogorci sa RK Zagreb? Delija, nije valjda politicka provokacija?!

Poslednja izmena:
Da li je itko gledao Zagreba ove godine? Kako vam se sviđaju? I Balić je tu.

Zagreb je složio dobru ekipu, ali će dosta ovisiti o ozljedama i spremnosti igrača. Balić, T. Valčić, Vori, Džomba strašno su "izraubani", igrajući godinama po europskim velikanima i za nacionalnu repku praktički maksimalan broj utakmica (uvijek smo u završnici;))...Balić ima kronične probleme s leđima, a Džomba s koljenom, trenutno su aut....

Mali Duvnjak i Štrlek su buduće zvijezde europskog rukometa, Lazarov je odličan, Horvat i golmani solidni, Špoljarić stup obrane i uz malo sreće možemo daleko...:super:

Zagreb je složio dobru ekipu, ali će dosta ovisiti o ozljedama i spremnosti igrača. Balić, T. Valčić, Vori, Džomba strašno su "izraubani", igrajući godinama po europskim velikanima i za nacionalnu repku praktički maksimalan broj utakmica (uvijek smo u završnici;))...Balić ima kronične probleme s leđima, a Džomba s koljenom, trenutno su aut....

Mali Duvnjak i Štrlek su buduće zvijezde europskog rukometa, Lazarov je odličan, Horvat i golmani solidni, Špoljarić stup obrane i uz malo sreće možemo daleko...:super:

Sve je to tacno da su stari vukovi istroseni ali Cervar i Uprava znaju sto rade. Kako rekoh, mladi ce stasati uz Balicevu generaciju i vidim ih jako daleko u narednim sezonama. Ja im stvarno zelim puno uspjeha i medaljá. :klap: Cekaj @Car Zg. Jeli to ti sam sebi postavljas pitanja i dejes odgovore? Heheheheheheee

Zasto se nebi "nekome" svidjalo kako igra Zagreb, na primjer meni. Pricamo li o rukometu ili "necemu drugom", delija. I zasto da ne budu sampioni? Necu valjda navijati za Barcelonu na primjer, ili mozda Ciudad Real, Wesprem, Seged itd!? Molim te, oces li mi pojasniti ovo na dnu sto si ubacio o Crnogorcima. Nijesam razumio. Kakve veze imaju Crnogorci sa RK Zagreb? Delija, nije valjda politicka provokacija?!

Meni je cudno da se nekom istocno od njih svidja kako oni igraju,tebi ako se svidja to je tvoj problem,meni ne pada na pamet ni da ih gledam a kamoli da razmisljam dal mi se svidjaju.A sto da budu sampioni?A i sta mene briga dal ce oni da budu sampioni,to sta ce oni da budu me totalno ne zanima,bas me briga i za njih i za barselonu i koga si sve nabrojao ne navijam nizakoga samo za ZVEZDU,SRBIJU!!!!!Al kada bi me neko osudio da gledam njih i barselonu i kada mi morao za nekoga da navijam navijao bi za barselonu.
To na dnu sto sam ubacio o crnogorcima nema veze sa rukometom to je moj stav o danasnjim crnogorcima,i sam sam iz crne gore al vas se stidim i ni zakoje pare ne bih se nigde prestavio da sam iz crne gore nego iz Vasojevica ili Srpskih brda!!!!

Meni je cudno da se nekom istocno od njih svidja kako oni igraju,tebi ako se svidja to je tvoj problem,meni ne pada na pamet ni da ih gledam a kamoli da razmisljam dal mi se svidjaju.A sto da budu sampioni?A i sta mene briga dal ce oni da budu sampioni,to sta ce oni da budu me totalno ne zanima,bas me briga i za njih i za barselonu i koga si sve nabrojao ne navijam nizakoga samo za ZVEZDU,SRBIJU!!!!!Al kada bi me neko osudio da gledam njih i barselonu i kada mi morao za nekoga da navijam navijao bi za barselonu.
To na dnu sto sam ubacio o crnogorcima nema veze sa rukometom to je moj stav o danasnjim crnogorcima,i sam sam iz crne gore al vas se stidim i ni zakoje pare ne bih se nigde prestavio da sam iz crne gore nego iz Vasojevica ili Srpskih brda!!!!

Zasto bi bilo cudno da ljude "istocno od njih" zanima sto se desava "sa njima"? Vidis, meni nikako ne mogu biti blizi i drazi shpanci i ostali evropljani od Srba, Hrvata, Muslimana, Makedonaca, Slovenaca. Tu je razlika izmedju mene i tebe. Mrznja na vodi nikuda. Odje se pominjao RK Zagreb a ne Zvezda. Kad smo pricali o Zvezdi nije te bilo (vrati se nekoliko stranica u nazad). Znaci, ipak je bila politicka provokacija. Ako se sjecas komentarisali smo na temu priznanja Kosova od strane vlade CG tamo na sajtu Politika. Ja i dan danas imam isto misljenje kao prije 4 sedmice. Mogu i da te podsjetim ako zelis. Ne vidim razloga da u komentarima o rukometu, kakvi god bili sa tvoje strane, ubacujes nekakve slogane o Crnogorcima. Ja ne ulazim u kajak, streljastvo, bocanje, extremni sportovi itd itd jer mi se ne dopadaju i ne zelim da povrijedim ljude koje vole te sportove. Znaci, kad ti se ne svidja tema jednostavno preskocis i tacka. Tvoj komentar je mozda zasmetao nekome!? Ovo je sajt rukometa pa nebih o politici ali eto pitacu te nesto i imao bih ti mnogo toga reci. Ujedno cu se izvinuti onima koji odje dolaze samo zbog rukometa. A sto mrcho izdadoste Sloba? A sto jado izdadoste pukovnika Sljivancanina? A sto muko izdadoste i Karadzica? Sve Vasojevice. Pazi slucajnosti!! Ne treba odgovor. Predjimo na rukomet. Tebi kao Vasojevicu je zao sto su Beranci ispali iz LS? Nadam se da si ih pratio. Ja bogami jesam i cestitao im na proslogodisnjoj osvojenoj tituli. I meni je bilo zao u to budi siguran. Nema veze, ostao "nam" je Lovcen i Buducnost. Ti sigurno neces navijati za "crnogorcine" a ja vidis ocu i za njih ali i za Zvezdu, i Partizan (Kup Kupova),i Kolubaru, i Naisu (nazalost ispadose) i za Srpkinje na EP u Makedoniji i za Srbe na SP iduce godine u Hrvatskoj, a isto tako mi je drago da klubovi iz Republiká bivse YU osvajaju titule. Ja bih volio vidjeti na pobjednickom postolju naravno prvo Crnogorce pa onda Srbe, Hrvate, Slovence, Makedonce, Bosance, no samo se dijele 3 medalje. Mene ne moze NIKO "osuditi" (natjerati) za koga da navijam. Ne da srce prijatelju dragi. Vasojevicu moj, pozdrav od Katunjanina (nadam se da znas sto znaci) - jucerasnjeg, danasnjeg i sjutrasnjeg Crnogorca. :bye:

Poslednja izmena:
@delija junior
Nemoj da me teraš kao velikog zvezdaša da se svađam sa tobom zbog običnih gluposti...ja ovde volim da dolazim prevashodno zato što sam dugo godina igrao rukomet,zbog dobre atmosfere koja je ovde uvek vladala i zato što nikad niti jednom nisu bile upućene ružne reči i nije bilo nikad negativnog prepucavanja.
Ako ti neko smeta u vezi rukometnih dešavanja,reci to ovde,ali bez vređanja,a ako ti je do politike,koja ovde nikoga ne interesuje,onda se preseli na pdf.Politika i iskaljuj bes tamo do mile volje.
Nemoj da se ljutiš ali ovo sam ti dobronamerno rekao ;)
@tema
Nisam baš mnogo u toku što se tiče rukometnih dešavanja po Evropi (obaveze :evil: ) ali vidim da ste zato vi u toku i dosta imamo ovde informacija iz regiona :ok:
Sutra Srbija igra u Nišu protiv Italije i tu ne bi trebalo da se postavlja pitanje pobednika...kažu da je još i ulaz besplatan (a i da nije,nišlije bi napunile Čair) što će samo doprineti paklenoj atmosferi kakvu samu nišlije umeju da naprave :super:

@delija junior
Nemoj da me teraš kao velikog zvezdaša da se svađam sa tobom zbog običnih gluposti...ja ovde volim da dolazim prevashodno zato što sam dugo godina igrao rukomet,zbog dobre atmosfere koja je ovde uvek vladala i zato što nikad niti jednom nisu bile upućene ružne reči i nije bilo nikad negativnog prepucavanja.
Ako ti neko smeta u vezi rukometnih dešavanja,reci to ovde,ali bez vređanja,a ako ti je do politike,koja ovde nikoga ne interesuje,onda se preseli na pdf.Politika i iskaljuj bes tamo do mile volje.
@tema
Nisam baš mnogo u toku što se tiče rukometnih dešavanja po Evropi (obaveze :evil: ) ali vidim da ste zato vi u toku i dosta imamo ovde informacija iz regiona :ok:
Sutra Srbija igra u Nišu protiv Italije i tu ne bi trebalo da se postavlja pitanje pobednika...kažu da je još i ulaz besplatan (a i da nije,nišlije bi napunile Čair) što će samo doprineti paklenoj atmosferi kakvu samu nišlije umeju da naprave :super:

Dje si druze. Prenesi nam atmosveru iz Caira. Srecno Srbiji. Neka ugaze zabare.

Poslednja izmena:
Delija juniir ima 13 godina i zavrsite s njim,nek moderator izbrise njegove postove na ovoj temi koji nemaju veze sa rukometom vec sa politikom
Deija junior@ A ti klinac ,izadji napolje pa pokazi malo *uda, mozes na tu temu samo da dobijes po usima...

Vidim da su djevojke pobijedile 2 razlike. Nije lose, nije lose. Bodovi se pisu, sve ostalo se zaboravlja. Kako je bilo u Moraci? Reci nesto, sto si skrt na rijecima. :dash:

Vidim da su djevojke pobijedile 2 razlike. Nije lose, nije lose. Bodovi se pisu, sve ostalo se zaboravlja. Kako je bilo u Moraci? Reci nesto, sto si skrt na rijecima. :dash:
Bio sam u Moraci i bila je skoro puna, bilo je i Varvara dosta pa je atmosfera bila dosta dobra... Bilo je izuzetno vruce u dvorani :lol: .. Sto se tice meca,nadam se da si ga gledao, opet onaj pad u igri kao protiv Krima, ne znam sta je ali u tim trenucima imam osjecaj da nema sanse da mogu proci odbranu i postici gol. Ipak pobjeda ce se pamtiti ali igra NE.... :bye:

Bio sam u Moraci i bila je skoro puna, bilo je i Varvara dosta pa je atmosfera bila dosta dobra... Bilo je izuzetno vruce u dvorani :lol: .. Sto se tice meca,nadam se da si ga gledao, opet onaj pad u igri kao protiv Krima, ne znam sta je ali u tim trenucima imam osjecaj da nema sanse da mogu proci odbranu i postici gol. Ipak pobjeda ce se pamtiti ali igra NE.... :bye:

Bas ti hvala. Pazi, ekipa je mlada i to je sasvim normalno. Bice, bice za godinu/dvije. Ne gledam ja nista majstore. Nemam nas satelit tako da sam uskracen svih zbivanja iz domovine. Dako se kad popnem na krov i okacim onaj PLJAT :worth:

Delija juniir ima 13 godina i zavrsite s njim,nek moderator izbrise njegove postove na ovoj temi koji nemaju veze sa rukometom vec sa politikom
Deija junior@ A ti klinac ,izadji napolje pa pokazi malo *uda, mozes na tu temu samo da dobijes po usima...

Ko je sa tobom uopste sta pricao i sta dajes komentare o nekom ko se tebi uopste i ne obraca,odjebi kada te nista nisam pitao.
Ako te bas zanima imam 25 godina.
Ja sam napolju non sop kome cu i dal cu da pokazujem *uda to je moja stvar,sta ti imas sa tim,mozda bi voleo da ih pokazem tebi ali nisam *****.
Zakljucak niko te nista nije pitao,niko te u usta nije stavljao,sta se muvas i poturas dupe gde ti nije mesto,znaci kada te niko ne pita nemoj se ubacivati u razgovor (osnovno pravilo kulture uci se u predskolskom).
Ubuduce odgovaraj onima koji zele razmenu misljenja sa tobom,ja ne zelim,ti za mene ne postojis,ti si vazduh,ignore i ne mesaj se kada ne zelim razgovor sa tobom!

Poslednja izmena:
@delija junior
@tema

Pomoz Bog brate Delijo,ma sta Vam je ne zelim nikog da vredjam i da se svadjam,samo sam rekao da me rk zagreb ne zanima i da se cudim koga zanima,i zaista me oni ne zanimaju ali rukomet volim,volim svaki sport i gledam cesto rukomet!Sad sto su ovi umislili
da ja imam nesto protiv njih to je njihov problem,ja sam ponavljam rekao da me ne zanima rk zagreb,oni su videli moj potpis i umislili da imam nesto protiv njih,taj potpis je moj stav i nema veze sa rukometom ni sa njima to je moj stav nesto u sta verujem uostalo moja stvar!Mene oni ne zanimaju uopste,jos manje nego rk zagreb a to sto se oni umisljaju da ja ako ne volim zagreb imam nesto protiv njih to je njihov problem.Evo Delijo obecavam da nista im ruzno necu napisati samo da me ne diraju ali zagreb i dalje voleti ne mogu!

Poslednja izmena:

Back