Zrk Buducnost trenutno bez poraza u Regionalnoj ligi:U gostima su djevojkedobili Krim i Libuski a u Moraci:
Buducnost-Djordje Petrov 32:27 --- gledao sam mec,moze se reci rutinski,igrale su onoliko kolko je bilo potrebno, posjeta onako,slaba....
Buducnost-Hipo 33:31 ---- prvi veliki derbi ove sezone u Moraci, Hipo je prejaka ekipa,prosle sezone igrali finale LS, egal mec je bio , pri kraju Hipo je prelomio i vodio cak 2 razlike ali nase djevojke su u dobrom finisu preokrenule i slomile veliki Hipo.Posjeta zadovoljavajuca
Buducnost-Podravka 34:30 ---- kakav mec, start ocajan , gubile su nase djevojke 1:7 ali onda je poceo came back,malo po malo,na poluvrijeme samo -2. Drugo poluvrijeme Buducnost je igrala neprikosnoveno ,prava Evropska igra i rezultat je dosao u vidu pobjede
Igracice: Mara Jovanovic -odlicna, mislim da je iz talenta presla u veliku igracicu ove sezone, trenutno je na celu liste strijelaca, vodi ovaj tim, preuzima odgovornost na sebe u kada ekipi ide lose, vrh igracica.
Jovanka Radicevic- dobra igracica, zna da presjece loptu,ali zna i da promasi nemoguce

Kaca Bulatovic - Djevojka je odlicna,razornog suta pa pogadja cesto iza 9 metara, veoma precizna,zna sutevima da iznenadi protivnickog golmana
Andjela Dragutinovic- trenutno povrijedjena,mada kako sam je gledao prosle sezone radi se o extra igracici
Sonja Barjaktarovic- nas golman,po meni prosjecan, tu smo najslabiji
Pojacanja: Hrvatica i Madjarica - Madjarici sam uspio da zapamtim prezime jer je odlicna u odbrani , Kindl je u pitanju, odlicna je..Hrvatica igra pivota.
Ako sam nekoga zaboravio to je zato sto zurim
Komentar o ligi: Odlicno,mada samo su tu 3 jaka ekipe,klasa 1 ,Buducnost,Hipo i Podravka, ostale su ispod nivoa mada su i Krim,Djordje Petov i Zagrebacka Lokomotiva nezgodni protivnici ali kada igraju na svom terenu
Muski klub Buducnost:
Extra pojacan, dosao i Perunicic, nisam gledao mec kada su dobili Mornara pa ne mogu da komentarisem ali Perunicic je postugao 1 gol,mozda previse placeno pojacanje
Zivjeli