RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Odgledah i ovo "čudo" od rukometa :roll:
Ako će ova pobeda da nam mnogo znači za ubuduće što se tiče izlaska iz velike krize,stvaranja nekog imidža,vratiti se koliko-toliko u svet rukometa onda je super...ali ako je ovo sve i da je najbitnije da smo otišli na SP a posle "lako ćemo" e onda nam se stvarno loše piše (mada i ovako je već i bilo crno).
Kao prvo,svaka čast fenomenalnoj publici u Nišu koja nas je pored golmana odvela na SP :klap: ...drugo,što se tiče same igre - ako ovako budu igrali i u Hrvatskoj onda ćemo tamo služiti kao topovska hrana i bićemo akteri za popravljanje gol-razlike drugim ekipama.
Nisam zadovoljan kako smo igrali ali mi od ovoga izgleda i ne možemo bolje.
Golmani su nas odveli na SP a ostalima samo pohvale za borbenost i ništa više.
Evropa i svet traže jači,brži,moderniji,maštovitiji rukomet...a mi to nemamo :nono:

Ono što su sinoć radili naši golmani,ja nisam video godinama. Pogotovo je Pejanović branio i moguće i nemoguće. Čovek je sinoć bio u nekom transu. Ono je bilo fascinantno. Stanić isto odličan. Dva sedmerca,par akrobatskih odbrana.
Drago mi je što se vratio kult reprezentacije u rukometu. To je jedina dobra strana,jer se videlo da su svi izgarali na terenu.
Na žalost,igra je razočaravajuća. Ne koristimo krila,loša proigravanja na pivota, slabo razmenjivanje lopte izmedju bekova,troma poziciona igra, greške u dodavanjima...
Prošli smo na srce,golmane i sjajnog Nikčevića.
Nadam se da će poraditi na igri,jer individualno imamo kvalitet za mnogo više od onog što trenutno pokazujemo.

Da da evo baš gledam. Dobra vam je grupa, proći ćete u drug krug i stvarno bi vam bilo bitno izbjeć Zadar (Zadar i Zagreb su domaćini drugog kruga) jer tamo nemate apsolutno nikakve šanse...

Za nas je nažalost dobro što smo se uopšte kvalifikovali...sa onakvom igrom bićemo izgleda reprezentacija za popravljanje gol-razlike drugima...daleko smo mi od kvaliteta koje danas traži evropski i svetski rukomet.
@tabela
Nama je verovatno šansa da se nadamo nekom prolazu dalje :think: da pobedimo prvaka iz Pan Am. i eventualno Saudijska Arabija...onda se nadati nekim dobrim raspletom jer će i Egipat za nas biti Keopsova piramida.

Za nas je nažalost dobro što smo se uopšte kvalifikovali...sa onakvom igrom bićemo izgleda reprezentacija za popravljanje gol-razlike drugima...daleko smo mi od kvaliteta koje danas traži evropski i svetski rukomet.
@tabela
Nama je verovatno šansa da se nadamo nekom prolazu dalje :think: da pobedimo prvaka iz Pan Am. i eventualno Saudijska Arabija...onda se nadati nekim dobrim raspletom jer će i Egipat za nas biti Keopsova piramida.

Ја баш мислим да имамо добре шансе да прођемо групу!:cool:
Само да играју храбро и резултати ће доћи!!!:cool:
Поздрав!:bye:

LŠ: Zvezda na +5 protiv Kasarana

Rukometaši Crvene zvezde pobedili su italijanski Kasarano, sa 26:21 (13:10), u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona.

Najefikasniji u srpskom timu u beogradskoj hali 'Šumice' bili su Milan Vukas i Marko Milašević sa po šest pogodaka, koliko su postigli i najbolji strelci Kasarana Huan Martin Karara i Davorin Prskalo.

"Crveno-beli" su u završnici utakmice imali sedam golova prednosti, ali su u poslednjih nekoliko minuta dozvolili italijanskom šampionu da ublaži poraz.

Revanš utakmica igra se za nedelju dana u Italiji.

+5 je jako zeznut rezultat prije svega za Zvezdine igrace. Nebi smjeli da se opuste vjerujuci da su ovih 5 golova dovljni. Pa nece vas valjda proci ti zabari? Zvezdi srecno. Nekad je Zvezda igrala na Banjici a sad je jako bitno da Sumice opet prihvate ligu Sampiona. Godinama vas nema inostranim takmicenjima i bilo bi vrijeme, zar ne.

Zvezda u Ligi Šampiona
Rukometaši Crvene zvezde plasirali su se u Ligu šampiona uprkos porazu u revanšu kvalifikacija.

Zvezda je u italijanskom Lečeu izgubila od Kasarana 27:25 (14:11), ali je odbranila pet golova prednosti iz Beograda. Zvezda će igrati u Grupi D, sa Kopenhagenom, Hamburgom i Tatranom, a slovačka ekipa biće joj prvi rival u takmičenju koje počinje 1. oktobra.

Zvezdin put do uspeha bio je veoma težak – pošto je u Beogradu ispustio plus sedam u poslednjem minutu, šampion Srbije je u Italiji gubio 22:14.

Međutim, u finišu su „crveno-beli“ imali više koncentracije, uhvatili su priključak i sveli poraz na odgovarajuću razliku.
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Bitno je da su u LS. Svaka grupa bi bila teska za Zvezdu. Sad je najvaznije da momci igraju i uce jer su prilicno mladi. Ne treba ih opterecivati nekim rezultatom ali je sportski da se nadaju prolazu u sledecu fazu. Bitno je da se evropski rukomet vratio u BGD jer ga nije bilo poodavno.

Back