Rucno vs. masinsko pranje SUDOVA

укључи машину за веш,укључи машину за судове,одведе дете у играоницу на два сата,наручи у ресторану клопу за понети,оде те се на миру похвата са швалером...покупи дете из играонице,покупи ручак,сачека мужа са посла....

Odličan ti recept, makar i bez švalera!
Izgleda da sam se ipak loše organizovala, uprkos mašinama. Mnogo mi žao.

i svi srećni i zadovoljni...
dakleM još jedan glas za mašinu
ево ја се јављам да ти перем судове кад ти затреба :)))
Kako se u tvom selu zove ic me ne zanima.
A da sam ja tebi svekrva, ja bih tebe lepo u masinu, pa na najvecu temperaturu :zcepanje:
Ма ја би тебе да ми штрикаш и везеш...и да...чек само да се сетим....и купио бих ти две козе :)))))) да деца имају свежег млека :)))

Mislis li da sam ja, nakon tone slavskih sudova, sto pre, sto posle slave izasla pred goste i vikala: vidite moje jadne ruke, hocu masinu!!!???
Ne kukam ja na glas ali ako neko zeli misljenje dacu mu. Znaci masina!
Pa evo ovde si nama kukala da imas rane:lol:u sta ne verujem naravno ko sto rekoh nikad nisam imao rane od pranja iako je bilo za novac sto rece greba
e pa to prosto ne moze da se poredi sa kucnim pranjem,iz jednog jedinog razloga-verovatno si bio placen za to,a to je onda drugi osecaj,hocu reci moivisan si,pa ti lakse pada

Pa i ovde je motivacija cisto posudje..nesto sto me napravilo ne lenjim da perem rukama..recimo ono sto sam radio u vojsci me napravilo vrednim..a vecina koja je izbegla vojsku ostaje blago retardirana i nikad se ne dovede u red..sve im je tesko

a vecina koja je izbegla vojsku ostaje blago retardirana i nikad se ne dovede u red..sve im je tesko
јел су ти рекли кад си био у ''војске'' да си много досадан БРЕ....жене причају о судовима а ти само провлачиш своје ЈА кроз све...ЈА кад сам био на слави...ЈА када сам видео...ЈА када сам био...
pa slazem se,al eto ni vojska nije garant da neces ostati blago retardiran.
Када сам био на регрутацији запањио сам се колико је ретардираних људи...што оних који се праве ретардирани да не би ишли у војску,што оних који су стварно ретардирани...од 100 војника 50 су у фулу ретардирани

Pa evo ovde si nama kukala da imas rane:lol:u sta ne verujem naravno ko sto rekoh nikad nisam imao rane od pranja iako je bilo za novac sto rece greba

Pa i ovde je motivacija cisto posudje..nesto sto me napravilo ne lenjim da perem rukama..recimo ono sto sam radio u vojsci me napravilo vrednim..a vecina koja je izbegla vojsku ostaje blago retardirana i nikad se ne dovede u red..sve im je tesko

...i tanjire cemo da peremo naizmanicno :cmok2: ...samo nemoj da se ljutis ako nesto polomim :sad2:

To sto se tebi nije dogodilo = to i ne postoji.
Razocaralo me je tvoje jednosmerno sagledavanje ove bitne stvari :thumbdown:

Nemoj me zasmejavati da te cuje baba kakva si postala:lol:
E, Bože, da mi je neko rekao da ću pročitati da je pranje sudova na ruke dokaz dojaja karakternih osobina i vrhunske fizičke spreme, ludim bih ga proglasila :lol:
I tvoja baba bi te se stidela

Back