valaam
Domaćin
- Poruka
- 3.720
Ја једном давно урадио Титин гоблен. Сад ми криво.
jel ume neko da mi objasni razliku izmedju pletenja, strikanja i heklanja?
Pletenje je kad se radi sa dve igle i vunicom (moze i pamuk i svila). Pletu se djemperi, carape, rukavice , kape itd. Heklanje je kada se radi sa jednom iglom onom kratkom sa kukicom na vrhu i uglavnom se heklaju stoljnaci i zavese. . U nekim krajevima je heklanje naziva kackanje. Nisam bas sigurna da li je strikanje u stvari heklanje ili pletenje.Strikanje je jedno od ova dva. Valjda si skontao sta je sta.![]()
Upsss sve si napisala ono što i mene ubija. Gde i kako plasirati svoje rukotvorine. Dali ima neko ko može da nam pomogne u rešenju problema. Aman ljudi pomagajte ako boga znate.
Moje poentlase prodajem jednoj zeni koja ih nosi u Grcku i tamo prodaje. Ja njoj prodajem po prilicno jeftino (ali mi daje kes na ruke, odmah) a posto ona tamo prodaje nije me briga. Zato ako nemas kome da prodas, posto su ukinute vize, skupi to sto si radila i idi u Grcku. Grci su izbirljivi i traze hekleraj od tankog konca. Posto ja znam sta se tamo prodaje ako budes htela da ides mogu da ti kazem sta da radis.![]()
znate li nekog ko pravi predmete od drveta? hteo bih lance odniosno privezqak za njega oblika i velicine prepelicinog jajeta
Zdravo cecana, ja cu rado da ti ispunim deo zelje sto se tice druzenja i razmene iskustva ali nemam radove za prodaju posto nemam puno vremena za rad ali obozavam rucne radove. Pogledaj moj album slatka tajna 2 i videces sta i kako ja radim.Imam jednu želju malu a to je da nadjem "dušice" koje se bave ručnim radom da se udružimo i da počnemo svoje radove da prodajemo. Prvo da osmislimo strategiju razradimo plan i da radimo. Ako ima još neko ko je zainteresovan ima neku ideju, volju, želju....udružimo se
Imam jednu želju malu a to je da nadjem "dušice" koje se bave ručnim radom da se udružimo i da počnemo svoje radove da prodajemo. Prvo da osmislimo strategiju razradimo plan i da radimo. Ako ima još neko ko je zainteresovan ima neku ideju, volju, želju....udružimo se
Ja i kompjuter smo dva sveta tako da ja imam problem (za sad jer sam od skoro nabavila ovu stvarčicu) da ubacim svoje slike kako bih vam pokazala šta ja to radim a tek da nadjem nešto a joj...gde me nadje AndjoN. Tako bih rado da pogledam sve što si radila ali neznam. Bacila sam se na traženje po komšiluku ko ima vremena i ko hoce da mi to nadje. Necu se smiriti dok to ne isčačkam. Pozdrav
Znam da strikam i rucno i na masinu,znam da heklam,vezem,sijem ali sve uradjeno sam uglavnom poklonila drugima a sav pribor sam bacila u smece pre desetak godina kad mi je puko film i kad sam odlucila da okrenem list jer standardne i vredne zene ne prosperiraju i bolje je onima koje znaju manje ili nece.I bila sam u pravu ,sad samo ponekad sebi i deci popravim ili prepravim nesto na s.masini.
Volim da heklam, pletem djempere i salove, a njevise volim da radim poentlas. Poentas je zabavan i nije dosadan zato sto se prvo heklaju take a posle se veze. Bas je zabavno i smiruje zivce. Pored svog ovog rucnog rada bavim se i duborezom..
Radim poentlas i hekleraj za lovu i neka zena mi nosi u GRCKU. Ako je neko zainteresovan moze da me kontaktira.
Puno pozdrava. Svaka cast ako uspevas da prodas poentles, zato sto je skup kod nas i prodaje se na gram ( 1g = 1EU). Ja radim poentles nekoliko godina ali sam prodala samo nekoliko , i to samo na letovanju u Grckoj. To je malo vremena za prodaju i ponudu, a ja nisam isla po buticima i lokalima da nudim na prodaju po bilo koju cenu.
Ono sto me zanima je koliko tebi placa ta zena koja prodaje poentles u Grckoj, i da li se uopste isplati ulozeni trud.