- Poruka
- 25.781
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha juče špagete, danas ako bog da punim paprike!Takođe
Kuva li se šta?![]()
Koji si ti ono beše sprat?Aha juče špagete, danas ako bog da punim paprike!
treći, al ima visoko prizemlje pa mu dodje ko četvrti. Što?Koji si ti ono beše sprat?
![]()
Čuj što? Još i pitaš!treći, al ima visoko prizemlje pa mu dodje ko četvrti. Što?
ориз ти се мало прекувао, ко каша је
Možda je na dijeti pa nema začina. Vidiš da ni luka nema. Nešto mi je tu čudno
@Manga Hilux trepni dvaput' ako si ti!
A ti bi na ručak kod mene? Dobrodošla siČuj što? Još i pitaš!
Ništa. Ja radim do 16h, treba mi nekih 30-45 min, taman dok se skuva pire krompir uz tu punjenu papriku.
podvarak, cccc koje pire, samo pušene kobasice ili rebarca suvapodvarak!
Meni pire kao prilog ide savršeno, krompir malo priguši onu kiselinu iz kupusapodvarak, cccc koje pire, samo pušene kobasice ili rebarca suva![]()
![]()
Hvala.A ti bi na ručak kod mene? Dobrodošla siJa isto volim krompir pire uz punjene paprike, a i uz sarme i podvarak!
volim te znašHvala.
Da, ko zna - zna.Uz sarme nisam jela ali uz punjene paprike i podvarak je savršen!
Znam, znašvolim te znaš![]()
Znammislim volim te kao što brat voli sestru, tako u tom smislu...![]()
Hajde, vidiš da nas krenulo!bože kolika srca, ne moš' ih prebrojati
jel ovo ruska salata?
ruska i neke mirođije po željijel ovo ruska salata?
mnogo nešto žuta, majonez si sam pravio?ruska i neke mirođije po želji
Možda je ubacio kari?mnogo nešto žuta, majonez si sam pravio?
možda, mada taj domaći majonez uvek bude žući od kupovnog. Bar je to neko moje iskustvo, ne znam šta vi kažete pinokijo?Možda je ubacio kari?![]()
Ako su jaja domaća sve je moguće moj druže.možda, mada taj domaći majonez uvek bude žući od kupovnog. Bar je to neko moje iskustvo, ne znam šta vi kažete pinokijo?
pa to kažem majonez u kućnoj varijanti jeste žutiji verovatno zbog jaja, domaćih, drugar'ce mojaAko su jaja domaća sve je moguće moj druže.