Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 87.007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makar je vredeloNisam slikao. Već sam pojeo.![]()
Ufff đe me nađe... ćureće belo može ali šumsko voće nema tu šta da traži, barem kada sam ja u pitanju!
to ti je kao i pilece belo sa sosom od visanjaUfff đe me nađe... ćureće belo može ali šumsko voće nema tu šta da traži, barem kada sam ja u pitanju!

ide , ide i to kako, a bilo bi dobro da se spremi i flambirani kolut ananasaUfff đe me nađe... ćureće belo može ali šumsko voće nema tu šta da traži, barem kada sam ja u pitanju!
Ja bi se, dizvineš, ispovraćao od toga. Ja sam iz krajeva gde se to ne konzumira!ide , ide i to kako, a bilo bi dobro da se spremi u flambirani kolut ananasa
ta kombinacija mi nije bila omiljena...redovno su za rucak meni nudili piletinu sa ananasom i sirom, onako zajedno ispecenoide , ide i to kako, a bilo bi dobro da se spremi i flambirani kolut ananasa
ne , ne zajedno spremljeno, izmeša se ukus , nego sve posebno i da ne bude toliko sočno, a ananas može i grilovano, meni uvek bilo okta kombinacija mi nije bila omiljena...redovno su za rucak meni nudili piletinu sa ananasom i sirom, onako zajedno ispeceno