Jaaooo... Pa, mi se mozda nekad i vidimo tamo...Kad_LupimLupim:Ja sam letos otkrio Foody i nemam nameru da menjam lokaciju![]()

Sve najbolje onom ko izmisli Foody...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaaooo... Pa, mi se mozda nekad i vidimo tamo...Kad_LupimLupim:Ja sam letos otkrio Foody i nemam nameru da menjam lokaciju![]()

Hvala na informaciji za kineski isao sam jako davno u kineski zid i bilo je dobro al su se stalno selili i menjali lokacije pa sam ih potpuno izgubio iz vida ,a sada kad znam gde su gledacu da svratim .Sto se tice rostilja na ulici tu kategortiju sam preskocio a slazem se da je banjalucki u Gajevoj ili Flamingo kako se zove ubedljivo najbolji inace ima i tamo na pocetku Maksima Gorkog tj. Laze Kostica pored Zavoda za udzbenike takodje jos jedna radnja od iste firme .proka1:odlicno si informisan
umesto dva stapica, bolji po ukusu i izboru a i po ceni je kineski zid kod betanije
u gajevoj banjalucki cevap
babariba BBRB
riba na begeckoj jami
i naravno pizza na drva kod mene![]()
DOKONI UM:Koviljski sos od pečuraka :-)
Vekovna tajna ...
Kao i Manastirski liker od oraha ... skup ako konjak !
True... Ne,previše mi je zavučeno!ministar zvuka:Hmmm...
A jesi probao u Sokachetu?
Kad_LupimLupim:Ja sam letos otkrio Foody i nemam nameru da menjam lokaciju![]()
Uglavnom smo jele kod McPjoleta, na uglu Bulevara Oslobodjenja i Cara Lazara, moja drugarica topli sendvic, a ja pljeskavicu
Zato pizza uvek u Katolickoj Porti, na uglu, valjda se zove La Forza ili tako nesto..
Mmm..
rostilj je moja ljubav (kao i tamburasi, iako to nema veze sa temom) 
ali da, palacinke - mmm.. i lepo izgledaju, i ukusne su 
Difovac Zr:Ručam u velikoj i maloj menzi...![]()
![]()
![]()
Omiljeno jelo...pa, nemam tamo omiljeno jelo...sva su OK!![]()
zutu i crvenu. crvena je trebalo da bude od paradajza
btw, vecere su bile sjajne, zato nikad nismo tamo doruckovale, dorucak je prerano.. 
DOKONI UM:Danas sam ručao u SIDRU !
Nija baš u NS ali tu je...
Auto putem 15 minuta pri 120 km/h
Riblja pašteta-čorba-smuđ orli + fileti soma na grilu + srpska salata.
Eto ... POHVALJUJEM uslugu, sopstveni ukus i brzinu
!!!
asasello:E, da, i ja sam rucala u menzi. Ali velika mi se mnogo vise svidela, u maloj sam bila valjda 1-2 puta. Nije u menzi hrana neukusna, iako tako neki kazu, ali moram da kazem da smo razlikovale samo dve vrste corbe - i to prema boji, a ne prema ukusuzutu i crvenu. crvena je trebalo da bude od paradajza
btw, vecere su bile sjajne, zato nikad nismo tamo doruckovale, dorucak je prerano..
![]()
Ja sam uvek jeo žutu...

....njam njam....Tako da sam danas ručala dinstano zečije meso, sos od tikvice sa mirođijom i malo pirea pored...i za desert kolač- piškota od orasa sa filom od eurokrema 
Difovac Zr:Pa da...ali u maloj nema toliko reda...Ja sam uvek jeo žutu...
![]()
![]()
![]()
E, ja kad sam gladna
Najgore je kad nisam kod kuce, a hocu nesto pojesti. Tada se secam Novog Sada (sad sam u Poljskoj) i pljeskavice koja se moze kupiti SVUDA
A ovde.. Nema ni pizze na parce
To jest, ima, ali samo u Pizza Hut.. Da, glasam za pljeskavicu!
(he he, za 4 meseca smo se ugojile, moja drugarica i ja, 1-2 kg..
)Sto nisi i meni doneo nesto usput,bas si nekislavishans:I o5 Leskovački 0211![]()

Što nisi rekla da si gladna?marina-b:Sto nisi i meni doneo nesto usput,bas si neki![]()
Pa valda si vec naucio da sam ja uvek gladna ;-)slavishans:Što nisi rekla da si gladna?![]()