RUČAK u NS

proka1:
odlicno si informisan :)

umesto dva stapica, bolji po ukusu i izboru a i po ceni je kineski zid kod betanije
u gajevoj banjalucki cevap
babariba BBRB
riba na begeckoj jami

i naravno pizza na drva kod mene :):):)
Hvala na informaciji za kineski isao sam jako davno u kineski zid i bilo je dobro al su se stalno selili i menjali lokacije pa sam ih potpuno izgubio iz vida ,a sada kad znam gde su gledacu da svratim .Sto se tice rostilja na ulici tu kategortiju sam preskocio a slazem se da je banjalucki u Gajevoj ili Flamingo kako se zove ubedljivo najbolji inace ima i tamo na pocetku Maksima Gorkog tj. Laze Kostica pored Zavoda za udzbenike takodje jos jedna radnja od iste firme .

Kad_LupimLupim:
Ja sam letos otkrio Foody i nemam nameru da menjam lokaciju :)

E, nama se nekako nije svideo.. Isle smo tamo samo na palacinke :) Uglavnom smo jele kod McPjoleta, na uglu Bulevara Oslobodjenja i Cara Lazara, moja drugarica topli sendvic, a ja pljeskavicu :) Zato pizza uvek u Katolickoj Porti, na uglu, valjda se zove La Forza ili tako nesto.. :) Mmm..

Danas sam ručao u SIDRU !
Nija baš u NS ali tu je...
Auto putem 15 minuta pri 120 km/h
Riblja pašteta-čorba-smuđ orli + fileti soma na grilu + srpska salata.
Eto ... POHVALJUJEM uslugu, ukus i brzinu

a gde se nalazi Bubi?.. hocu i ja jednom tamo :) rostilj je moja ljubav (kao i tamburasi, iako to nema veze sa temom) :)

Foody mi se nije dopao mozda zbog toga sto sam jednom htela da pojedem neku salatu, bila je jaaako gorka.. :( ali da, palacinke - mmm.. i lepo izgledaju, i ukusne su :)

Difovac Zr:
Ručam u velikoj i maloj menzi... :) :) :)
Omiljeno jelo...pa, nemam tamo omiljeno jelo...sva su OK! ;)

E, da, i ja sam rucala u menzi. Ali velika mi se mnogo vise svidela, u maloj sam bila valjda 1-2 puta. Nije u menzi hrana neukusna, iako tako neki kazu, ali moram da kazem da smo razlikovale samo dve vrste corbe - i to prema boji, a ne prema ukusu :) zutu i crvenu. crvena je trebalo da bude od paradajza :) btw, vecere su bile sjajne, zato nikad nismo tamo doruckovale, dorucak je prerano.. :)

Bubi se nalazi na kraju bul.Kralja Petra 1. jedna,a druga ti je pored kafića Friends na stadionu Vojvodine.Obe radnje rade 00-24.Možeš i telefonom da naručiš ako te mrzi da čekaš dok se peče!
Bubi Kralja Petra-064/2664111
Bubi Stadion-021/450-150

asasello:
E, da, i ja sam rucala u menzi. Ali velika mi se mnogo vise svidela, u maloj sam bila valjda 1-2 puta. Nije u menzi hrana neukusna, iako tako neki kazu, ali moram da kazem da smo razlikovale samo dve vrste corbe - i to prema boji, a ne prema ukusu :) zutu i crvenu. crvena je trebalo da bude od paradajza :) btw, vecere su bile sjajne, zato nikad nismo tamo doruckovale, dorucak je prerano.. :)

Pa da...ali u maloj nema toliko reda... :) Ja sam uvek jeo žutu... :) :) :)

Moja mama je meni slala paket juče, svega lepoga :) ....njam njam....Tako da sam danas ručala dinstano zečije meso, sos od tikvice sa mirođijom i malo pirea pored...i za desert kolač- piškota od orasa sa filom od eurokrema :mrgreen:

Volem moju mamu :D

Difovac Zr:
Pa da...ali u maloj nema toliko reda... :) Ja sam uvek jeo žutu... :) :) :)

Probaj crvenu, neces zapaziti razliku u ukusu ;)

Zaboravila sam da odgovorim na pitanje 'Kada rucate' :) E, ja kad sam gladna :) Najgore je kad nisam kod kuce, a hocu nesto pojesti. Tada se secam Novog Sada (sad sam u Poljskoj) i pljeskavice koja se moze kupiti SVUDA :) A ovde.. Nema ni pizze na parce :( To jest, ima, ali samo u Pizza Hut.. Da, glasam za pljeskavicu! :) (he he, za 4 meseca smo se ugojile, moja drugarica i ja, 1-2 kg.. :) )

Back