Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Indijanci su zato što objavljuju samo hvalospeve i pohvale, a svaka kritika ostaje neobjavljena... Pogledaj samo komentare za novi studio RTS.... pa to je milina... svi hvale, svi im odaju prizanja, pa vi ste naš BBC, ma bolji ste od CNN, pa nikad ništa lepše nisam video.... Joooj breeee, fuuuuj.... eee zbog toga su indijanci... a to da su i dalje u 20. veku je očigledno... UKLJUČI tv, pusti RTS1 ili RTS2, pa onda pusti NPR. HRT1 i uveri se sam... Slika - očajna, zvuk - katastrofalan, grafika - jadna i bedna, scenografija - smešna... eee to je RTS danas, gde je vreme stalo negde oko 1990.god...
promena je fantastična, rts je i do sad bio na visokom nivou,
sada je bljesnuo i zasenio,
špica je dinamična motiviše i jako dobro zvuči, jedva čekam dnevnik
studio i grafika fino i lepo.
voditelji rts-a su miljama ispred svih ostalih i lepo se ponašaju, neki bi se trebali ugledati na njih.
cenim svačije mišljenje, ja mislim ovako, ali neki ljudi hejtuju sve po defaultu bez ikakvog
povoda.
promena je fantastična, rts je i do sad bio na visokom nivou,
sada je bljesnuo i zasenio,
špica je dinamična motiviše i jako dobro zvuči, jedva čekam dnevnik
studio i grafika fino i lepo.
voditelji rts-a su miljama ispred svih ostalih i lepo se ponašaju, neki bi se trebali ugledati na njih.
cenim svačije mišljenje, ja mislim ovako, ali neki ljudi hejtuju sve po defaultu bez ikakvog
povoda.
RTS uveo novi vizuelni izgled za vesti....ništa bolji od prethodnog....al bar se nešto dešava....
U danu kad FK Partizan igra utakmicu za ulazak u Ligu Šampiona gospoda urednici ili ko zna ko već pušta seriju "Stižu dolari $ " po ko zna koj put do minut pred početak... Ovo pišem pošto gledaoci kraj "malih ekrana" su uskraćeni da vide kako se trese mušema na centru inače zaštitni znak LŠ. Kada su u pitanju ovakve utakmice zar nebi trebala da postoji neka spec.emisija o ovom meču a ne da opet gledamo braću LJutiće u paketu sa Ujka Gorčilom!?
Ja ceo dan trazim musemu na netu, stvarno su jadare nevidjene![]()
Не секирај се мушему можеш наћи и код кинеза и то на метар !
Шалим се,не се љутиш ?....А ртс је стварно одавно превазишао сваку меру са репризама,
и свим осталим...
To je praksa na manje više svim tv i posle kažu kako su te serije najgledanije...RTS (javni servis Srbije) televizija sa licemernim sloganom "vaše pravo da znate sve!?
Morao sam da otvorim temu zato što više ne mogu da trpim torturu RTS-a pre fudbalske utakmice Partizana...
U danu kad FK Partizan igra utakmicu za ulazak u Ligu Šampiona gospoda urednici ili ko zna ko već pušta seriju "Stižu dolari $ " po ko zna koj put do minut pred početak... Ovo pišem pošto gledaoci kraj "malih ekrana" su uskraćeni da vide kako se trese mušema na centru inače zaštitni znak LŠ. Kada su u pitanju ovakve utakmice zar nebi trebala da postoji neka spec.emisija o ovom meču a ne da opet gledamo braću LJutiće u paketu sa Ujka Gorčilom!?
Samo da napomenem pre nekih 2-3 nedelje kada je C.Zvezda igrala sa Slovanom u Beogradu e tad gospoda iz RTS-a nisu pustila da vidimo kako "stižu dolari" nego spec. emisija sa selektorom mlade reprenzetacije R.Dujkovićem. Dokle više ovaj maćeHinski odnos prema FK Partizanu!?
Samo?!Repriziramo Tri Serije
ne placam , ne zalim se .![]()