RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Indijanci su zato što objavljuju samo hvalospeve i pohvale, a svaka kritika ostaje neobjavljena... Pogledaj samo komentare za novi studio RTS.... pa to je milina... svi hvale, svi im odaju prizanja, pa vi ste naš BBC, ma bolji ste od CNN, pa nikad ništa lepše nisam video.... Joooj breeee, fuuuuj.... eee zbog toga su indijanci... a to da su i dalje u 20. veku je očigledno... UKLJUČI tv, pusti RTS1 ili RTS2, pa onda pusti NPR. HRT1 i uveri se sam... Slika - očajna, zvuk - katastrofalan, grafika - jadna i bedna, scenografija - smešna... eee to je RTS danas, gde je vreme stalo negde oko 1990.god...

Осим ових епитета "јадан бедан..." има ли шта конкретније, или је то тек тако твоје мишљење?

Ako se dobro sećam, RTS je najavio promene u vizuelnom identitetu još pre 3 godine. Zašto smo do sad čekali stvarno mi nije jasno. Pominjan je neki studio za dnevnik u stilu BBC-jevog studija. Meni ovo nešto ne liči baš na BBC :think: Retro špica za dnevnik nije loša, samo da me ne podseća na devedesete mogla bi da prođe. Studio je simpatičan onako plavo beličast. Da li je još neko osim mene primetio da logo dnevnika neodoljivo podseća na logo LDP-a? :zcepanje: Zar to nije indirektno favorizovanje neke stranke na javnom servisu :zper:
images
VS.
logoww.png

Sve u svemu ovaj izgled je bolji od prethodnog, ali je sve moglo biti i mnogo originalnije urađeno.

jeste a u dnevniku 1 kad je plavi podseća na radikale....

ne hajde sad bolje jeste, kad se setim samo onog drmusanja kamere na početnom zumu, pa nekog krpljenja do pre neki dan...

da ne pričamo o programskoj politici i novinarima urednicima i tzv. prezenterima - al vizuelno što kaže jeste minimum 10 godina unazad

a čudi me jer rts stvarno ima, ili bar ja kontam da bi trebalo da ima, tehničke, emsione i kreativne kapacite. znači u fazonu bb-cja gde postoji nešto kao jedinstven informacioni centar, gde vesti stalno teku, ipak im je informaztiva najznačajniji deo programa...

promena je fantastična, rts je i do sad bio na visokom nivou,
sada je bljesnuo i zasenio,
špica je dinamična motiviše i jako dobro zvuči, jedva čekam dnevnik :)
studio i grafika fino i lepo.
voditelji rts-a su miljama ispred svih ostalih i lepo se ponašaju, neki bi se trebali ugledati na njih.
cenim svačije mišljenje, ja mislim ovako, ali neki ljudi hejtuju sve po defaultu bez ikakvog
povoda.

voditelji rts-a su miljama ispred svih ostalih i lepo se ponašaju, neki bi se trebali ugledati na njih.
cenim svačije mišljenje, ja mislim ovako, ali neki ljudi hejtuju sve po defaultu bez ikakvog
povoda.

Holly mother of God :dash::dash::dash: !!!

Sta da cujes ...kako je dinar ojacao za 0.00012 prema evru ,kako su prosecne plate u Srbiji 67.000 ,kako cemo 2859. dobiti status kandidata ...kako ministar zdravlja ide na operaciju u Nemacku ...
mada nije bas sve tako crno ...vredi cekati poslednjih 5 minuta i cuti kako je Partizan pobedio u derbiju ;) !

Poslednja izmena:
povoda.

A ja sam se oduvek pitala ko li ostavlja one komentare na RTS-ovom sajtu. Čak sam i pomišljala da je Tijanić platio nekoga da po ceo dan ostavlja hvalospeve, ali tek sad vidim da ima i pravih poštovalaca rada Javnog serivisa :manikir:

Pa možda je malo bolje od prethodnog, al' ne puno, bzvz je što nisu mogli smisliti ništa novo, nego stavili to staro (malo izmenili)...sve u svemu ništa posebno!!!

• Podržavam
Reactions: Gax
Pored ovoliko mladih sa Dizajna oni nisu njih mogli da angazuju (da ponude lepu nagradu) da se osmisli spica i logo u fazonu ovog veka vec dizu iz mrtvih spicu dnevnika iz nase najcrnje proslosti koju bi smo trebali da zaboravimo.. Ne kazem ja da se ovo sada bljak, ok je, svaka promena je dobrodosla, ali moglo je to mnogo bolje, da se uposle mladi i da to osmisle kako valja... Ja nekada, kada mi je dosadno obavezno gledam BBC ili CNN vesti i uzivam gledajuci onaj prostrani studio (uvek sam voleo da vidim one silne monitore iza spikera, pa ljude koji prolaze, trce) i gledam te spikere koji nisu izvestaceni, spontani su, razgovaraju medjusobno...e to meni sve deluje nekako toplo pa i volim da gledam...pogledajte npr vesti Studija B! Pa ono je strasno na sta lici! Tuga jedna....kako god okrenemo sa BBC i Amerima ne da ne smeju da se uporedjuju vec neka se pokriju usima!!

Kada se u ovoj drzavi davala sansa mladima ...osim ako nije unapred nesto ( preko veze ) isplanirano ...bojim se da je ova spica simbol povratka u proslost ...po mnogo cemu :( !

RTS (javni servis Srbije) televizija sa licemernim sloganom "vaše pravo da znate sve!?

Morao sam da otvorim temu zato što više ne mogu da trpim torturu RTS-a pre fudbalske utakmice Partizana...

U danu kad FK Partizan igra utakmicu za ulazak u Ligu Šampiona gospoda urednici ili ko zna ko već pušta seriju "Stižu dolari $ " po ko zna koj put do minut pred početak... Ovo pišem pošto gledaoci kraj "malih ekrana" su uskraćeni da vide kako se trese mušema na centru inače zaštitni znak LŠ. Kada su u pitanju ovakve utakmice zar nebi trebala da postoji neka spec.emisija o ovom meču a ne da opet gledamo braću LJutiće u paketu sa Ujka Gorčilom!?

Samo da napomenem pre nekih 2-3 nedelje kada je C.Zvezda igrala sa Slovanom u Beogradu e tad gospoda iz RTS-a nisu pustila da vidimo kako "stižu dolari" nego spec. emisija sa selektorom mlade reprenzetacije R.Dujkovićem. Dokle više ovaj maćeHinski odnos prema FK Partizanu!?

Želim srećnim ljudima u boljem životu da sa porodičnim blagom stignu dolari!!! *** dokle bre višeeeeeee!!!!!

Poslao e-mail "gospodi" iz RTS-a ali znam da ih mnogo zabole 8----

U danu kad FK Partizan igra utakmicu za ulazak u Ligu Šampiona gospoda urednici ili ko zna ko već pušta seriju "Stižu dolari $ " po ko zna koj put do minut pred početak... Ovo pišem pošto gledaoci kraj "malih ekrana" su uskraćeni da vide kako se trese mušema na centru inače zaštitni znak LŠ. Kada su u pitanju ovakve utakmice zar nebi trebala da postoji neka spec.emisija o ovom meču a ne da opet gledamo braću LJutiće u paketu sa Ujka Gorčilom!?

Ja ceo dan trazim musemu na netu, stvarno su jadare nevidjene :thumbdown:

RTS (javni servis Srbije) televizija sa licemernim sloganom "vaše pravo da znate sve!?

Morao sam da otvorim temu zato što više ne mogu da trpim torturu RTS-a pre fudbalske utakmice Partizana...

Samo da napomenem pre nekih 2-3 nedelje kada je C.Zvezda igrala sa Slovanom u Beogradu e tad gospoda iz RTS-a nisu pustila da vidimo kako "stižu dolari" nego spec. emisija sa selektorom mlade reprenzetacije R.Dujkovićem. Dokle više ovaj maćeHinski odnos prema FK Partizanu!?
To je praksa na manje više svim tv i posle kažu kako su te serije najgledanije...:roll:
Repriziramo Tri Serije
Samo?!
ne placam , ne zalim se . :whistling:

...i ne gledam :cool:

Back