RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Samo vrte u krug domace serije. Srecni ljudi, bolji zivot, bela ladja, otpisani.. Srecni ljudi, bolji zivot, bela ladja, otpisani.. i tako u nedogled!!!

niko koga ja poznajem ne plaća pretplatu... a i što bi? rts se već 15 godina ne zove TV Beograd a oni u svojim emisijama tako nazivaju svoju matičnu kuću, isto toliko godina nam uvaljuju najveća s*anja od serija, filmova i emisija. kad god vidim žikinu šarenicu, 48 ss, belu lađu, ranjenog orla i sl. prosto mi je milo što ne plaćam. jedino mi malo žao zbog slagalice :sad2: ali Milka je našla sponzore, tako da nije mnogo ugrožena :)

eeee, da ***, što stalno uvek spominju to Televizija Beograd... I HRT se nakad zvao TV Zagreb pa se to kod njih ne dešava... Čak je i TV NS sada Radio televizija Vojvodine....

Treba bre kao u svim normalnim zemljama da se zove SRPSKA RADIO-TELEVIZIJA... I u pravu su ovi što ne plaćaju... Ja sam do sada plaćao, ali više neću... Nisam blesav da plaćam za tamo neku TV BGD, koja ima program kao da je 1981... Grafika im je na nivou TV Ćićevac... ;-)

sramota, strasno...ovo nema nigde ovo je totaltarni rezim isti kao i pre 5.oktobra 2000.
ja cak i nemogu da uhvatim signal rts-a a zivim u kraljevu...a moram da placam...:dontunderstand:
i placam redovno jer sam odgovoran...:rtfm:
sramota sto neki ne placaju a imaju ista prava sta smo mi koji placamo budale....
ovo neznaci da trebam i ja da placam niti bilo ko...ako nemogu uslugu da dobijem nisam duzan ni da platim...GOSPODO iz RTS-a i Vlade R.Srbije...omogucite meni i drugima da dobijemo ono sto platimo...ovako OVO JE PLJACKA...
SRAM VAS BILO....LOPOVI....:dontunderstand::dash:

Sada je 500 dinara okruglo pretplata jeste li videli?
S kojim pravom povecanje od 300 dinara pa sada malo pomalo stigose do 500.
Necu je platiti nikad
A da vidim kako ce me naterati
:hahaha::hahaha::hahaha:

Dok po zemlji svasta rade na tv-u limunade Bolji zivot Srecni ljudi zato iti srecan budi .....

Nedam ni dinara RTS-u sta imam od njihovog programa jedna velika 0

Sada je 500 dinara okruglo pretplata jeste li videli?
S kojim pravom povecanje od 300 dinara pa sada malo pomalo stigose do 500.
Necu je platiti nikad
A da vidim kako ce me naterati

Pa kad je glavni ima se moze mu se da dize ( Mislim ) Cenu pretplate

Poslednja izmena:
Ne placam ni ti mi pada na pamet.
Kad oni rese da poboljsaju tj. izmene skroz tv program mozda ali mozda i RAZMISLIM da im platim, ali tesko.
Ono za ligu sampiona im nikad necu zaboraviti!!!!!!!! Gadoviiiiiiiii.............

rts pretplatu treba da placa vladajuca stranka
u ovom trenutku ds
jer to je rezimski medij i uvek ce to biti
shto se mene kao gradjanina tiche nek propadne zabole me

Ne vredi ni da tebi placaju da ga gledas........

:hahaha::hahaha:
E ovo je super receno, samo zbog Lige Sampiona, a ostala s*anja, babe se cesljaju i skupstine ma zaj*bi...:evil:

Јел неко осуђен због неплаћања претлате?
Озбиљно размишљам да им више не дајем 350 дин./мес.
Почећу да живим на ивици закона.

ih od kada su rekli da su tuzili....jos mi niko ne pokuca na vrata :twisted:

Ja sam duzhan oko 4500 za pretplatu...josh me nisu tuzili...bash da vidim

Sad ce tuzbe, sad ce :per::per::per:
Meni vec stiglo od kad sebe, izgleda ide nasumicno, kako sam izvalio po komsiluku nije svima stiglo, nego otkud znam kako biraju, mozda prvo idu ovi teski duznici kao ja :hahaha::hahaha:, koji nisu dali ni dinara.
Imate ovako opciju, znaci Opomena Pred Utuzenje je u pitanju, da do toga nebi doslo, citiram : ,, Vas ukupan dug na osnovu RTV pretplate mozete izmiriti u 3 mesecne rate, bez obracunate zatezne kamate, pod uslovom (e vidi ovo jos ima i uslov :hahaha:) da prvu ratu u visini 50% od ukupnog duga izmirite najkasnije 8 dana po dobijanju opomene, a preostali iznos duga u 2 mesecne rate.

I kao slag na tortu, imate na poledjini vec sve spremno i odstampano, samo treba da odcepite i uputite se sa parama da uplatite na njihov ziro racun odnosno u crnu rupu, bermudski trougao !

Na ceo RTS ja samo ponekada odgledam slagalicu koja traje jedva petnaestak minuta,a sve drugo stvarno ne gledam, pogotovo kao sto je neko rekao one serije nase koje su reprizirane mali milion puta, da mi je muka od same pomisli.
Ni do sada im nisam dala ni cvonjka, sto kaze onaj lik iz crtaca, pa nemam namere ni ubuduce ...

:hahaha::hahaha:
E ovo je super receno, samo zbog Lige Sampiona, a ostala s*anja, babe se cesljaju i skupstine ma zaj*bi...:evil:

Sad ce tuzbe, sad ce :per::per::per:
Meni vec stiglo od kad sebe, izgleda ide nasumicno, kako sam izvalio po komsiluku nije svima stiglo, nego otkud znam kako biraju, mozda prvo idu ovi teski duznici kao ja :hahaha::hahaha:, koji nisu dali ni dinara.
Imate ovako opciju, znaci Opomena Pred Utuzenje je u pitanju, da do toga nebi doslo, citiram : ,, Vas ukupan dug na osnovu RTV pretplate mozete izmiriti u 3 mesecne rate, bez obracunate zatezne kamate, pod uslovom (e vidi ovo jos ima i uslov :hahaha:) da prvu ratu u visini 50% od ukupnog duga izmirite najkasnije 8 dana po dobijanju opomene, a preostali iznos duga u 2 mesecne rate.

I kao slag na tortu, imate na poledjini vec sve spremno i odstampano, samo treba da odcepite i uputite se sa parama da uplatite na njihov ziro racun odnosno u crnu rupu, bermudski trougao !

i šta je bilo kad je prošlo osam dana :zper: :zcepanje:
pošto pretpostavljam da nisi platio :manikir:

i šta je bilo kad je prošlo osam dana :zper: :zcepanje:
pošto pretpostavljam da nisi platio :manikir:
Meni je ta Opomena pred utuženje stigla pre nekoliko meseci, normalno bacila sam je u đubre... zasad ništa nije bilo.

Mada ionako tehnički opomena nije stigla meni, kao što ne stižu ni računi za struju, pošto već godinama stižu na ime moje pokojne babe koja je umrla 1993, tačnije čak ne ni na njeno ime nego na ime nekog ko nikad nije ni postojao, pošto u njihovoj verziji moja baba ima 2 prezimena, od kojih je drugo prezime njenog zeta. :zcepanje: Nekako su iskombinovali njeno ime i prezimena moje keve, tj. njene ćerke. Svaka čast za administraciju. :worth: Pa tako, ako ikad i stigne neka tužba na ovu adresu, reći ću im da stvarno ne znam tu osobu, pa nek nju traže. :lol:

Back