Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko koga ja poznajem ne plaća pretplatu... a i što bi? rts se već 15 godina ne zove TV Beograd a oni u svojim emisijama tako nazivaju svoju matičnu kuću, isto toliko godina nam uvaljuju najveća s*anja od serija, filmova i emisija. kad god vidim žikinu šarenicu, 48 ss, belu lađu, ranjenog orla i sl. prosto mi je milo što ne plaćam. jedino mi malo žao zbog slagaliceali Milka je našla sponzore, tako da nije mnogo ugrožena
![]()
Plaćam pretplatu,ne želim da imam posla sa sudovima zbog gluposti![]()
Šta je tu sad kontradikT prodavac...Šta?aham..bas si kontradiktoran...![]()
Šta je tu sad kontradikT prodavac...Šta?![]()
Rekao sam ko ne želi ne mora...rekao si prvo da ne placas pretplatu a sada kao placas..
Sada je 500 dinara okruglo pretplata jeste li videli?
S kojim pravom povecanje od 300 dinara pa sada malo pomalo stigose do 500.
Necu je platiti nikad
A da vidim kako ce me naterati
Ne vredi ni da tebi placaju da ga gledas........
Јел неко осуђен због неплаћања претлате?
Озбиљно размишљам да им више не дајем 350 дин./мес.
Почећу да живим на ивици закона.
ih od kada su rekli da su tuzili....jos mi niko ne pokuca na vrata![]()
Ja sam duzhan oko 4500 za pretplatu...josh me nisu tuzili...bash da vidim
E ovo je super receno, samo zbog Lige Sampiona, a ostala s*anja, babe se cesljaju i skupstine ma zaj*bi...
Sad ce tuzbe, sad ce
Meni vec stiglo od kad sebe, izgleda ide nasumicno, kako sam izvalio po komsiluku nije svima stiglo, nego otkud znam kako biraju, mozda prvo idu ovi teski duznici kao ja, koji nisu dali ni dinara.
Imate ovako opciju, znaci Opomena Pred Utuzenje je u pitanju, da do toga nebi doslo, citiram : ,, Vas ukupan dug na osnovu RTV pretplate mozete izmiriti u 3 mesecne rate, bez obracunate zatezne kamate, pod uslovom (e vidi ovo jos ima i uslov) da prvu ratu u visini 50% od ukupnog duga izmirite najkasnije 8 dana po dobijanju opomene, a preostali iznos duga u 2 mesecne rate.
I kao slag na tortu, imate na poledjini vec sve spremno i odstampano, samo treba da odcepite i uputite se sa parama da uplatite na njihov ziro racun odnosno u crnu rupu, bermudski trougao !
Meni je ta Opomena pred utuženje stigla pre nekoliko meseci, normalno bacila sam je u đubre... zasad ništa nije bilo.i šta je bilo kad je prošlo osam dana![]()
pošto pretpostavljam da nisi platio![]()