RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pazi, kod nas u Kraljevu nije obavezno da se placa TV pretplata. Ne znam na koju foru, ali jednostavno nije. Nikakva tuzba mi nije stizala, ni meni ni bilo kome drugome koga poznajem, a znam da ne placa. Mozda je situacija kod vas drugachija. Inache, to ko ne uplati ovca me malo vishe podseca na placanje struje, jer svakog meseca placam po 4.000,00 dinara za istu, a moj komshija ne placa ni dinar, ali on je izbeglica i rekli su mu da ne mora. U chemu je tu fora, hm? :think:

i pitam se da li postoji neki zakonom odrđen maksimum godina do kog se neka osoba smatra izbeglicom..neki su došli još početkom 90ih,dakle bar 15 godina su ovde i i dalje primaju razne vidove pomoći..msm,nisam protiv,ali znam puno ljudi kojima je potrebna pomoć a nemaju je jer su rođeni ovde..i plaćaju čak i pretplatu...

i pitam se da li postoji neki zakonom odrđen maksimum godina do kog se neka osoba smatra izbeglicom..neki su došli još početkom 90ih,dakle bar 15 godina su ovde i i dalje primaju razne vidove pomoći..msm,nisam protiv,ali znam puno ljudi kojima je potrebna pomoć a nemaju je jer su rođeni ovde..i plaćaju čak i pretplatu...

To i meni nije jasno :think:

Stop Spam!!
i dalje niko nije lepo objasno kako da se ne placa rts..ili je objasnjenje jednostavno da ne placati..ali sta ako dodje tuzba?!:rtfm:

zaista ne mogu da shvatim da ne razumesh sve ono napisano. ne placa se tako shto ne uplatish odredjeni iznos. kratko i jasno. ako volish da mirno spavash i da gledash televiziju, placaj sve dazbine i sweet dream :)

...ma RTS je trenutno baš bzw... meni prosto žao kad vidim onako jadnu sliku, onako smrdljiv logo i onako smorene voditelje... kao da ih biju pre tekme, breee... Čak je i Palam plus iz Jagodine napredovala, samo jadni RTS ništa ne menja već GOOOODINAMAAAAAAAAAAAAA.... Ma boli dupe Glavonju (čitaj Tijanića) za RTS... Važno da je on najpametniji i da je VEČNI direktor našeg nacionalnog medijskog javnog servisa... :-))) VIVA WOOGLA! :-D

niko koga ja poznajem ne plaća pretplatu... a i što bi? rts se već 15 godina ne zove TV Beograd a oni u svojim emisijama tako nazivaju svoju matičnu kuću, isto toliko godina nam uvaljuju najveća s*anja od serija, filmova i emisija. kad god vidim žikinu šarenicu, 48 ss, belu lađu, ranjenog orla i sl. prosto mi je milo što ne plaćam. jedino mi malo žao zbog slagalice :sad2: ali Milka je našla sponzore, tako da nije mnogo ugrožena :)

Normalno da ne, da im placamo za gluposti koje pustaju...:lol:

Po meni jedina glupost je Zikina sarenica.. ali filmovi i serije koje emituju su dobre. Za svakog se nadje po nešto. Verujem kada se ne bi plaćala pretplata da bi program svima bio izvanredan..
ali mi smo seljaci (većina).;)

Po meni jedina glupost je Zikina sarenica.. ali filmovi i serije koje emituju su dobre. Za svakog se nadje po nešto. Verujem kada se ne bi plaćala pretplata da bi program svima bio izvanredan..
ali mi smo seljaci (većina).;)

Serije sem domacih su vecina dobre i filmovi sve ostalo je dno!

Back