aka973
Iskusan
- Poruka
- 5.452
... ne znam ni šta znači prestaviti...Da li neko zna kada ce RTS prestaviti novi logo i studio za Dnevnik?????

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... ne znam ni šta znači prestaviti...Da li neko zna kada ce RTS prestaviti novi logo i studio za Dnevnik?????
i ja mislim da je ovo najbolja špica...što se mene tiče,mogu to da vrate..
Najjaca spica ikada....![]()
Prestaviti...Ma puko srpski...Kad ga SVAKO priča...![]()
Pazi, kod nas u Kraljevu nije obavezno da se placa TV pretplata. Ne znam na koju foru, ali jednostavno nije. Nikakva tuzba mi nije stizala, ni meni ni bilo kome drugome koga poznajem, a znam da ne placa. Mozda je situacija kod vas drugachija. Inache, to ko ne uplati ovca me malo vishe podseca na placanje struje, jer svakog meseca placam po 4.000,00 dinara za istu, a moj komshija ne placa ni dinar, ali on je izbeglica i rekli su mu da ne mora. U chemu je tu fora, hm?![]()
e tek mi sada nista nije jasno...![]()
Ma kad imaš novinare na RTS-u koji pričaju ko da su juče sišli s planine...Al,nije tema..u priči se ovakve greške i ne primećuju toliko ali u pisanju "bodu" oči
ali nije to tema teme...![]()
i pitam se da li postoji neki zakonom odrđen maksimum godina do kog se neka osoba smatra izbeglicom..neki su došli još početkom 90ih,dakle bar 15 godina su ovde i i dalje primaju razne vidove pomoći..msm,nisam protiv,ali znam puno ljudi kojima je potrebna pomoć a nemaju je jer su rođeni ovde..i plaćaju čak i pretplatu...
Nije to problem samo sa RTS-om,nažalost...sve je veći broj voditelja koji ne znaju da izgovore slovo R..a neki deluju kao da ne umeju ni da čitajuMa kad imaš novinare na RTS-u koji pričaju ko da su juče sišli s planine...Al,nije tema![]()
hej,to što sam napisala nema veze sa tobom...osim ako nisi voditeljNi ja ne znam da izgovorim "R", ali bar znam da chitam. Od ove debilke niko nije trazio da ima normalan izgovor, vec samo da prochita ono shto joj dadoshe .
Ni ja ne znam da izgovorim "R", ali bar znam da chitam. .
Kupac što se ne kandiduješ za modaStop Spam!!
Stop Spam!!
i dalje niko nije lepo objasno kako da se ne placa rts..ili je objasnjenje jednostavno da ne placati..ali sta ako dodje tuzba?!![]()
Stop Spam!!
i dalje niko nije lepo objasno kako da se ne placa rts..ili je objasnjenje jednostavno da ne placati..ali sta ako dodje tuzba?!![]()
Kupac što se ne kandiduješ za moda.Teško je to izbeći,država sve više steže omču,dolazi kapitalizam kad više ni za koga neće biti ''besplatnog ručka''
![]()
Normalno da ne, da im placamo za gluposti koje pustaju...![]()
Po meni jedina glupost je Zikina sarenica.. ali filmovi i serije koje emituju su dobre. Za svakog se nadje po nešto. Verujem kada se ne bi plaćala pretplata da bi program svima bio izvanredan..
ali mi smo seljaci (većina).![]()