Andi014
Primećen član
- Poruka
- 764
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada ukinu pretplatu gledacu ih...mozda
![]()
a kako to![]()
ne uplacuje odredjena finansijska sredstva na racun primaoca,u ovom slucaju na racun rts-a...
kako kada dodje zajedno sa infostanom i kada salju tuzbe onima koji ne plate?!![]()
da,bas seljak iz curuga zna sta je infostan...dolazi uz racun za struju,pa mos da ne platis...
pa kako vecina ljudi iz mog okruzenja placa?
Kako izbeci placanje racuna za rts?
vecina ljudi placa i vodu,a po zakonu ne mogu da ti je iskljuce...pitanje je zasto?jer svi placaju...
kako da ne platis?pa ne uplatis odredjena finansijska sredstva na racun primaoca,u ovom(opet)slucaju na racun rts-a...
ok, ali znam tako neke koji nisu placali pa su dobili tuzbe, kamate, pa na sud, itd..
Samo uplatish koliko treba za struju, ostalo preskochish i svi srecni
Tako ja radim godinama i sve je o.k.
A ja mislio da je moj brat od tetke jedini u tom pogledu snalažljiv...Čak je i net koristio free oko mesec danapretplatu placaj...sve sto je drzavno placaj,drzava jede,otima,nemas kao gradjanin mnogo prava...na kablovsku se prikljuci na divlje kao ja i bice ti banja...vec 5 godina ne placam kablovsku...ne mogu ti nista,samo zasrafis kabel u kutiju...
Samo kod prave ekipekako sve korisni saveti mogu ovde da se nadju i procitaju..bacam se danas u akciju![]()
I nikada nisi dobio tuzbu ili ne znam sta vec..? PA sto druga velika vecina uplacuje, nije mi jasno..to je znaci fazon ko uplati ovca je a ko ne izvuce se sa tim..pa ne znam da li je bas tako..bas zbog tih koji su dobili neke silne kamate da plate i morali na sud..niko da konkretno napise i odgovori sta i kako da se radi...jer bezveze je da se placa em kablovski operater em Rts posebno..![]()
Pazi, kod nas u Kraljevu nije obavezno da se placa TV pretplata. Ne znam na koju foru, ali jednostavno nije. Nikakva tuzba mi nije stizala, ni meni ni bilo kome drugome koga poznajem, a znam da ne placa. Mozda je situacija kod vas drugachija. Inache, to ko ne uplati ovca me malo vishe podseca na placanje struje, jer svakog meseca placam po 4.000,00 dinara za istu, a moj komshija ne placa ni dinar, ali on je izbeglica i rekli su mu da ne mora. U chemu je tu fora, hm?![]()