RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Samo uplatish koliko treba za struju, ostalo preskochish i svi srecni :)
Tako ja radim godinama i sve je o.k.

I nikada nisi dobio tuzbu ili ne znam sta vec..? PA sto druga velika vecina uplacuje, nije mi jasno..to je znaci fazon ko uplati ovca je a ko ne izvuce se sa tim..pa ne znam da li je bas tako..bas zbog tih koji su dobili neke silne kamate da plate i morali na sud..niko da konkretno napise i odgovori sta i kako da se radi...jer bezveze je da se placa em kablovski operater em Rts posebno..:roll:

pretplatu placaj...sve sto je drzavno placaj,drzava jede,otima,nemas kao gradjanin mnogo prava...na kablovsku se prikljuci na divlje kao ja i bice ti banja...vec 5 godina ne placam kablovsku...ne mogu ti nista,samo zasrafis kabel u kutiju...

pretplatu placaj...sve sto je drzavno placaj,drzava jede,otima,nemas kao gradjanin mnogo prava...na kablovsku se prikljuci na divlje kao ja i bice ti banja...vec 5 godina ne placam kablovsku...ne mogu ti nista,samo zasrafis kabel u kutiju...
A ja mislio da je moj brat od tetke jedini u tom pogledu snalažljiv...Čak je i net koristio free oko mesec dana:p:mrgreen:
Inače,pretplata za RTS je čist rip off,prekršeno obećanje iz vremena borbe protiv bivšeg režima...Kad bi makar bilo nešto da se vidi,ja TV inače retko gledam,a RTS nije pustio dobar film bar 8-9 meseci...Horror,kao žanr,bilo šta, nisu pustili bar godinu dana:evil:

svako moze da se prikljuci na kablovsku za dz...ustavri,ovi koji zive u zgradama...imas kutiju na svakom trecem spratu,otvoris je zasrafis svoj kabel koji je u novijim zgradama sproveden do kutije...u slucaju da nije,sprovodis kabel iz svog stana...uz plafon i ivice,da ne strci po hodniku...iz kablovskih(u mom slucaju sbb)ne mogu,ne proveravaju tako neke stvari...
njima je zgrada jedan korsinik koji se grana na 15,5,55...nemoguce je napraviti pravu evidenciju...u slucaju da te neko provali,mada je to 99,999 nemoguce....mozes jednostavno da se napravis lud i da kazes da si kupio stan pre mesec dana i da je tako bilo...uglavnom,ne mogu nikako da dokazu da si ti to uradio...i radio sam jedno vreme preko studentske u sbb tako da ovo kazem iz prve ruke...

I nikada nisi dobio tuzbu ili ne znam sta vec..? PA sto druga velika vecina uplacuje, nije mi jasno..to je znaci fazon ko uplati ovca je a ko ne izvuce se sa tim..pa ne znam da li je bas tako..bas zbog tih koji su dobili neke silne kamate da plate i morali na sud..niko da konkretno napise i odgovori sta i kako da se radi...jer bezveze je da se placa em kablovski operater em Rts posebno..:roll:

Pazi, kod nas u Kraljevu nije obavezno da se placa TV pretplata. Ne znam na koju foru, ali jednostavno nije. Nikakva tuzba mi nije stizala, ni meni ni bilo kome drugome koga poznajem, a znam da ne placa. Mozda je situacija kod vas drugachija. Inache, to ko ne uplati ovca me malo vishe podseca na placanje struje, jer svakog meseca placam po 4.000,00 dinara za istu, a moj komshija ne placa ni dinar, ali on je izbeglica i rekli su mu da ne mora. U chemu je tu fora, hm? :think:

Pazi, kod nas u Kraljevu nije obavezno da se placa TV pretplata. Ne znam na koju foru, ali jednostavno nije. Nikakva tuzba mi nije stizala, ni meni ni bilo kome drugome koga poznajem, a znam da ne placa. Mozda je situacija kod vas drugachija. Inache, to ko ne uplati ovca me malo vishe podseca na placanje struje, jer svakog meseca placam po 4.000,00 dinara za istu, a moj komshija ne placa ni dinar, ali on je izbeglica i rekli su mu da ne mora. U chemu je tu fora, hm? :think:

e tek mi sada nista nije jasno...:eek::roll::think:

Back