HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
nesons:ja sam cak isao u halu Pionir da je vidim uzivo !![]()
![]()
![]()
nesonse kralju!!!! :shock:

mene nije pustila keva, jbg :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesons:ja sam cak isao u halu Pionir da je vidim uzivo !![]()
![]()
![]()
storm cloud:Ма ОК, што се мене тиче, настави да са празниш по форуму.![]()
Groucho Marx:Važi snajkasad kad imam tvoju dozvolu...
A što se ti prazniš po meni? Jel sam te dirao ja nekad? Jel sam tebi lično nešto zgrešio pa da ovako kakiš?
HEMI 426:nesonse kralju!!!! :shock:
mene nije pustila keva, jbg :-(
Groucho Marx:Nevo, moram ipak i tebi da kažem.
Ja stvarno mislim da bi zbog onoga što si rekla o meni trebalo da se stidiš. Ne zbog ljudi na forumu, jer većina ne zna ni tebe ni mene, tako da to nije bitno. Trebalo bi zbog sebe da se stidiš. Ja se evo stidim umesto tebe. Nisam te takvu doživeo.
krvolok:'ajde vas dvojica ( Limanac i debeli ! ) UTIŠAJTE SE MALO, da na miru pratim RASPLET kod Marksa i Neve, jer ako dođe neki inženjer Rodrigo, dr. Emilio ili dona Rozalinda, sasvim ću izgubiti NIT RADNJE i posle neću znati kako se sve to objašnjavanje, među njima, mladima, SREĆNO završava !!!![]()
Groucho Marx:Ako treba ovako –
onda ne, definitivno nisam 'kako treba'
Da, jesam i iz Novog Sada. I iz Niša sam, i iz Kosovske Mitrovice i iz Valjeva i iz Subotice... Zašto ti je to uopšte bitno?
Možda je bolje. Ali nisam ja taj koji provocira.
Ako su budale u većini, ne znači da manjina treba da se stidi pravde.
/
Usput, ovo-
http://forum.krstarica.com/threads/79808
se zove normalno iskazivanje protesta. Uzgred, ono je u skladu sa Pravilnikom Krstarice kao i Ustavom države u kojoj živimo.
Groucho Marx:Ne stvaraj pogrešnu sliku o meni... Prvo, ne poznaješ me, dvaput si me videla u životu, a ipak me poznaješ dovoljno da bi trebalo da se stidiš zbog ovoga što si o meni napisala. Nisam ja prema tebi bio loš i ne znam čime sam zaslužio ovakav post. Baš ti hvala.
I šta sam ja tako loše uradio, osim što sam skrenuo pažnju na jednu lošu pojavu? Jel sam time zaslužio da me ovako prozivate?
I, imate problem sa terminima. Ni meni se ne svidja ideja 'Beogradskog pašaluka', svidja mi se ideja Republike Srbije. Ali pretpostavljam na šta si mislila... Ni meni se ne svidjaju secesionisti kao vi, pa opet ne otvaram teme u kojima pljujem novosadske pokondirene tikve.
nesons:al se ovde zakuvalo ?
ribe ni TV pretplatu nece da placaju ?![]()
HEMI 426:sta!? da li se secam imena?!?! :shock:
pa imam sve njihove postere na zidovima, ispd duxa nosim majce sa likovima a trazim da kupim i poslednji poster kasandrine babe Dorinde, samo mi jos to fali u kolekciji!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GoldenLady:kupis rts dobijes sps![]()