MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 33.077
Jesam li pogodio o čemu je tekst?Da li ima potrebe pročitati citat pre nego što se o njemu pokrene rasprava?
Je li to pitanje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam li pogodio o čemu je tekst?Da li ima potrebe pročitati citat pre nego što se o njemu pokrene rasprava?
Je li to pitanje?
Sve sam lijepo poviše napisao. Nemam što dodati.To "najmanje" je još jedna dodata nula i to po hrvatima .
Nemoj sad nas srbe da prozivate .
Ni ja nemam što dodat .Sve sam lijepo poviše napisao. Nemam što dodati.![]()
Значи ви сте терористи? Хвала на потврди.A što je bilo stavljanje balvana po cesti, prekidanje komunikacije, protjerivanje nesrpskog stanovništva i otimanje teritorije nego terorizam? Žive i Albanci stoljećima na Kosovu pa ih je Slobo svejedno htio protjerati. I uspio bi da nije bio spriječen.
Da li ima potrebe pročitati citat pre nego što se o njemu pokrene rasprava?
Je li to pitanje?
Da je bilo više fleksibilnosti, tolerancije, međusobnog poštovanja, razumijevanja položaja onog drugog, nije ni moralo doći do sveopćeg sranya među nama. Mogli smo biti normalni susjedi, prijatelji, međusobno se podupirati u međunarodnoj politici i čuvati jedni drugima leđa. Jbg, otišlo je sve u krivo. Tko to može više ispravit? Teško.Ni ja nemam što dodat .
Mislim da sad tamo žive novi ljudi , šire obrazovani i boljeg medjusobnog raspoloženja .
Ako izuzmemo pustu prošlost , davnu i skoriju , ja volim hrvate , nemam mrznje , samo ako neko zatucan pocne nesto da serenda .
Terorist je onaj koji izgubi. Luzer. Onaj koji pobijedi je upravo to što kaže sama riječ. Pobjednik i na pravoj strani povijesti.Значи ви сте терористи? Хвала на потврди.
Meni je zanimljivo, ali i zastrašujuće koju su pedantnost, administrativnu vještinu i disciplinu ustaše iskazivale u svom djelovanju. Ono, ubit će te i zaklati, ali "fino i pristojno", da sve bude po slovu zakona, tiskano, pečatirano i ovjereno.
Ovo što si napisao je neverovatna zamena teza: pomenuto rade žuti kadrovi DOS-a koje bi ti da bez izbora vratiš na vlast u Srbiji daljinskim iz Sarajeva.Ne samo da ne izvjestavaju o aktualnim dogadjajima, koji ne odgovaraju vladajucoj kasti, vec i umanjuju zrtve genocida nad Srbima. Jos jedan razlog vise za blokadu i borbh da se bastija lazi i mrznje oslobodi od uticaja vrhovnog komandanta.
https://www.glas-javnosti.rs/vesti/...no-umanjuje-broj-zrtava-logora-jasenovacc2a0-
Otkud ti ovolika potreba da ovako “objektivno” iznosiš propagandne laži i ulepšane cifre umanjene za bar 10 puta?Evo, pošto neće niko, postaviću ja:
Некаква "Комисија за истраживање жртава Другог свјетског рата и пораћа" Хрватског сабора, тако је 1999. објавила да је нашла да је у Јасеновцу било укупно 2.238 жртава. Према анкети која је спровођена у Југославији 1964. евидентирано је око 80.000 жртава Јасеновца.
Спомен подручје Јасеновац
Према налазима "Спомен подручја Јасеновац" пописано је, поименце, 83.145 жртава. То међутим не може бити коначна цифра. По том попису, међу жртвама је било 47.627 Срба, 16.173 Рома, 13.116 Јевреја, 4.255 Хрвата, 1.128 Муслимана.
Центар Симон Визентал сматра да је је најнижа цифра жртва 85.000. Холокауст меморијални Музеј из САД држи да је жртва било до 99.000. Поратна државна "Комисија за утврђивање злочина окупатора и њихових помагача" закључила је да је у систему логора Јасеновац било укупно између 500.000 и 600.000 жртава. Логораши су иначе и пре пробоја 22. априла 1945. спремали колективни бег.
https://www.rts.rs/vesti/drustvo/56...-80-godina-poceo-proboj-logora-jasenovac.html
Sad i sam imaš prilike da vidiš šta tvoje revolucionarne saborce čini apsolutno neprihvatljivima, bez obzira na sve.Нетачно
Izveštaji RSHA (Gestapo/SD) kažu da nije bilo manje od 750,000 žrtava, a oni koji su sami podigli Aušvic su valjda znali da prepoznaju slične kasapnice.Evo, pošto neće niko, postaviću ja:
Некаква "Комисија за истраживање жртава Другог свјетског рата и пораћа" Хрватског сабора, тако је 1999. објавила да је нашла да је у Јасеновцу било укупно 2.238 жртава. Према анкети која је спровођена у Југославији 1964. евидентирано је око 80.000 жртава Јасеновца.
Спомен подручје Јасеновац
Према налазима "Спомен подручја Јасеновац" пописано је, поименце, 83.145 жртава. То међутим не може бити коначна цифра. По том попису, међу жртвама је било 47.627 Срба, 16.173 Рома, 13.116 Јевреја, 4.255 Хрвата, 1.128 Муслимана.
Центар Симон Визентал сматра да је је најнижа цифра жртва 85.000. Холокауст меморијални Музеј из САД држи да је жртва било до 99.000. Поратна државна "Комисија за утврђивање злочина окупатора и њихових помагача" закључила је да је у систему логора Јасеновац било укупно између 500.000 и 600.000 жртава. Логораши су иначе и пре пробоја 22. априла 1945. спремали колективни бег.
https://www.rts.rs/vesti/drustvo/56...-80-godina-poceo-proboj-logora-jasenovac.html
To je uticaj Djilasa, vaseg a pomalo i njihovog gazde. Zato se borimo da ih prevaspitamo laznom blokadom.
Uzmi slobodan dan, kako ti se jezik ne raspadne od tolikog otrova koji svakodnevno sipaš?
Vidiš šta sve tvoja opcija piše na ovoj temi? Možda je u stvari to čini neprihvatljivom?Нетачно
Pa zasto Gospodar nije predao UNu rezoluciju o osudi genocida u Jasenovcu? Zato sto on smatra da to nije bio genocid, pa ce i isfabfikovati ludje,uliznije od Tudjmanove komisije da je mozda ubijeno 500 Srba ali da je to sto su oni bili Srbi cista koincidencija, slucajnost i da taj zlocin ako se uopste tako moze nazvati nema nacionalnu konotaciju... Covek toliko mrzi srpski narod, vise od bilo kog zakletog srpskog neprijateljaNe samo da ne izvjestavaju o aktualnim dogadjajima, koji ne odgovaraju vladajucoj kasti, vec i umanjuju zrtve genocida nad Srbima. Jos jedan razlog vise za blokadu i borbh da se bastija lazi i mrznje oslobodi od uticaja vrhovnog komandanta.
https://www.glas-javnosti.rs/vesti/...no-umanjuje-broj-zrtava-logora-jasenovacc2a0-
Gestapo nije proveo empirijsko istraživanje, nije koristio znanstvenu metodologiju, nije popisivao logoraše. To su njihove pretpostavke dane iz određenih razloga. Povijesno su možda i zanimljive, ali ih suvremena metodologija istraživanja odbacuje, jer se njihove tvrdnje ne mogu empirijski pa čak ni spekulativno dokazati.Izveštaji RSHA (Gestapo/SD) kažu da nije bilo manje od 750,000 žrtava, a oni koji su sami podigli Aušvic su valjda znali da prepoznaju slične kasapnice.
Ne samo da ne izvjestavaju o aktualnim dogadjajima, koji ne odgovaraju vladajucoj kasti, vec i umanjuju zrtve genocida nad Srbima. Jos jedan razlog vise za blokadu i borbh da se bastija lazi i mrznje oslobodi od uticaja vrhovnog komandanta.
E baš su se zbog toga mnogo zabrinuli molioci Makrona.Ne samo da ne izvjestavaju o aktualnim dogadjajima, koji ne odgovaraju vladajucoj kasti, vec i umanjuju zrtve genocida nad Srbima. Jos jedan razlog vise za blokadu i borbh da se bastija lazi i mrznje oslobodi od uticaja vrhovnog komandanta.
Бројка је око 700 хиљада, крај приче. Што Срба из Србије, што из БиХ и Хрватске. Да не улазимо у број мртвих по личким јамама и реци Дрини.Ozbiljno i nepolitičko pitanje kom treba pristupiti na profesionalan način. Srbija to nikada nije uradila jer je među Srbima višestruko preuveličan broj Srba pobijenih u NDH. Taj broj je svakako ogroman i procentualno ima sve karakteristike genocida ali ako neko kaže da je u Jasenovcu ubijeno 100 hiljada Srba a da je u NDH 1945 bio manjak od 400 hiljada u odnosu na 1941 biće automatski proglašen za izdajnika i ustašu.
Ni ja nemam što dodat .
Mislim da sad tamo žive novi ljudi , šire obrazovani i boljeg medjusobnog raspoloženja .
Ako izuzmemo pustu prošlost , davnu i skoriju , ja volim hrvate , nemam mrznje , samo ako neko zatucan pocne nesto da serenda .
Da je bilo više fleksibilnosti, tolerancije, međusobnog poštovanja, razumijevanja položaja onog drugog, nije ni moralo doći do sveopćeg sranya među nama. Mogli smo biti normalni susjedi, prijatelji, međusobno se podupirati u međunarodnoj politici i čuvati jedni drugima leđa. Jbg, otišlo je sve u krivo. Tko to može više ispravit? Teško.
Naravno Talese.Terorist je onaj koji izgubi. Luzer. Onaj koji pobijedi je upravo to što kaže sama riječ. Pobjednik i na pravoj strani povijesti.![]()
Terorist je onaj koji izgubi. Luzer. Onaj koji pobijedi je upravo to što kaže sama riječ. Pobjednik i na pravoj strani povijesti.![]()