Rotvajler

• Začetnik teme Začetnik teme mmmhh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samim ovim postom koji sam poslao, mozes da vidis da je rot veoma veran gazdi!!! Kada je izbila svadja, a zatim i koskanje, tada je rot krenuo u akciju...Gazda je sigurno mogao da zaustavi psa, ako je bio dresiran, ali sigurno se i sam covek zaprepastio...!!!

U komsliku sam imao 2rota...jedan je bio krvolocan, zastrasujuci, misicav, ali poslusan, dok je drugi rot odn. zenka bila umiljata, mogao je bilo ko da udje u dvoriste i da je pomazi, iako je na prvi pogled zenka zastrasujuca...znaci mogao si da udjes u dvoriste, da je mazis i da ukrades sta hoces!!! Cela poenta jeste gazda, pas nikada nije kriv...!!!

Neko je rekao kako mozes da volis zlatnog retrivera i rota......:) gloopo pitanje, ja se sada o5 pitam da li da uzmem rota ili retr.!!!

Ne znam za tebe,al ja ovog mog obozavam. Al imam jedan problem,posto ne zivim sam u dvoristu,vec sa tecom,tetkom,babom,i jednim milanom sto ga moja tetka cuva , Max vise obraca paznju na mog tecu,tog malog,a na mene slabo,sto mi naravno smeta,ja sam ga kupio,ja ga hranim,ja brinem o njemu,ja se igram sa njim,a on drugog slusa i drugog smatra gazdom. Jedina stvae je sto ja imam u dvristu jos 3 psa,obicni ovi domaci,i onda teca ujutro oko pola 6 kad muze,daje mleko,pa i max to pije (mada sam reko da to ne radi al ne vredi ! :( ) Sad Ako moze neka pomoc,sta da radim da shvati da sam mu ja "gazda" ?

Inace,evo par slika ;)
Usput , ima 9 nedelja :)

poz svima :) imam jedno pitanje samo pa ako moze neko da mi da odg...dali je lose ako rotvajler ima belu fleku na vratu ? mislim on meni ne treba za izlozbe i te stvari nego me zanima samo dali je samo neka genetika ili sta tu moze da bude ? evo i slike...
27082009001x.jpg

joj ljudi dosad citam ove vashe postove i verujte mi, svakim postom sve vishe i vishe volim rotove....jednostavno ludim za njima....uskoro cu da nabavim stene (nadam se)...jedva chekam!!!
Kod kuce imam dvorishte koje nije ogradjeno vec ono...direkt na ulicu, a iza kuce imam kao neku ostavu za drva (otvorena je) koju nemeravam da preobratim u box za psa kad ga uzmem...sta misliste, je li to dobra ideja? Ili da ga drzim u kuci? :D

joj ljudi dosad citam ove vashe postove i verujte mi, svakim postom sve vishe i vishe volim rotove....jednostavno ludim za njima....uskoro cu da nabavim stene (nadam se)...jedva chekam!!!
Kod kuce imam dvorishte koje nije ogradjeno vec ono...direkt na ulicu, a iza kuce imam kao neku ostavu za drva (otvorena je) koju nemeravam da preobratim u box za psa kad ga uzmem...sta misliste, je li to dobra ideja? Ili da ga drzim u kuci? :D

dok je stene mozes u kuci do jedno 4-5 meseci i onda u box

Za rodjendan sam dobila rota od 9 meseci, muzjak, pa me zanima koliko obroka dnevno treba da ima, da li treba da uzima neke vitamine? I rekli su mi da treba da jede zumance za sjajnu dlaku, koliko je to dobro?

Ja imam rota vec mesei ipo dana, stara je tri meseca. Jako sam je razmazila i sada slusa sve osim mene, veterinar mi kaze da me dozivljava kao nekog slicnog sebi! Ja je obozavam:heart:, zove se Aja!Interesuje me da li je kasno da pocnem sada da je dresiram, i gde mogu kupiti knjigu za dresuru? NIkada do sada nisam imala rota i ne znam kako sa njima!Imala sam dobermana kojeg su mi otrovali, :sad2: i zbog toga sada Aji dozvoljavam i previse.

Imam rota vec mesec ipo dana, stara je tri meseca!Jako sam je razmazila i sada slusa sve osim mene!Najvise od svega voli da me ujeda,hoce li je to proci?Interesuje me da li je kasno da pocnem sa dresurom i gde mogu kupiti knjigu o dresuri?Inace veterinar mi je rekao da me Aja dozivljava kao nekog ravnog sebi i da se zato tako ponasa!NIkada pre nisa imala rota i ne znam kako da se ponasam sa njom!imala sam dogu, ali su mi je otrovali!!Aju prosto obozavam i zivi samnom u kuci!

ja trazim stene rota ... naso sam u bg sa pedigreom i vakcinacijom... 2 mjeseca star... nikad nisam imao rasnog psa pa sam se odlucio za rota... imam veliku kucu sa dvoristem ali me interesuje posto sam pomorac... da li ce ikakav problem biti da brat ili majka paze psa dok sam ja na brod... nekih 3 mjeseca ili 4 godisnje....

Ja imam rota starog 4 meseca,coka moja,super se slazemo.Cak ga je i moj sarplaninac super prihvatio,a oboje su decaci,ali on je naviknut na druge kuce.Prestala sam da ga hranim 3 puta dnevno od kada smo poceli obuku.

Imam rota vec mesec ipo dana, stara je tri meseca!Jako sam je razmazila i sada slusa sve osim mene!Najvise od svega voli da me ujeda,hoce li je to proci?Interesuje me da li je kasno da pocnem sa dresurom i gde mogu kupiti knjigu o dresuri?Inace veterinar mi je rekao da me Aja dozivljava kao nekog ravnog sebi i da se zato tako ponasa!NIkada pre nisa imala rota i ne znam kako da se ponasam sa njom!imala sam dogu, ali su mi je otrovali!!Aju prosto obozavam i zivi samnom u kuci!

Naravno da nije kasno,ja sam trenirala kuce i do 9 meseci,a moji i starije.trebala bi da polako pocnes...a sto se tice ujedanja to ne smes da dozvolis,posebno zbog njene velicine za nekoliko meseci.e imas super sajt
http://mojpas.rs/Dresura/dresura.html
Pozz za Aju

mene zanima kakva su vasa iskustva sa rotovima??davno sam imao jednog muzijaka ali je uginuo,mnogi su mi govorili da ne uzimam opet rota ali ih ja obozavam pa vas pitam sta je bolje da uzmem muzijaka ili zenku

poz svima :) imam jedno pitanje samo pa ako moze neko da mi da odg...dali je lose ako rotvajler ima belu fleku na vratu ? mislim on meni ne treba za izlozbe i te stvari nego me zanima samo dali je samo neka genetika ili sta tu moze da bude ? evo i slike...
27082009001x.jpg

recimi koliko je star i odakle dolazi tacno mislim iz kog grada poz

Back