Molim pomoc,ukoliko je neko imao isti ili slican problem....Naime pre,sada vec 14 dana,primetila sam promene kod svoga rota,bila je tuzna i nije htela da izlazi iz boksa,nije lajala i nije htela da ude u kucicu,veterinaru sam je odvela nakon 3 dana kada nije mogla da ustane,bukvalno sam je odnela u auto i pregled se odvijao u autu...Dobila 5 inekcija od kojih su antibiotici,vitamini,mada nista nije bilo boje,temperaturu nije imala...Nakon 2 dana opet iste inekc.plus inekcija za krpeljsu groznicu,nista bolje niti posle ovoga,osim sto je povratila i slinila sto je karakt.za tu inekc.Niti tada nista bolje,osim sto primecujem da nemoze da hoda pravo nego se vrti u krug,a svo vreme lepo jede,mokrenje uredno.Odvodim je ponovo veterinaru dobija infuziju,vade joj krv,krv idealna,a ona lose...Pregled usiju uredno sve,nema znakova bilo kakve upale,a ona i dalje nista bolja..Sada se zanosi u desnu stranu,kruzi u krug,od juce uveli b vitamin 3x1 tabletu,veterinar je rekao ako za 2 sedmice nebude bolje morati cu je uspavati,a verujte to nemogu niti zelim...Ima samo 6god.Pomoc!!!