JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
A ZANIMA ME SAMO STA JE SA ONIMA KOJI ZIVE U INOSTRANSTVU? ONI NISU POZVANI?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno ako uhvatish avion i doletish mozda ti drushtvo i oprosti prazan ranac...bez mesa i pica, ali kao shto je nash dobri Inco kazao s lepim raspolozenjem :wink:JOVANA77:A ZANIMA ME SAMO STA JE SA ONIMA KOJI ZIVE U INOSTRANSTVU? ONI NISU POZVANI?
Incognito:Ok... Dogovor je pao, pa ja opet izvestavam javno mnjenje (barem one koji su iskazali neko interesovanje za dolazak na isti).
Dakle osnovne informacije:
Datum: Nedelja, 21. Septembar, 2003. godine
Vreme: 12:00
Poneti: Sta ko moze... sve sto se da baciti na rostilj je dobrodoslo... Sve sto se da popiti je dobrodoslo, takodje!
Za ljude koji nisu bili na Rostiljijadi Part I:
Okupljanje je kod restorana Golf koji se nalazi u ulici Kneza Višeslava. Ko nije siguran gde je to, neka mi posalje svoj email, pa cu ja da mu posaljem mapu sa obelezenim mestima.
Za ljude koji su vec bili na gore navedenom dogadjaju:
Ko ima auto, neka se ponudi da preveze ljude koji su mu usput.
Posto vec znate gde je, mozete da se dogovorite sa clanovima koji nisu bili da se nadjete na nekom poznatijem mestu, pa da zajedno dodjete
Za ian-u:
Srculence, znam da sam rekao da cu da te vodim za rucicu, ali posto sam ja najblizi Kosutnjaku, palo na mene breme da idem ranije da zauzmem mesto. No, ja cu te rado navigirati kako da dodjes.
KISS²
Za one koji imaju malo vise vremena, a bili su na Rostiljijadi Part I:
Lurch, Zak... Da se dogovorimo da se vidimo malo ranije da idemo da zauzmemo mesto!
Toliko od mene u ovom javljanju.
Poz.
P.S. Ova poruka se salje svim potencijalnim interesentima, pa ne zamerite na informacijama koje vam nisu bile potrebne. Hvala.
Lens:Dakle, Lens, JAVLJAJ SE!
Evo me nazad u civilizaciji, vidimo se u nedelju :wink:
Lens:Evo me nazad u civilizaciji, vidimo se u nedelju :wink:
Lens:Nema potreebe da me jurite, netju da begam, nego fora je u tome sto sam ja bez kola :?
leiasw:People, ja donosim plasticne case i papirne tanjire. Isto ce doneti i Princeza, ono sto je ostalo od proslog puta. Nemoj da je neko doneo case, ima ih dovoljno!
shtoLord of Chaos:Mrzim vas.![]()