london 5
Početnik
- Poruka
- 50
POSTOVANI LJUBITELJI FUDBALA AKO NEKO IMA VIDEO KLIP,ODNOSNO REKLAMU KADA RONALDINJO POGADJA PRECKU NEKA MI POSALJE NA london5@EUnet.yu
ZAHVALAN CIKA NEMOS.
ZAHVALAN CIKA NEMOS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
BeerManSrbija:Ljudi ovo je montaza !!! Pogledajte malo kako se lopta odbija od precke i sa kojim lukom se vraca!!! Montaza 100%
iz nikea su jos pre mesec dana zvanicno objavili da je ono namestenobojan86:Ljudi jeste li vi gledali na EUROSPORT-u kako se pravi Ronaldinjova reklama za NIKE,
Covek pomera nogu i okrece se a lopte nigde, naravno lopta se posle naknadno kompjuterski ubacuje.... tako da....
bojan86:Ljudi jeste li vi gledali na EUROSPORT-u kako se pravi Ronaldinjova reklama za NIKE,
Covek pomera nogu i okrece se a lopte nigde, naravno lopta se posle naknadno kompjuterski ubacuje.... tako da....
marco3dx:pogledaj rad tela dok pomera nogu (a lopte nigde), ni najbolji glumac ne bi umeo to tako dobro da izsimulira...
p.s. offtopic: mog caleta prijatelj igra mali fudbal vec 20 godina, covek sa pola terena( za mali fudbal) pogodi precku SVAKI PUT! stim da je ronaldinjo 10 puta veci talenat od njega i da ternira 20 puta vise od njega... nisam ronaldinjov fan, al on je carobnjak sa loptom!
Devil`s_Advocate:A shto onda ne umije prebachit zivi zid sa 20m iz slobodnog udarca?
bojan86:Bravo care!
A i ako je takav madjionicar zasto onda svaki put kad izvodi slobodnjak ne sutira u unutrasnji deo precke ili stative i takva bi mu svaka usla!!!!!!?????
.pissbottleman:E ljudi nije to nista....
Jednom smo se mi uvece vracali kuci iz grada... pesaka .... i sad prolazili smo pored stadiona, gde inace treniramo,posto to je bilo drustvo sa fudbala,zajedno smo trenirali otkada smo bili klinci...pa sve do tada...a i posle... i sad bili smo negde u gradu ... i vracali se kuci ...pesaka...to vece... i prolazili smo pored stadiona kuda inace treniramo... padala je neka sitna kisica i sad...ovaj jedan...od tih nas sto smo tada trenirali...a i posle .... uzeo je loptu .... koju je uvek nosio sa sobom do tada ... a i posle .... [size=+1]i sad vi naravno ocekujete neku poentu ove price[/size],mislite da ima neki cilj ... ali NEMA !!! Ha,ha...ova prica cak nije ni istinita .... Ha,ha,ha,ha....
Djoša:Ja sam siguran da Ronaldinjo ono može.