Rome: Total War

pise mi : setup has experienced an error.

Please do the following:
-Close any running programs
-Empty your temporary folder
-Check your internet connection(Internet-based Setups)

Then try to run the Setup again.

probaj da udjes u program files.common files.install shield...professional..run time i izbrisi folder 0701...ali nek ti bude u rec binu za svaki slucaj da bi ukoliko ne bude i ovo radilo ponovo uradio restore,,,,dakle uradi to pa probaj sa patchem

Sto bi uzimao medieval mod za RTW kad vec postoji vrhunski MTW, i MTW2?
To je kao kad su likovi uzimali liberty city mod za gta sa....

vrlo jednostavno.
MTW1 je u tehnoloskom smislu dosta zastarela strategije dok je RTW vrhunska i skoro joj nista ne nedostaje.
MTW2 je prezahevan za neke racunare a ja licno smatram da svi oni koji ne mogu da ga pokrenu na maksimumu da igraju RTW. Greota je onu grafiku upropastiti smanjivanjem detalja.

instalirao sam rome total war pa patch 1.3 pa 1.5 (tako pise u uputsvu) i sad kad hocu da instaliram alexandra idem next samo mi pise error = -1<<<<<<<<<<<<<WTF????

PS: da li postoji neko ko je instalirao ovu expanziju i igrao je ?????

instalirao sam rome total war pa patch 1.3 pa 1.5 (tako pise u uputsvu) i sad kad hocu da instaliram alexandra idem next samo mi pise error = -1<<<<<<<<<<<<<WTF????

PS: da li postoji neko ko je instalirao ovu expanziju i igrao je ?????

ja ali posle zezanja sa instalacijom uz uputstvo sa sajta :dash:

I na kraju ne vredi toliko

i ja sam se mnogo zezao sa time i na kraju pokrenuo nekako uz jadjevite jade, ali nisam se dugo zadrzhao na njoj, ne svidja mi se neshto, trulex mi je
ni alexandar ni barberian invasion mi nisu nishta posebno, jedino mi originalna igra vredi neshto, dodushe vredi mnogo, smatram da je ako rome tw nije najbolja strategija, da je medju 3 najbolje
expanzije su mi trule...

Back