Rome: Total War

Јооој, Лимуне, стратегу стари, видиш ли ти ово ц, ц, ц :lol:

Shogun: Total War
Medieval: Total War
Rome: Total War
Medieval II: Total War
Empire: Total War - још није изашао, али ако не волиш ватрено оружје у стратегијама, заобиђи.

Мада... Битке на води... Петна'ес људи на ковчегу покојника, јо-хо-хо, и боца рума! Пијте, а ђаво ће урадити своје, јо-хо-хо и боца рума! :D

Shogun: Total War - Фуедални Јапан
Medieval: Total War - Европски средњи век, има и нас, али са печом
Rome: Total War - Рим... Уједно и најбољи
Medieval II: Total War - Опет средњи век, са додатком Америке, и опет има нас са печом
Empire: Total War - Доба империјализма и колонијализма.

Pa mislim da je platinum malo veci...jer on ukljucuje neke skinove i toolove...kao i patch za RTR gold :D

Ono sto ti predlazem...jeste, da naucish da menjas skinove.....ima jedan autenticni skin Spartanaca....odlicni su da se smeznesh...zove se ATG Spartan Skin.
Ili ako te ne mrzi da cekas do proleca.....sacekaj da e napravi HEGEMONIA Mod....koji obradjuje Helenisticki (Grcki) period u vreme peleponeskog rata.....znaci od 450 P.N.E pa na dalje.
Sve sami Gradovi - drzave koji medjusobno ratuju..znaci hoplita i falangi puna kapa :D Naravno moci ces da biras Kartaginu i Persiju takodje.
Sto se samog Rima tice...on nece biti ubeacen jer je u tom preiodu bio nevezan i slab.
Ja ovo jedva cekam, narocito zbog toga sto su mi Hopliti opsesija u poslednje 3 godine :D

ali sam se smorio dok sam ga skinuo. e vidim da si ti neki opasan haker ajde molim te ako znas daj mi neki link da skinem neki full program za slepo kucanje sve sto sam nasao neke trial verzije ajde molim te

Back