Rome: Total War

@feniks
Pa ajd da ti kazem gde sam se zaj.bo:
kada sam uradio paste-ovao ono sto je caliburn naveo u fajl decr.start ja sam prethodno obrisao CEO taj fajl pa mi se desilo da kad izaberem neku od frakcija ne mogu da startujem igricu.E posle sam skontao gresku pa sam samo obrisao onaj deo koji se odnosi na frakcije sa kojima mozes/ne mozes igrati pa onda uradio paste...Eto namucih se bezveze zbog gluposti ali na kraju ispalo dobro a mogu reci da se bogme i isplatilo-sada igram sa Numidijom i mogu reci da je bas zanimljivo,nema ko me ne napada!

@feniks
Pa ajd da ti kazem gde sam se zaj.bo:
kada sam uradio paste-ovao ono sto je caliburn naveo u fajl decr.start ja sam prethodno obrisao CEO taj fajl pa mi se desilo da kad izaberem neku od frakcija ne mogu da startujem igricu.E posle sam skontao gresku pa sam samo obrisao onaj deo koji se odnosi na frakcije sa kojima mozes/ne mozes igrati pa onda uradio paste...Eto namucih se bezveze zbog gluposti ali na kraju ispalo dobro a mogu reci da se bogme i isplatilo-sada igram sa Numidijom i mogu reci da je bas zanimljivo,nema ko me ne napada!

Пробај са Скитијом, за мене. :D

Evo me posle dugo vremena...i dalje igram taj Rome, samo ovog puta sa modovima.
Trenutno igram roma Surrectum mod.Veoma dobar, extra je u kampanjama i svaki grad ima svoju specijalnu jedinicu.
Mapa je nashminka,a nove teksture, bolja diplomatija, vihe frakcija itd.
Sve u svemu mnogo bolje od standardne verzije.Ima mnogo vishe gradjevina a levelovanje je stvarno na zavidnom nivou.Jedini problem je kada neko zauzme izuzetno unapredjen grad...onda nastaju muke da ga povratite.
Jedino mi smetaju one idiotske animacije hooplita kada drze koplja iznad glave kao da nekoga zele ubosti nozem.Idiotska animacija koja je inspirisana tupavim vazama a ne logikom.

Narode pomagajte!!!
Pre neki dan sam formatirao hard,instalirao Rome i sve normalno radi.
Medjutim kada sam pokusao da otkljucam preostale nacije nisam nikako mogao jer folder u kome treba da izvrsim prepravke ne postoji!?
Pre nego sto sam formatirao hard i reinstalirao windows sve sam to mogao bez problema da uradim.
Jel zna neko u cemu je problem?Sta da radim???

e ljudi imam problem sa ovim Dark Praetorians 1.1 modom nije mi bas jasno gde treba tacno da ga raspakujem,vec sam jednom to uradio u folder gde je igrica vec instalirana ali sa BI-dodatkom ali mi nije uspelo? ako neko zna neka mi pomogne...hvala unapred...

Nemoj da je ponovo instaliraš samo stavi nazad kako je bilo:
Kod:
campaign		imperial_campaign

playable 	
	romans_julii
	romans_brutii
	romans_scipii
end 	
unlockable 	
	egypt
	seleucid
	carthage
	parthia
	gauls
	germans
	britons
	greek_cities
end 	
nonplayable 	
	romans_senate
	macedon
	pontus
	armenia
	dacia
	numidia
	scythia
	spain
	thrace
	slave
end

Ako ni posle promene ne radi, onda si čačkao još nešto ili u tom fajlu ili nekom drugom fajlu.

P.S. Ako je neko probao ove izmene raid koršćenja svih frakcija neka javi.

a druze jesi probao Dark Praetorians 1.1mod...obavezno...ga isprobaj/...

EEEE LJUDI MOZE LI MI NEKO POMOCI KAKO DA RASPAKUJEM (Dark Praetorians 1.1) VEC SAM TO JEDNOM URADIO ALI NIJE MI ISLO BAS NAJBOLJE...AKO MOZE NEKO DA MI POMOGNE MOLIM VAS...POZDRAV VELIKI ZA SVE FANOVE rtw!!!

Nemoj da je ponovo instaliraš samo stavi nazad kako je bilo:
Kod:
campaign		imperial_campaign

playable 	
	romans_julii
	romans_brutii
	romans_scipii
end 	
unlockable 	
	egypt
	seleucid
	carthage
	parthia
	gauls
	germans
	britons
	greek_cities
end 	
nonplayable 	
	romans_senate
	macedon
	pontus
	armenia
	dacia
	numidia
	scythia
	spain
	thrace
	slave
end

Ako ni posle promene ne radi, onda si čačkao još nešto ili u tom fajlu ili nekom drugom fajlu.

P.S. Ako je neko probao ove izmene raid koršćenja svih frakcija neka javi.

kakvi su to kodovi??

Јел има неко решење за оvaj опште познати проблем кад неће да уђе у игрицу?

acaca.jpg

Ако не јел може неко да ми да на пп ликн за печ Barbarian Invasion са што више народа јер због оног горе играм само ово већ 2 године и прилично ме сморило :confused:

Back