Romantiku zameniti sa...

Styler

Primećen član
Poruka
813
Nije da je slucaj kod mene al' me zanima,kod osobe koja je skoro raskinula dakle fali joj/mu romantika (izmedju ostalog) cime bi,po vasem predlogu,trebalo da zameni istu?

Ne radi se o savetima "Kako preboleti" jer to zna i neko neuk u ljubavi k'o i ja,vreme i samo vreme,vec se vise radi o "da li druzenje tj. drustvo moze zameniti nedostatak romatike tj. paznje od izgubljene voljene osobe"?

neke knjige ali onako bolje.... danilo kish npr
znaci ono sto se smatra dobrom knjigom .... a mozda moze i nesto sto se ne smatra... ipak glasam za dobru knjigu
mislim da druzenje ne moze :I ako nema seha.
ili da pravi vudu lutkice s tom osobom i nek ubada igle. ili neka oshtra muzika.

il nek ode na neku jako romantichnu svadbu gde su samo srecni parovi... il ce se ukoka il ce da prevazidje

Nije da je slucaj kod mene al' me zanima,kod osobe koja je skoro raskinula dakle fali joj/mu romantika (izmedju ostalog) cime bi,po vasem predlogu,trebalo da zameni istu?

Ne radi se o savetima "Kako preboleti" jer to zna i neko neuk u ljubavi k'o i ja,vreme i samo vreme,vec se vise radi o "da li druzenje tj. drustvo moze zameniti nedostatak romatike tj. paznje od izgubljene voljene osobe"?

Someone needs a hug :zag:
:lol:

Nisam siguran da može..

Back