Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
.... Zamisli, draga si mi. Čeznem da te dotaknem, čeznem da ti čujem glas, čeznem da ti vidim osmjeh. Zamisli, ja te samo zamišljam, ja te nikad nisam vidio. (a ipak te znam)
...
Veceras sanjam o tome kako zelim sada i veceras i zauvijek, lezati sa tobom, saputati ti koliko te volim ,koliko si lijepa, koliko sam sretan uz tebe zagrliti te , cuvati ,stititi, paziti i sanjati, ne cineci nista odredjeno.I koliko god ti napisem , znaj da je to samo kap vode u moru onoga sto cutim koliko sam tvoj. Jer cutim da s tobom osjetim potpunost. Neranjivost. Cutim da bih ti od gladi ljubavi popio usnu i sve njene preostale uzdahe.Cutim da te mislim, nosim, hodam , sanjam, vodim, uzimam za ruke, treptim ,podizem, vrtim, obujmljuem oko struka, sapucem , letim , da ti doticem vrat, klizim ,setam. disem te, iscjeljuem, trcim , propadam , molim se tebi, nestajem, rastem, buncam tvoje ime , cutim kako te volim, cutim kako te zudim veceras bezgranicno ja. I kad ti kazem da te volim , cutim ti da si moj pocetak i kraj, moje umiranje i radjanje, moj svaki san, moje lijeganje i budjenje, cutim ti da si moj zivot, cutim ti da si ti sve sto sam u zivotu zelio i sto cu zeljeti... I kada me ljubljena moja kao veceras uptas o cemu mislim , osmijehni se, jer zivim s mirisom tvoje kose, sto ga nosim u grudima i koracam kroz dane i noci. i kroz rijeku ljudi nad svim gradovima i dogadjajima , sumama i snovima, jezerima i nadanjima i nista me vise ne moze zadiviti kao ti jer te volim jer te zivim jer postojim da bih te volio uvijek i zauvijek. .
U vatri sutona
srcem razigranih oblaka
milujem korake tvojih prstiju,
usnama dotičem
uske uličice i zidove kraj kojih te ljubim,
skrivam u sebi tvoje damare
i otkucaje bila
hineci da ne događa se ništa,
da to samo šume valovi
dok uzima me more
tvojim telom.